Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, peugeot napisał:

Czyli Ty po jednym kichnięciu  każdej osoby którą napotkasz na swej drodze wiesz co jest jego powodem   ?  Bardzo w to wątpię a w zasadzie mam poważne obawy że jesteś w błędzie .

A czy ja muszę sie interesować kto i dlaczego kicha? Nie mierz ludzi swoją miarą🤨 rozumiem już  dlaczego drążysz  ten temat, rozkminiaj dalej kto i dlaczego kicha w sklepie na ulicy itd. mnie to rybka.

Unikaj zagrożeń i schowaj się gdzieś i nie wychodź, działaj profilaktycznie może niebawem karmienie z procy będzie czymś normalnym🙆‍♂️

Opublikowano

wobec zmasowanego ataki psychicznych i zwyklych glupkow chyba wywiesze biala flage..trzeba bylo posluchac maksymy nie dyskutuj z idiota.................

i wuj niech zdychaja-ich wola

Opublikowano
12 minut temu, GRZES1545 napisał:

A czy ja muszę sie interesować kto i dlaczego kicha? Nie mierz ludzi swoją miarą🤨 rozumiem już  dlaczego drążysz  ten temat, rozkminiaj dalej kto i dlaczego kicha w sklepie na ulicy itd. mnie to rybka.

Nie , nie musisz tego wiedzieć . Wystarczy że nie będziesz kichał  na innych i unikał  jeśli to możliwe kichających .

Opublikowano
12 minut temu, GRZES1545 napisał:

Unikaj zagrożeń i schowaj się gdzieś i nie wychodź, działaj profilaktycznie może niebawem karmienie z procy będzie czymś normalnym🙆‍♂️

My dzis , w skromnym gronie lubiacych 2 kółka lecimy oblać kolejny szczesliwy sezon dla mnie to już 14 sezon , jazdy na róznych pojazdach 2 kołowych  gdzie kolizja z byle jakim autem konczy sie bardzo żle . 

Coż jestem zwyczajny że zycie jest niebezpieczne 

Także bywajcie milego week 😃

Opublikowano
1 minutę temu, V12 napisał:

My dzis , w skromnym gronie lubiacych 2 kółka lecimy oblać kolejny szczesliwy sezon dla mnie to już 14 sezon , jazdy na róznych pojazdach 2 kołowych  gdzie kolizja z byle jakim autem konczy sie bardzo żle . 

Coż jestem zwyczajny że zycie jest niebezpieczne 

Także bywajcie milego week 😃

Trzym sie i nie bój się kichajacych😉🙋‍♂️

Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał:

chyba wywiesze biala flage..

k**wa nareszcie 🙉 jeszcze konto usuń i będzie cacy 

Opublikowano
14 minut temu, jacus napisał:

wobec zmasowanego ataki psychicznych i zwyklych glupkow chyba wywiesze biala flage..trzeba bylo posluchac maksymy nie dyskutuj z idiota.................

nigdy, ale to nigdy się nie poddawaj...

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, jacus napisał:

Widzisz.... Nikogo do niczego nie namówiłeś a sam zostałeś tym głupkiem i psychicznym... Najbardziej mi zaimponowałeś chamstwem w stosunku do kobiety które cię tu nie obrażała... Jesteś zwykły niedorajda i psychiczna kaleka i tyle... W realu tacy błąkają się po kątach i nie wiedzą co z sobą począć bo są nikim.. 😋

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 2
Opublikowano

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Widzisz.... Nikogo do niczego nie namówiłeś a sam zostałeś tym głupkiem i psychicznym... Najbardziej mi zaimponowałeś chamstwem w stosunku do kobiety które cię tu nie obrażała... Jesteś zwykły niedorajda i psychiczna kaleka i tyle... W realu tacy błąkają się po kątach i nie wiedzą co z sobą począć bo są nikim.. 😋

jesli synowa cie bije to powinienes to zglosic na policje -niech jej zaloza karte, ja ona moze tak traktowac kaleke umyslowego ktory znowu w chwili zalamania psychicznego zamknie konto-z kogo bedziemy sie smiac  ??

Opublikowano

W ostatnim tygodniu w pełni zaszczepieni stanowili 34,36 proc. wszystkich zakażeń. Ponad co trzeci w ostatnim tygodniu chory na COVID-19 jest w pełni zaszczepiony.

W dniach od 1 do 7 października odnotowano 168 zgonów, z czego 40 stanowili w pełni zaszczepieni. To 23,81 proc.

Co tydzień to gorzej dla tych co się zaszczepili a szur będzie dalej bredził. 

Opublikowano
9 godzin temu, poosa21 napisał:

Co tydzień to gorzej dla tych co się zaszczepili a szur będzie dalej bredził. 

Czyli szczepionka działa w kierunku w którym została stworzona.

10 godzin temu, jacus napisał:

z kogo bedziemy sie smiac  ??

Z ciebie

• Like 1
Opublikowano

Obecnie mamy setki tysięcy tak zwanych „przypadków”, „infekcji” i „pozytywnych testów”, ale prawie nie ma chorych. Przypomnijmy, że cztery piąte (80%) „zakażeń” przebiega bezobjawowo. (1) Oddziały ciążowe były w zasadzie puste przez cały czerwiec, lipiec, sierpień i wrzesień 2020 r. Co najważniejsze, zgony związane z nosicielami są na najniższym poziomie w historii. Oczywiste jest, że te „przypadki” w rzeczywistości nie są „przypadkami”, ale raczej są to normalni, zdrowi ludzie.

Tak zwane bezobjawowe przypadki nigdy w historii chorób układu oddechowego nie były przyczyną rozprzestrzeniania się infekcji. Raczej to osoby z objawami, które rozprzestrzeniają infekcje dróg oddechowych, a nie osoby bezobjawowe.(2)https://worlddoctorsalliance.com/

• Covid okazał się mniej śmiertelny niż w poprzednich sezonach grypowych – od grudnia 2017 r. do marca 2018 r. w Anglii i Walii odnotowano 50 100 zgonów z powodu grypy. W 1969 r. było 80 000 zgonów z powodu grypy.

• Nigdy wcześniej nie zamykaliśmy społeczeństwa na wirusa oddechowego.

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, jacus napisał:

jesli synowa cie bije to powinienes to zglosic na policje -niech jej zaloza karte, ja ona moze tak traktowac kaleke umyslowego ktory znowu w chwili zalamania psychicznego zamknie konto-z kogo bedziemy sie smiac  ??

Synowa ani syn nie mieszka ze mana...synowa  ma swoje gospodarstwo po rodzicach i musi się nimi opiekować bo mają swoje lata .... Druga sprawa to jako inwalida nie rozumiesz że nikt zdrowy nie przekazuje gospodarstwa w wieku 51 lat.... Sporo jeszcze do emerytury i nie ma szans ani taKiej potrzeby  abym przekazał całe gospodarstwo..... Część oddałem i to na razie tyle w temacie... 😜 8 km do już dla mnie za daleko a syn ma bliżej na te pole... 😁

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

masz racje jako szur bredzisz - zebys nie byl inzynierem to pol biedy-polglowkow jest pelno..znasz pojecie proporcji albo odwrotnie proporcjonalnie.

Ciągle nie możesz spać że mam dyplom uczelni wyższej a ty nie. 

Z danych wynika, że nieznacznie częściej wyniki pozytywne wychodziły u niezaszczepionych. Średnio prawie 5 osób na tysiąc testowanych wśród niezaszczepionych miało pozytywny wynik i prawie 4 osoby na tysiąc wśród zaszczepionych miały pozytywny wynik testu na COVID-19. A testowanych jest 6 razy więcej nieszczepionych niż zaszczepionych. Bo zaszczepieni mają grypę a dopiero w szpitalu wychodzi ze to covid. 

Opublikowano
25 minut temu, poosa21 napisał:

Bo zaszczepieni mają grypę a dopiero w szpitalu wychodzi ze to covid. 

O to to , ich sie mniej testuje .