Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

C, D, Zn profilaktyka

Na wszelkie bóle mięśni i in. za***ista jest maść żywokostowa, tylko nie taka pierwsza lepsza, rzadka w konsystencji z apteki, która ma ze 20 składników lecz gęsta, lepka, mająca zaledwie 3 składniki i certyfikat bio-iq.

Opublikowano
HF86 napisał:

4tej fali z lockdawnem nie będzie. Nie stać już naszego nierządu. A medykom jak nie dołożą to i na testy nie ma komu kierować. 

Jak wiosną potrzebne były testy to mnie nawet na ból pleców chcieli wymaz robić. Teraz brat z żoną gorączka bóle mięśni a pani doktor antybiotyki i do domku. Nawet testów nie zaproponowała. 

Jak do uja ciężkiego antybiotyki? Na pierwsze trzy dni sok z malin i czarnego bzu i paracetamol 0,6 z ibupromem 0,4 na zakładkę a o infekcję bakteryjną zapytać w dzień czwarty...

V12 napisał:

DTaras 

Rozkminiam temat co jak by te wszystkie osoby , z takimi czestymi ostatnio  infekcjami poszli na test . '

To byl by bardzo naukowy eksperyment 

Rhinowirus i Coronawirus to normalne przyczyny objawów tzw. przeziębienia. Wiadomo co by było.

Opublikowano
39 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Ja to nie pamiętam kiedy u lekarza był.... Grypa wiadomo nie raz poleci  z nosa i tyle... A tu panie niektóre  placusie😜 to widać że słabe są i tyle... 😁

jesli kto ma slaba glowe to zdrowie musi byc mocne- dla rownowagi  w przyrodzie..

27 minut temu, V12 napisał:

DTaras 

Rozkminiam temat co jak by te wszystkie osoby , z takimi czestymi ostatnio  infekcjami poszli na test . '

To byl by bardzo naukowy eksperyment 

przeciez kazdego dnia odkad wprowadzono testy mniej niz polowa testowanych miala wynik pozytywny. czasami to bylo mniej 25 % .

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

jesli kto ma slaba glowe to zdrowie musi byc mocne- dla rownowagi  w przyrodzie..

przeciez kazdego dnia odkad wprowadzono testy mniej niz polowa testowanych miala wynik pozytywny. czasami to bylo mniej 25 % .

Testy testy testy i tak w kółko.😩

I co te testy pokazują tak naprawdę?

Opublikowano
20 minut temu, DTaras napisał:

Wiadomo co by było.

Trochę nie jasna dla mnie odpowiedz .

Opublikowano
53 minuty temu, jacus napisał:

dziadki kase biora, pfron doplaca do ubezpieczenia, wczasow ,rehabilitacji-zyc nie umierac....

Uja mają, ma ale pracodowca. Mam takiego "dziadka", w dalszej rodzinie to wiem. Łapię się na tym, żeby mi się nic nie stało, bo jak stanie to mam przejebane

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, DTaras napisał:

Jacuś Ci nie rozjaśnił

Ok. Tylko ze ogol testow to czasem przesiewowka z musu albo potrzeby , sa tez przypadki ze ktos jest tak zastraszony , ze kiedy uslyszal plote ze w robocie albo wsrod znajomych ktos ma , to leci na test mimo ze jest zdrow jak ryba 

Nie wiemy jaki % z testowanych ma wykonywany ze wzgledu na objawy . a ilu kazano robic w robocie , albo chca gdzies jechać itp

Mnie by interesowaly wyniki osob objawowych z infekcja , czyli katar goroczka , angina to co jest od setek lat 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Człowieku świrus jest zjawiskiem globalnym, i zostaw takie przemyślenia mądrzejszym od siebie.

Zebrało się konsylium w składzie primo, iwa i v12 i zastanawiają się co dalej🤣

Opublikowano (edytowane)

Generalnie ja mam na to wyłożone od zaraz 2 lat , i dobrze na tym wychodze 

a rokminiac to każdy moze Ty też tyle że mamy inne zdania . 

Dopoki nie bedzie przymusu to jestem biernym obserwatorem .

Ci mądrzejsi juz pokazali klase ze bym ładny segregator absurdow zalozyl jak bym notowal co mówia madrzejsi .

Edytowane przez V12
Opublikowano
9 minut temu, PRIMO napisał:

Testy testy testy i tak w kółko.😩

I co te testy pokazują tak naprawdę?

Chaos i syf. Gość miał przesiadkę w Paryżu i szukał kliniki, aby zrobić test, bo za 5 h miał następny samolot. Jak się okazało specjalny tylko do przelotów(biznes jak nic), nie za czysty punkt mieści się na lotnisku. Mnóstwo ludzi tłoczy się do tego punk, pyta się jakiejś podróżnej, a ona w jeszcze lepszej sytuacji, bo za pół godziny ma samolot, czyli jest w gorszej sytuacji. Obsługa pyta w punkcie, czy jest pani umówiona, ta że nie, ale ma samolot za pół godziny. Dziewczyna na to oczy robi mówiąc no i co z tego? Babka w końcu wyłożyła stówę i zrobiła test. Gość z kolei zapytał się ochroniarza a mając appointment poszedł do drugiej kolejki, gdzie były tylko 2 osoby. Przy bramce nikt nie sprawdzał, jedyny gest to machnięcie ręki.

Jakieś wątpliwości?

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

To, że ludzie mają wywalone? 

Zdalem sobie na poczatku sprawe ze przed Nanometrami sie nie schowam . albo przezyje albo fikne . 

Opublikowano

No widzisz. A manometry może i mutują ale nic nie wiedzą o szczepieniach. Na ospę wietrzną można dziecko zaszczepić i infekcją najczęściej kończy się katarem no może jednym wykwitem. Przez dwa dni przed wykwitami dzieci się zarażają ale gdyby wszystkie były szczepione? Z nanometrami jest jeszcze opcja współistnienia.

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

dziadki kase biora, pfron doplaca do ubezpieczenia, wczasow ,rehabilitacji-zyc nie umierac....

byl taki czas ze ciezko bylo wsiasc i wysiasc z ciagnika-teraz jest znacznie lepiej.  

co ciekawe ja inwalida uprawiam wiecej hektarow niz 99 % zdrowych rolnikow 😂

czyli zwykły kombinator jesteś. Z jednej strony orzeczenie o inwalidztwie i życie na koszt podatników, a z drugiej czołówka krajowego rolnictwa bo sam napisałeś, że 99% rolników obrabia mniej hektarów niż ty.

Jakiś gość chciał napisał   kiedyś na forum " @pafnucy oddaj mi moje pieniądze! " - wtedy  chodziło o prow to ja napiszę

@jacus oddaj moje pieniądze ! bo ja płacę podatki a ty sobie jeździsz na wczasy do ciechocinka za moje podatki !

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, DTaras napisał:

nic nie wiedzą o szczepieniach. 

Ja osobiscie nie biore udziału w testach ,

za 10 lat bedzie wiadomo czy pewnej grupie wmówia nowe schorzenia "cywilizacyjne"

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

Czego nie rozumiesz? Jest całkowicie niezdolny do pracy w gospodarstwie rolnym🙄,a jednocześnie na tyle zdolny, żeby te hektary obrobić🤭 ot taki paradoks😗 

Moja babka całe życie brała rentę z krus, a nawet nie wiem co jej dolega😂

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Tak Waszą drogą - lepiej taka pandemia niż kolejną wojna światowa. Niema tego złego..

A niby co teraz jest jak nie wojna .😩

2 godziny temu, Winnetou napisał:

Człowieku świrus jest zjawiskiem globalnym, i zostaw takie przemyślenia mądrzejszym od siebie.

Zebrało się konsylium w składzie primo, iwa i v12 i zastanawiają się co dalej🤣

Jesteś ślepym covidiotom jak i ten jacuś co nie widzicie jeszcze dlaczego tak cisną o tym covidzie. 

1 godzinę temu, Winnetou napisał:

Czego nie rozumiesz? Jest całkowicie niezdolny do pracy w gospodarstwie rolnym🙄,a jednocześnie na tyle zdolny, żeby te hektary obrobić🤭 ot taki paradoks😗 

Czyli jesteś zwykły pier🤬y leń i obibok co liczy i wyciąga łapsko po nie swoje. 😡

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
9 minut temu, Winnetou napisał:

Zdążyłem zauważyć😗

Ale ty to już tak po szczepieniu, jeszcze przed czy może już w trakcie aby można było dokładniej określić 🤔🤔🤦

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, PRIMO napisał:

I co to ma do rzeczy? hy ?

Po edycji już nic😂

39 minut temu, PRIMO napisał:

Czyli jesteś zwykły pier🤬y leń i obibok co liczy i wyciąga łapsko po nie swoje. 

Hola hola wypraszam sobie. Ja bardzo ciężko pracuje, tyle, że interwałami i mam sporo czasu na pisanie.

Gdyby dali też bym brał, dlaczego nie. Ty też bierzesz 500+ na  wszystkich chłopców, a  nawet nie wiesz który twój😅

16 minut temu, Roki212 napisał:

Ale ty to już tak po szczepieniu, jeszcze przed czy może już w trakcie aby można było dokładniej określić 🤔🤔🤦

Po dwóch dawkach astrazeneki i przyłbica na mordę (dla dobra innych) jak ruszam na miasto. W pracy się nie da, bo bym się udusił

Edytowane przez Winnetou
  • Haha 2