Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, peugeot napisał:

Nie musi do Ciebie przemawiać i nie musisz mieć takiego samego zdania ale puki co to większość dokonuje wyboru . Wiem nie jest to metoda bez wad ale puki co innej która lepiej by się sprawdzała  nie mamy .

Ostatnio Polak mieszkający w Australii opowiadał, że tam już zaszczepiło się 80% jedną dawką pod wpływem przymusu i terroru wprowadzonego przez rząd ostatnich  miesiącach; u nas podejrzewam że byłoby mniej niż 50% gdyby nie zachęty wakacyjne i inne pierdoły. Poza tym nieuctwo.

Opublikowano
12 minut temu, V12 napisał:

Jeśli o ingerencji medycznej w moje ciało ma decydować wiekszosc gawiedzi to przekroczenie mojej granicy osobistej i nie pozwole na to 

Masz wybór , możesz zrezygnować z przynależności do społeczeństwa lub postaraj się przekonać większość .

Opublikowano
3 minuty temu, Ywa napisał:

u nas podejrzewam że byłoby mniej niż 50% gdyby nie zachęty wakacyjne i 

Presja w robocie to kluczowy czynnik

Opublikowano (edytowane)

Niegodziwi pracodawcy nie dość że zmuszają do roboty, to jeszcze zmuszają do szczepień, chcą pracownika utrzymać przy życiu. No i jak żyć, Panie Premierze, jak żyć?😂

Edytowane przez mirro
Opublikowano
Przed chwilą, peugeot napisał:

Masz wybór , możesz zrezygnować z przynależności do społeczeństwa 

gdyby była by , mozliwosc . wiesz czasem mi wstyd i pytam siebie gdzie ja żyje .

Jedynie co zrobilem to to że nie ma nademna żadnego "kacyka" co pogania w robocie od swojego humoru . choć to i tak pozorne bo i tak jestem zależny od innych . 

Opublikowano
6 minut temu, Ywa napisał:

u nas podejrzewam że byłoby mniej niż 50% gdyby nie zachęty wakacyjne i inne pierdoły. Poza tym nieuctwo

Gdyby nie fake newsy to bez zachęt było by znacznie więcej zaszczepionych niż jest teraz . 

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, mirro napisał:

to jeszcze zmuszają do szczepień, chcą pracownika utrzymać przy życiu. No i jak żyć, Panie Premierze, jak żyć?😂

A biora też odpowiedzialność , za nie znane skutki nowej technologii ??:D:)

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, mirro napisał:

to muszą się dalej z nim męczyć. 

Wystarczy jak by zapłacili , odpowiednio do czasu i  rodzaju pracy to od razu by ich męczarnie odeszły :)

Edytowane przez V12
Opublikowano
59 minut temu, PRIMO napisał:

Obrażaj dalej .

Mnie tam wsjo rybka. 👋

ja stiwerdzam tylko fakt ze cos piszesz a gdy prosz eo dowody-czarno na bialym, to sie wycofujesz...

co za problem zybys udowodnil ze jestem idiota ?? jest wolna niedziela,masz czas, napisalem tysiac epostow szukaj  znajdziesz  to dawaj-przeprosze cie na kolanach 😂

59 minut temu, Ywa napisał:

Tak są podzieleni; Lekarz to też człowiek, jeden to służbista, wierzący ślepo w wytyczne/ nie zastanawiający się głębiej nad sensem; inny- ten który nie osiada na laurach, tylko ciągle się dokształca nowymi publikacjami z badań klinicznych z całego świata- to jest konieczna podstawa, którą Ci wrzucają na pierwszym roku studiów.

Sporo lekarzy idzie na łatwiznę/ korupcja jak wszędzie, poza tym grozi im cofnięcie uprawnień do wykonywania zawodu/boją się.

Istnieją publikacje naciągane zachowujące subtelną poprawność polityczną, znikające-cenzura, finansowane przez grupy interesów. Czytać i śmiać się. Twój organizm jest niepowtarzalny i to jest klucz.

Oj biedny biedny...

tak z ciekawosci zapytam jaki kod ic ma twoja choroba ?

Opublikowano

A jaka tam matematyka wyższego rzędu. Toż to normalna "kara większa" stosowana w wojsku. Różniąca się tym od "kary mniejszej", że jak lecisz po flaszkę to nie masz prawa spożycia. Czyli jak było Was trzech, to do spożycia zostaje dwu.😂

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

co za problem zybys udowodnil ze jestem idiota ??

Jacus, nie obraź się, ale jak nazwać kogoś kto namawia do szczepień, a sam tego nie robi?? 

Opublikowano

ja nikogo nie namawiam-im mniej idiotow na swiecie tym lepiej 😛, szur jest abo szurniety albo glupi -co widac jak na dloni w tym temacie..

ja sie nie szczepie bo to powoduje bezplodnosc , moj dziadek mial ostatniego syna gdy mial 49 lat wiec mam jeszcze szanse. 

Opublikowano
31 minut temu, jacus napisał:

ja nikogo nie namawiam-im mniej idiotow na swiecie tym lepiej 😛, szur jest abo szurniety albo glupi -co widac jak na dloni 

przeżylem zaraz 2 lata bez chowania i chocków klockow  i przeżyje 10 razy tyle bez chemicznych cudow tego typu , predzej mnie strawi normalna choroba albo jakis losowy wypadek

Opublikowano

Dyskutujecie ogólnie jałowo wnioski można wyciągnąć gdyby można zapytać tych co wyciągnęli nogi i byli niezaszczepieni "czy by się zaszczepili ?" można też podjechać do Głuchołaz gdzie wegetują (rehabilitują się) po covid

ich jeszcze można  zapytać   -a później można się mądrzyć i cwaniaczyć jak nie mogą wejść na piętro bez tlenu 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Aby była równowaga zapytaj tez tych to co wzieli , i jakos dziwne przypadlosci krażeniowe i bolowe w nogach , ja znam takich w realnym życiu , wiecej sie nie skusza , a teraz sie musza leczyc na nowe przypadlosci

Dlatego DOBROWOLNOSC bo żaden naganiacz i "mundrol" nie będzie czul moich problemów , tak samo ja mam w tylku tych problemy co to testuja .

Edytowane przez V12
Opublikowano
2 godziny temu, V12 napisał:

przeżylem zaraz 2 lata bez chowania i chocków klockow  i przeżyje 10 razy tyle bez chemicznych cudow tego typu , predzej mnie strawi normalna choroba albo jakis losowy wypadek

Strawi Cię normalna choroba a strzał łaski dostaniesz od COVID. Tak wygląda scenariusz.😂

Opublikowano
2 godziny temu, V12 napisał:

Aby była równowaga zapytaj tez tych to co wzieli , i jakos dziwne przypadlosci krażeniowe i bolowe w nogach , ja znam takich w realnym życiu , wiecej sie nie skusza , a teraz sie musza leczyc na nowe przypadlosci

Dlatego DOBROWOLNOSC bo żaden naganiacz i "mundrol" nie będzie czul moich problemów , tak samo ja mam w tylku tych problemy co to testuja .

od tysięcy lat jednostki a nawet gatunki  nie przystosowane do danej sytuacji na ziemi wymierały dlatego jestem za tym aby nie leczyć chorych  niezaszczepionych  na covid ponieważ to ich nie przystoaowanie do podejmowania decyzji jest przyczyną choroby sama natura powinna ich zweryfikować 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, RU68 napisał:

od tysięcy lat jednostki a nawet gatunki  nie przystosowane do danej sytuacji na ziemi wymierały dlatego jestem za tym aby nie leczyć chorych  niezaszczepionych  na covid ponieważ to ich nie przystoaowanie do podejmowania decyzji jest przyczyną choroby sama natura powinna ich zweryfikować 

36 minut temu, RU68 napisał:

sama natura powinna ich zweryfikować 

I właśnie to robi , przykladem jest to że jeden jest niby bezobjawowy , a drugi...

O mnie sie nie martw przez dwa lata troche mialem stycznosci w pomieszczeniach co potem byly tesciki na plus 

Ja natury nie poprawiam , czlowiek nie moze okielznac materialnych rzeczy . a chce bawic sie genetyka 

Edytowane przez V12