Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, jacus napisał:

atlas zaczynal w garazu w betoniarce, byc moze u was nie ma takich firma- mentalnosc wschodniopolska niestety w calej polsce sie czai, nie daaaa sie

maspex, okno-pol , fakro,wisniowski, i dziesiatki firm,setki firm w malopolsce..

sie nie moge zaszczepic bo od ponad miesiaca choruje-to kurna powiklania po swirusie,nigdy tak nie mialem, kaszel,katar,oslabienie- niech was sie nie wydaje ze mozna chorowac na tego sk***ysyna bez konsekwencji...............

Trza było się zaszczepić a nie chodzić jak szur😎 teraz stękasz że powiklania katarek itd...

Mnie też covid w krzyżu jebię ale jako że wschodnia krew wprawiona w boju i ciężkich warunkach to puszcza szybciej niż tych z Małopolski.

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 2
Opublikowano
17 minut temu, V12 napisał:

A dlaczego nie my wymyślalismy i potem od nas licencje by kupowałi  ?? 

Wina na pewno nie byłą w obywatelach bo geniuszy u nas nie brakowało ...

W Polsce po wojnie było bardzo duzo nowych patentów ale byliśmy pod butem kacapów i wojsko przejmowało wszystkie patenty, nawet FSO miało kilka ciekawych modeli. A co z tego wyszło to sami widzimy. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, poosa21 napisał:

nawet FSO miało kilka ciekawych modeli. A co z tego wyszło to sami widzimy. 

To wyszło ze kupilismy licencje na chrabąszcza z ogolnie silnikiem

który przeznaczeniem projektowym  był  jako silnik motocyklowy 

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

ja zachorowalem gdy szczepionki byly jeszcze po znajomosci, 

ale tera dajom. bierz i nie pitol mie tu!

Opublikowano (edytowane)

znam na codzien osoby po infekcjach  co miały tescik + w tamtym roku o tej porze z objawami infekcyjno grypowymi  , do tej pory sa zdrowymi ludzmi co normalnie funkcjonuja i pracują  jak przed . życie jest niebezpieczne i bardzo nie sprawiedliwe...

Edytowane przez V12
Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał:

ja zachorowalem gdy szczepionki byly jeszcze po znajomosci, 

zobaczymy czy za pol roku bedziesz tak chojrakowal, czemu sam sie nie zaszczepiles ??

Jak będę pewny że warto to przyjąć to tak zrobię.

Opublikowano (edytowane)

Mój komentarz dotyczy ostatnich 2 lat; nie zmieniłam oczywiście opinii od początku, ponieważ to kłamstwo się czuje; niestety pogłębia się i prowadzi do ostateczności we wszystkich  innych aspektach.

Życzę oczywiście wszystkim zdrówka i pomyślności.

W moim otoczeniu nie ma zarażeń, jest ok. 

https://www.youtube.com/watch?v=rB1byTEGVNE

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

Ywa zarażenia są wszędzie, bezobjawowe lub objawowe, niektórzy też ukrywają bo nie chcą być czasowo odizolowani.

Chyba że siedzicie na tyłku i nigdzie nie wychodzicie,  0 kontaktu z otoczeniem to może wasz stan być realny.

Opublikowano

ale tam napisano ze osoby szczepione nie choruja, mimo zarazenia dobrze sie czuja i w ten sposob roznosza wirusa- jak to mozliwe jesli szczepienia nie dzialaja ??? to nielogiczne- szczepionka to placebo a jednak dziala.

zdecyduj sie w koncu-szczepionka dziala czy nie,bo zaczynasz sie coraz bardziej motac..

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, jacus napisał:

zdecyduj sie w koncu-szczepionka dziala czy nie,bo zaczynasz sie coraz bardziej motac..

Ja nie zmiennie . zapewniam że w moim swiatopoglądzie nic sie nie zmieniło 

Z puntku medycznego ruch jak najbardziej by był dobry , ale wtedy by cała promocja legła ...

Ja pokazuje atrykuły  jak sie wasz swiat nauki się,  mota skoro są wzmianki by izolowac tych co posiadaja papierek :D

Niech sie zdecyduja , co i jak bo ciagle jakies nowosci a podobno takie zbadane :D

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)
Opublikowano
4 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Co tak krótko,? Ja mam 10 dni, a domownicy 17

Złapał nauczyciel, test w  sobotę? wynik we wtorek?, dumnie poszli do szkoły wtorek,środa a od czwartku uczniowie na kwarantannie gdzie tu logika w tym postępowaniu?

• Like 1