Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, jacus napisał:

ja stiwerdzam tylko fakt ze cos piszesz a gdy prosz eo dowody-czarno na bialym, to sie wycofujesz...

Wycofuje się bo nie mam zamiaru powielać bzdur tak jak ty to robisz. 🤷‍♂️

Opublikowano

a tak konkretnie to o co chodzi ?? jesli muzeum bylo w zamku wybudowanym w sredniowieczu to co ??

49 minut temu, PRIMO napisał:

Wycofuje się bo nie mam zamiaru powielać bzdur tak jak ty to robisz. 🤷‍♂️

wiec udowodnij ze to bzdury... chyba ze za slaby jestes w barach ??

galan to oczywiscie nieprawda- jak wiekszosc produkcji szurow. a wiesz co to za aktor na tym zdjeciu 😛

Począwszy od 1933 roku wydawano tzw. paszporty przodków (Ahnenpaß), jako świadectwa aryjskiego pochodzenia. Ich pierwowzorem były wprowadzone w czasach Republiki Weimarskiej książeczki rodzinne (Familienbuch lub Familienstammbuch). Były to wydawane przez urzędy stanu cywilnego w formie niewielkich poszytów w tekturowej oprawie formularze na urzędowe wpisy dotyczące urodzin, chrztów, ślubów oraz zgonów rodzin i ich dzieci. Posiadały także rubryki do wpisywania informacji o dalszych przodkach. Po roku 1933 książeczki te otrzymały nową formę i wygląd zgodny z duchem narodowego socjalizmu, wypracowany przez Państwowy Związek Urzędników Stanu Cywilnego (Reichsverband der Standesbeamten Deutschlands).

Strony od 6 do 40 przeznaczone zostały na udokumentowanie pochodzenia, gdzie wpisywano podstawowe dane dotyczące probanta i jego antenatów. Same paszporty przodków nie były nakazane przez ustawodawstwo, niemniej zalecano ich tworzenie. We wstępie tej książeczki napisano, że „do poświadczenia aryjskiego pochodzenia wystarczy ustalić swoich przodków do roku 1800”. Osoby ubiegające się o wyższe stanowiska w administracji państwowej musiały przedstawić swoich antenatów do roku 1750

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, V12 napisał:

Aby była równowaga zapytaj tez tych to co wzieli , i jakos dziwne przypadlosci krażeniowe i bolowe w nogach , ja znam takich w realnym życiu , wiecej sie nie skusza , a teraz sie musza leczyc na nowe przypadlosci

Dlatego DOBROWOLNOSC bo żaden naganiacz i "mundrol" nie będzie czul moich problemów , tak samo ja mam w tylku tych problemy co to testuja .

Wszystko co piszesz jest prawdziwą empatią. 

4 godziny temu, V12 napisał:

I właśnie to robi , przykladem jest to że jeden jest niby bezobjawowy , a drugi...

O mnie sie nie martw przez dwa lata troche mialem stycznosci w pomieszczeniach co potem byly tesciki na plus 

Ja natury nie poprawiam , czlowiek nie moze okielznac materialnych rzeczy . a chce bawic sie genetyka 

Sovid-owa ruletka powikłań, na kogo wypadnie na tego bęc.

Społeczność w której egzystuję jest wolna/zdrowa/szczęśliwa, bez owych wspomagaczy. 

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
V12 napisał:

9 godzin temu, DTaras napisał:

What!?

Znasz przyszlość ?? czy tylko ufasz temu co pisze na papierze o nowej technologi ?

że wiesz jak zabawa genetyką wpłynie na reprodukcje i potomstwo ??

PRIMO napisał:

9 godzin temu, DTaras napisał:

What!?

Jak to co?

Młodzi myślą o potomstwie i nie będą ryzykować bezpłodność bo ktoś ubzdurał sobie szczepionkę. 🤨

Tosz to łańcuszek RNA z kawałka wirusa. Tyle z tej genetyki. To, że wnika do komórki i powoduje produkcję białka kolca to już efekt typowy w każdej infekcji. Tosz rogi Wam urosną napewno nie od szczepienia...

Aaaa ten. Po nowe dowody osobiste też nie pójdziecie? Bo to mnie bardziej wkufia niż ew przymus szczepień...

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, DTaras napisał:

Aaaa ten. Po nowe dowody osobiste też nie pójdziecie? Bo to mnie bardziej wkufia niż ew przymus szczepień...

Pochemu ??  Inwigilacja jest od lat , mnie to ani ziębi ani parzy , tak samo jak był spis i co nie którzy sie tym podniecali 

Widzisz , ja twierdze jedno  czego nie kupisz to zdrowie  , dlatego RNA to nie jest dla mnie to o czym mówisz , ale to tylko moja indywidualna  sprawa co obrazuje słowo dobrowolność

Virek jak virek skoro "naturalny " to są znane , skuteczne i przewidywalne  technologie stosowane od dekad ...

Kurka Taras jak może Cie wk***iać przymus skoro z WŁASNEJ WOLI bedziesz aplikował 3-cią , przecież to logiczne jakie masz podejscie (co mi nie przeszkadza   i tego  nie komentuje ) 

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

Wprowadzanie chińskiego szpiegowskiego modelu życia do kultury chrześcijańskiej?

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
V12 napisał:

47 minut temu, DTaras napisał:

Pochemu ??  Inwigilacja jest od lat , mnie to ani ziębi ani parzy , tak samo jak był spis i co nie którzy sie tym podniecali 

Widzisz , ja twierdze jedno  czego nie kupisz to zdrowie  , dlatego RNA to nie jest dla mnie to o czym mówisz , ale to tylko moja indywidualna  sprawa co obrazuje słowo dobrowolność

Virek jak virek skoro "naturalny " to są znane , skuteczne i przewidywalne  technologie stosowane od dekad ...

Kurka Taras jak może Cie wk***iać przymus skoro z WŁASNEJ WOLI bedziesz aplikował 3-cią , przecież to logiczne jakie masz podejscie (co mi nie przeszkadza   i tego  nie komentuje ) 

A po co im moje odciski palucha? Chu wie gdzie się lipidową kopia tegoż przyklei.

Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=421849779507943&id=100050487729876

Ciekawy komentarz profesora. Jak dla mnie jedna z najlepszych ocen obecnej sytuacji.

To co ten profesor mówi  jest moim zdaniem  całkiem logiczne i wiadome    , ale nie daje rozwiązania obecnej sytuacji . Tak doradzać to może prawie każdy . Zgadzam się z nim , należy zaszczepić jak największą ilość ludzi tylko że wielu nie ma zamiaru , zachowanie ostrożności tak  ale niektórzy wpadli na pomysł  typu "koronaparty " . W teorii jest  dobrze a w praktyce nie wychodzi , bo każdy chce być najmądrzejszy .

• Haha 1
Opublikowano
51 minut temu, peugeot napisał:

Daj spokój z tymi teoriami , przecież to bełkot . 

Fakt dziwnie gość mówi na tym nagraniu, ale faktycznie badania i pracę nad nanotechnologia odbywają się w czasie rzeczywistym.

Opublikowano

Badania są prowadzone ale o ile mi wiadomo  naradzie nie ma żadnej technologii która by umożliwiała budowanie takich interfejsów . To co się robi to działanie  na ślepo  ( nie wiemy jak naprawdę działa mózg ) z nadzieją że mózg sam dobuduje  prawdziwy interfejs do wszczepionych elektrod , nawet nie wiadomo czy jest to możliwe tak aby działało zgodnie z założonym celem . Udaje się co prawda z bardzo prostymi sygnałami  ale nauka mózgu  aby to odpowiednio zinterpretował trwa długo i efekty są mizerne .