Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt nie weźmie odpowiedzialności za szprycę .

Ale dobra nowina Polska na drugi  2022  na jesieni wchodzi w czas wyborów 

Wybory Samorządowe 2022 / 2023 kiedy: kandydaci wyniki online wyborów

Najbliżej planowe wybory samorządowe odbędą się dopiero w 2023 roku, kiedy do urn wyborczych pójdą mieszkańcy całej Polski z poszczególnych gmin, aby wybrać swoich wójtów, burmistrzów czy prezydentów miast oraz lokalnych radnych. To właśnie u podstaw demokracji, tej na najnoższym szczeblu, na przestrzeni wielu lat i w różnych zakątkach świata leżą wybory samorządowe. Należą one w naszym kraju do największych ze względu na dużą liczbę kandydatów .

Wybory parlamentarne 2023 .

Będą po rękach  całować i obiecywać nie będzie nacisków już na szprycę .

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, peugeot napisał:

Wszystko może się zmienić , nawet Twoje przekonania - pamiętaj o tym .

Oczywiście republikanie wywarli na mnie wrażenie i zmienili przekonanie, tak dla ścisłości; nie tylko moje lecz ludzi na świecie, w tym Poloni: https://gallagher.house.gov/media/press-releases/gallagher-addresses-new-documents-supporting-lab-leak-hypothesis

https://gallagher.house.gov/media/press-releases/gallagher-cotton-demand-answers-about-biden-strategy-counter-huawei

A premier Kandy przywitał w sobotę swoich 2 obywateli przetrzymywanych przez Chiny za rzekome szpiegostwo; wymiana zbiegła się z uwolnieniem dyrektora  chińskiego giganta Huawei p. Menga Wanzhoul, który był zatrzymany w tym samym dniu w 2018. Lunatycy? Współpraca podobna jak Bidena, który uwolnił szpiegów.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, jacus napisał:

3 tygodnie z zyciorysu wyjete, ale zapamietane do konca zycia

Ale nie na tyle byś nie miał siły łazić po kostnicach i trupy pokowidowe w workach oglądać?Ciągałeś za sobą przyczepkę respiratorem i kroplówkami?🤣

Edytowane przez witejus
Opublikowano

powinnas mu ustapic miejsca w kolejce do psychiatry-jemu jest bardziej potrzebny

gdybym ja go dorwal to bym tu krecone kudly z glupiego lba wyrwal, wiekszosc  chorych udawala... na dusznosc wystarczylo okno otworzyc-niech to powie 6465.. matematyke studiowal  razem z 21. 30 % czyli wiekszosc pada 2 razy.

2 godziny temu, pafnucy napisał:

nie dzisiaj , po poludniu bylem na czyms w rodzaju wulkanu-kopiec pilsudskego to sie nazywa

2 godziny temu, witejus napisał:

Ale nie na tyle byś nie miał siły łazić po kostnicach i trupy pokowidowe w workach oglądać?Ciągałeś za sobą przyczepkę respiratorem i kroplówkami?🤣

polaczyle dwa fakty oddalone od siebie o 4 miesiace.

Opublikowano

Drogi Jacusiu potwierdzasz jedynie słuszność istnienia tajemnicy lekarskiej, ponieważ jest to za trudne dla Ciebie. Dysonans poznawczy.

Z drugiej strony zasługujesz na naganę za niechlujstwo w obyciu czyli dotykanie czyjejś prywatność. Uświadom sobie, że mowa jest o chorobach współistniejących. Uszanuj  dane wrażliwe. Stać Cię chociaż na wyobraźnię?

Opublikowano
Tymczasem ilość zachorowań (i podejrzeń zachorowań) na grypę nagle gwałtownie wzrosła względem ubiegłych lat (dane NIZP 1-15 września):
2021 - 145 011
2020 - 77 739
2019 - 83 769
2018 - 88 790

Może być zrzutem ekranu z Twittera przedstawiającym tekst „Nara Lustar @NaraLustar w W odpowiedzi do @PiotrWitczak Informują mnie wczoraj koledzy lekarze,że dostają wytyczne,żeby każdemu zaszczepionemu w szpitalu-przychodni zaczynać wpisywać grypę diagnozie(bezwzględny zakaz testów dla nich). Każdy nieszczepiony chory musi mieć test+ wpis o zakażeniuC19.Teraz wiem po co grypa w IV FALI. 8:43·21 wrz 21 Twitter for iPad”

Opublikowano

galan - zobaczymy jeszcze czy grypa nie zdominuje COVIDa. A koledzy lekarze wytyczne od kogo dostają? A nie, zapomniałem, trzeba w umysłach budować a) napięcie, b) wrażenie niebezpiecznej tajemnicy. Chcesz test? Moja rodzinna bez problemu wypisze skierowanie. Powiedziałem objawy grypy to siłą chciała wypchać. Zadzwoń do swojej to sprawdzisz to info.

Opublikowano

to oczywiste bzdury- kazdy taki chory zarab na fb pisal ze mu nie pozwlolili testow zrobic-jesli ktos jest zaszczepiony to ma swiadomosc czym jest swirus i do czego moze doprowadzic..

9 godzin temu, Ywa napisał:

Drogi Jacusiu potwierdzasz jedynie słuszność istnienia tajemnicy lekarskiej, ponieważ jest to za trudne dla Ciebie. Dysonans poznawczy.

Z drugiej strony zasługujesz na naganę za niechlujstwo w obyciu czyli dotykanie czyjejś prywatność. Uświadom sobie, że mowa jest o chorobach współistniejących. Uszanuj  dane wrażliwe. Stać Cię chociaż na wyobraźnię?

o czym ty bredzisz ??? tajemnica lekarska-to znaczy co mnie nie powiedza ale koledze witczakowi jak najbardziej ??

w tym problem ze ty masz za duzo wyobraznie tyle ze ona jest chora- ja sobie nie musze wyobrazac tylko to widzialem na wlasne oczy, 

chorzy wmawiali sobie covid- ten duren nie sie walnie w ten glupi leb.

gdyby nie robiono testow to nie bylo by chorych- gdyby nie badania to zadnych chorych by nie bylo, umieraliby na niewiadomo co..

im dluzsza pandemia tym bardziej wpadacie w odmety szalenstwa-poradzilbym wam otwarcie okan ale obawiam sie ze wielu z was z niego skorzysta w zupelnie innym celu......

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, DTaras napisał:

grypa nie zdominuje 

a co to "grypa" ona kiedys znikneła ? (hehehe pewnie maseczki 😀)

ja nie zapomnialem ,jak w mojej rodzinie w 2006 roku , infekcja doprowadzila do nie wydolnosci pluc , a co za tym gwódz do trumny .

Seniorka po 70 kilka lat po udarze , kiedys tez było grożnie , ale nikt nie naglasnial 

A co najważniesze nie utrudnial dostepu do pomocy , bo chorób jest multum 

Edytowane przez V12
Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

to oczywiste bzdury- kazdy taki chory zarab na fb pisal ze mu nie pozwlolili testow zrobic-jesli ktos jest zaszczepiony to ma swiadomosc czym jest swirus i do czego moze doprowadzic..

o czym ty bredzisz ??? tajemnica lekarska-to znaczy co mnie nie powiedza ale koledze witczakowi jak najbardziej ??

w tym problem ze ty masz za duzo wyobraznie tyle ze ona jest chora- ja sobie nie musze wyobrazac tylko to widzialem na wlasne oczy, 

chorzy wmawiali sobie covid- ten duren nie sie walnie w ten glupi leb.

gdyby nie robiono testow to nie bylo by chorych- gdyby nie badania to zadnych chorych by nie bylo, umieraliby na niewiadomo co..

im dluzsza pandemia tym bardziej wpadacie w odmety szalenstwa-poradzilbym wam otwarcie okan ale obawiam sie ze wielu z was z niego skorzysta w zupelnie innym celu......

czemuś głupi boś biedny

czemuś biedny boś głupi

Opublikowano
1 godzinę temu, Ywa napisał:

czemuś głupi boś biedny

czemuś biedny boś głupi

ale ty nie jestes glupia-tylko chora a to zasadnicza roznica, nawet najwiekszy glupek czasami ma swiadomosc swojego stanu-chorym sie nie zdarza. wedlug nich wszystko jest  w porzadku, zadna bliska osoba nie daje ci do zrozumienia ze cos jest nie tak ??

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, peugeot napisał:

Galan , a to ty przypadkiem wcześniej nie pisałeś że już grypy nie ma , że jest tylko covid .

Tak ja pisałem . Bo Covid wyparła Grypę a teraz jest już grypa .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

No to jednak jest  teraz  i  tak jak wcześniej  przed szczepieniem . 

No to musisz przyznać że chociaż na grypę diagnozują tak jak przed pandemią .

Edytowane przez peugeot
  • Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, peugeot napisał:

Galan , a to ty przypadkiem wcześniej nie pisałeś że już grypy nie ma , że jest tylko covid .

A co jest? Ostatni rok w mediach nie słyszy się o innych chorobach. A jeszcze 2 lata temu poruszane były problemy onkologiczne, grypy okresowe...otyłość cukrzyca itd.

6 godzin temu, jacus napisał:

ale ty nie jestes glupia-tylko chora a to zasadnicza roznica, nawet najwiekszy glupek czasami ma swiadomosc swojego stanu-chorym sie nie zdarza. wedlug nich wszystko jest  w porzadku, zadna bliska osoba nie daje ci do zrozumienia ze cos jest nie tak ??

Zadaj sobie to samo pytanie , tylko nie przestrasz się odpowiedzi👍

• Like 1