Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj wieczorem czekam sobie na treningu i mama dzwoni : "kup 20kg cukru, bo już dziś kupiłam 20, ale kup jeszcze, następnego dnia do kupie jeszcze do 60kg"a ja jej, że kupiłam kwiaty 6 donic i jeszcze jeden mi się podoba. Ona na to, to nie kupuj- ja ci kupię. Zajeżdżam pod sklep, a tam market wykupiony, nie ma cukru, Pani powiedziała, że rano nowy towar dowiozą 😂 

8 minut temu, peugeot napisał:

W takim razie w szpitalach mamy samych szczepionych ? 

oczywiście, że nie

Opublikowano
Ywa napisał:

Szkoda, że nie ostrzegają ludzi  z powikłaniami cukrzycowymi; ten wesoły pan był nieświadomy albo nie przeczytał ulotki?

Ten wesoły Pan zarzucił leczenie cukrzycy sądząc po tonie w jakim się o tej chorobie wypowiadał. Wyszło jak wyszło. Czy po szczepieniu obcinają nogi? Wg Jana Pospieszalskiego tak...

Opublikowano

Mosquirix. Szczepionka przeciw malarii. Zmodyfikowana mRNA może pobudzić organizm do walki z pasożytem w każdym stadium. Nowotwory. Gdyby pobrać próbkę RNA z guza i nauczyć organizm walczyć z tymi komórkami zamiast truć go chemią? Tak naprawdę od tych prac wyszła szczepionka na COVIDa.

Opublikowano
52 minuty temu, DTaras napisał:

Ten wesoły Pan zarzucił leczenie cukrzycy sądząc po tonie w jakim się o tej chorobie wypowiadał. Wyszło jak wyszło. Czy po szczepieniu obcinają nogi? Wg Jana Pospieszalskiego tak...

Też tak Go zrozumiałam. To świadczy  wykorzystaniu naiwności człowieka; dobrowolnie zgodził się na eksperyment; jednakże powinny być paragrafy na to, jeśli ktoś namawia cię do czynu, którego skutkiem jest uszczerbek na zdrowiu.

37 minut temu, DTaras napisał:

Mosquirix. Szczepionka przeciw malarii. Zmodyfikowana mRNA może pobudzić organizm do walki z pasożytem w każdym stadium. Nowotwory. Gdyby pobrać próbkę RNA z guza i nauczyć organizm walczyć z tymi komórkami zamiast truć go chemią? Tak naprawdę od tych prac wyszła szczepionka na COVIDa.

Pan dr Piotr Witczak wspominał/wyjaśniał o wyjątkowym zastosowaniu tej technologii, m.in. w video, które tu wrzuciłam wcześniej; ja nie czuję się kompetentna wypowiadać się, on zawodowo zajmuje się m.in. oceną leków (już nie pamiętam czy sam odszedł czy został zwolniony za swe oceny)

58 minut temu, DTaras napisał:

Czytam interesującą książkę:

c1.jpg

c2.jpg

c3.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

Na czort wam ta szpryca za rok wybory wiec będzie już po temacie Covid zniknie szybko bo wybory na jesieni .

To w Niemcowni do ubiegłego tygodnia też był schowany w szafie?🤣 Ciekawe gdzie czesi upchnęli koronkę🤔.

Opublikowano
3 godziny temu, peugeot napisał:

No to chyba jest oczywiste że  przechorowanie tak samo jak szczepienie nie daje 100% pewności , nawet czasem kończy się śmiercią .  

Oczywiste, że szczepionka tak jak złoto może osiągnąć wartość złomu w przyszłości.

1 godzinę temu, DTaras napisał:

Nie wyciągaj tylko pochopnych wniosków. Dzieci i sportowcy też cierpią na nowotwory.

U mnie w szkole wiosną zaczęła się akcja: zrzutka, festyny na rzecz dziewczynki 13letniej z białaczką. Inicjatywy osiągnęły kilkaset tysięcy.

Jej matka również ma nowotwór jajników i in. Przykre, bo to rodzina wolontariuszy. W każdym zapewne coś siedzi.

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, DTaras napisał:

lubisz Kolego te wynalazki

Przypomina mi sie historia wujka co odkupił audi a4 w 2010 roku od jednego z szefów , tam gdzie robił . Dwóch braci postanowiło sobie kupić w tym samym czasie A4 w dieslu jeden wzioł klasyka na pompie wtryskowej , drugi chciał być do przodu i wcisneli  mu "nowośc "   pompowtryski . Moc ta sama 110 vs 116 km 

Nowoczesniejsze audi zostało wygonione duzo wczesciej , po licznych perypetiach , dopracowany silnik na pompie  rotacyjnej dojechał do 430 tyś i po 10 latach trafił do wujka ,wymienił turbo i dojechał do 610 tyś , jedził by nadal ale kolizja w tylni bok była ekonomicznie nie uzasadniona . 

Najlepsze to były reakcje "znafców" co w d*pie byli a dopiero oddali poloneza do przetopu ,  na przebieg , gdzie ich kupione  "perełki" miały 180kkm , to był 2010 i złoty wiek chandlu autami , sprzedało sie wszystko byle mały przebieg haha

także  taki mój stosunek do nowości i borykania z tzw " chorobami wieku  dziecięcego "  ,

silniki na PD zostały poźniej dopracowane i pozbawione trapiących wad co pokazuje idealnie że , ten kto godzi sie testowanie nowości "powinien"  liczyć sie problemami ,

Nad nowym rodzajem wtrysku tez były badania , testy , pochłoneło to wiele kasy i czasu , w koncu testy były na tyle pomyslene ze trafił do masowej produkcji , jednak kiedy trafił do uzytkowników okazało sie że trzeba dac poprawki . 

tyle że mój przykład to rzeczy materialne , kwestia kasy ,

zmian zdrowia po błedach czasem nie cofniesz , lub cofniecie bedzie kosztowac dużo bólu , dlatego PRZYMUS był by straszny bo ja NIEGODZE sie na konsekwencje  wad ukrytych byc moze odwleczonych w czasie , po stosowaniu nowch terapi które sa mi zbędne 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Tak Peugeot, w końcu organizm się starzeje a jego części zużywają, zatem dbaj o siebie, dostarczaj mu wszystkiego co najlepsze jakościowo, wody, powietrza, zabezpieczaj i smaruj. Ważne również, abyś robił przeglądy raz na rok, np. morfologie, dentystę odwiedził raz na pół roku. Ponadto żebyś nie garażował za długo lecz się ruszał i sport jakiś uprawiał.

Opublikowano
5 godzin temu, galan99 napisał:

Na czort wam ta szpryca za rok wybory wiec będzie już po temacie Covid zniknie szybko bo wybory na jesieni .

To optymistyczne prognozy. A jak znowu coś wymyślą. To nie przelewki, kiedy obrońcy i przedstawiciele rządu stają się utajonymi wrogami własnych obywateli.

To w historii świata się nie mieści; majstersztyk-nie ma wojny międzypaństwowej; organizm/kraj  zostaje od wewnątrz zaatakowany i działa na swoją niekorzyść jak nowotwór. 

Jedyna nadzieje w tym, że Ci zwyrodnialcy finansowi/NOWO-TWÓR pobiją się wewnątrz własnego systemu, może ktoś zdradzi...........na razie ładnie eliminują przeszkody.

( poetycka interpretacja)

9 minut temu, peugeot napisał:

Nic to nie da jeśli napotkamy na swej drodze śmiertelną nieuleczalną  chorobę a może nią być choroba wywołana wirusem . 

Dbaj o siebie i nie prowadzi się tłusto hulaj dusza.

Opublikowano
5 godzin temu, DTaras napisał:

Opublikowano
Ywa napisał:

W każdym zapewne coś siedzi.

Ano od urodzenia ale maturalny mechanizm wydala obcego z moczem. Niestety wszystko się psuje..

Miód. To fruktoza i glukoza z nektaru odparowana, przeżuta i wypluta wielokrotnie. Przed pleśnieniem powstrzymuje ją inwertaza ze śliny pszczelej oraz flawonoidy. Doktor sam ostrzegł aby miodu prosto z ula nie stosować albowiem musi być on medyczny. Czyli jednak korzystamy z nauki kolego V12. Korzystajmy w pełni i nie róbmy bałaganu w tyglu że szczepieniami - ałrajt?

Opublikowano

Wszystkim   oszołomom    na  początek   detoks  od  internetu    aby   mogli   jako  tako  normalnie   funkcjonować  a  potem  jakaś  terapia   to  może    coś  by  pomogło   dyskusja   jest  bezcelowa  bo  to  już   przerodziło  się  u  nich  w  fobię  na  samą  myśl   o szczepionce   robi  się    ciepło  a nogi  robią  się  z  waty  .   Na  widok  igły  odlot  .

Opublikowano

A tu dalej pitolenia szczepil nie szczepil. przy okazji cowida elyta załatwiła mnóstwo rzeczy. prawie wszystko na plus ale koncernów. nawet służba zdrowia publiczna zaorana . mama do pilnej operacji musi kilku fachowców odwiedzić. najszybsza wizyta na nfz w marcu. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Czyli jednak korzystamy z nauki kolego V12. Korzystajmy w pełni i nie róbmy bałaganu w tyglu że szczepieniami - ałrajt?

Oczywiscie ,

wielu oddalo zdrowie i życie za postęp w róznych dziedzinach , dzieki nim zrozumiano błedy , jest jedno ALE oni robili to w wiekszosci swiadomie i dobrowolnie albo widzieli w tym misje 

Edytowane przez V12
Opublikowano
20 minut temu, poosa21 napisał:

,, co piąty 

W grudniu , styczniu bedzie lepszy obraz statów

Opublikowano

Rozmaici ludzie mają odmiennych idoli. Niektórym oni zastępują rozsądek. Nic nie zastąpi obiektywnej decyzji. Mi prawdopodobnie pierdyknęła łąkotka przyśrodkowa. Jestem zaszczepiony czyli, ło matko, to od szczepienia?