Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, pafnucy napisał:

@jacus widzisz co się dzieje przez Tych co szczepionki się boją? w Wydarzeniach mówili że krzywa zachorowań wzrasta.

a wystarczyło by, by cykory ukłucie przyjęli...

A idź pan w h*j ze swoimi radami .

Opublikowano
Ywa napisał:

zniewalająca elokwencja

A i owszem, ma gadanie. Jest i przygotowany. To jest u nich jak tresura moim zdaniem ale robi wrażenie. Niestety, powinnaś to zauważyć, brak jest im szerszego podejścia...

Ywa napisał:

... na to , że masz taki a nie inny organizm....

Właśnie, z tym organizmem to nikt nie wie o co chodzi... Są duże symulacje na superkomputery odnośnie białek ale to trwa. Najlepsze jest to, że jak ogarną temat to rozwiążą dlaczego grypą jeden się zaraża a drugi nie a w innej dyspozycji zapadną obydwaj bo to zdaje się chodzi o jakiś niespotykany zbieg okoliczności...

V12 napisał:

To w miastach sa , najbardziej dziwne przeróżne przypadlosci , u coraz to mlodszych

A na wsi u Ciebie od grzyba nie pryskają? Akurat w tej kwestii nie przyznam Ci racji bo choćbyś co rano podziwiał widok na dolinę w Bieszczadach to raka możesz zapaść albowiem każdy ma to w sobie całe życie. Prywatna fabryka komórek ciała codziennie puszcza jakieś buble...

GRZES1545 napisał:

I co z nimi zgniły zniknęły  czy jak?  Co do szczepien to ludzie nie tyle że się boją tylko nie mają 100% a nawet 80% pewnośći że jest to bezpieczne , a dlaczego to chyba wiesz że nikt za to nie bierze odpowiedzialności co bedzie za rok po przyjeciu tego. Kurła mam propozycje pracy w woju ale trzeba dawke przyjąć😬

Po pierwsze w tej firmie panuje ustrój feudalny i o ile nie chcesz zajmować tam choć struktur mieszczaństwa to nie jest to ciekawa propozycja pracy a po drugie są alergie które nie dyskryminują z tej służby ale szczepionki brać nie można ..

PRIMO napisał:

To powiedz mi z łaski swojej dlaczego na covid19 jest mniejsza śmiertelność niż na grypę?

Aaaa zachorowalność Ty paczył? Sezonowa grypą miesza w organizacji życia społecznego a to? Jako ma potencjał?

PRIMO napisał:

Ciekawe bo z tego co widzę to największą agresję pokazują zaszczepieńcy i tego właśnie nie rozumiem skoskoro są zaszczepieni TO się pytam CZEGO DO CHOLERY SIĘ TAK BOJĄ?🤔

A już Ci odpowiadam - ano tego, że przez tych niezaszczepionych znów chu steczka strzeli normalność.

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, DTaras napisał:

A już Ci odpowiadam - ano tego, że przez tych niezaszczepionych znów chu steczka strzeli normalność.

Statystyki innych krajów , mówia co innego gdzie dochodzimy do 80% , szprych bedzie 90% i bedzie lok _dałn 

Druga sprawa , Ci ktorzy na to nie poszli nie chodza na żadne testy z byle powodu

Przeżyli dwie fale i co teraz sie ma zmienic skoro ich styl życia , jest taki sam

i nie mnie tlumaczyc że jakies zmiany w tym virku sie zrobily dla mnie to inne imie , pewnie nie ostatnie . 

Jest duża grupa ludzi ktorych organizmy maja na to wyłożone . 

A co do kancerogennsci to zaczynam palic 3 paczki fajek dziennie  i co roku jade po zwiedzac Chernobyl (w sumie bym chciał ale szkoda mi zdrowia . ) , skoro podatnosc na raka zależy od losowego trafu . 

Oczywiscie sa czynniki losowe , ale w wiekszosci sami pomagamy w niszczeniu siebie , 

7 minut temu, V12 napisał:

Jaki ja ktory nie posiada aktywnego green pass będe mial wklad w blokady kiedy nie bedę w statystykach ? 

Edytowane przez V12
Opublikowano
42 minuty temu, DTaras napisał:

A niby skąd mogą wiedzieć że wzrost zakarzeń jest u tylko niezaszczepionych skoro się nie testują ?🤨🤔

Opublikowano (edytowane)

Ci którzy uważają że szczepionki cudownie nas wyzwolą z tego co się dzieje to abyście się  nie zdziwili😎 sprawdźcie ilu polityków się  zaszczepiło...o czym mowa 🙆‍♂️

53 minuty temu, DTaras napisał:

A i owszem, ma gadanie. Jest i przygotowany. To jest u nich jak tresura moim zdaniem ale robi wrażenie. Niestety, powinnaś to zauważyć, brak jest im szerszego podejścia...

Właśnie, z tym organizmem to nikt nie wie o co chodzi... Są duże symulacje na superkomputery odnośnie białek ale to trwa. Najlepsze jest to, że jak ogarną temat to rozwiążą dlaczego grypą jeden się zaraża a drugi nie a w innej dyspozycji zapadną obydwaj bo to zdaje się chodzi o jakiś niespotykany zbieg okoliczności...

A na wsi u Ciebie od grzyba nie pryskają? Akurat w tej kwestii nie przyznam Ci racji bo choćbyś co rano podziwiał widok na dolinę w Bieszczadach to raka możesz zapaść albowiem każdy ma to w sobie całe życie. Prywatna fabryka komórek ciała codziennie puszcza jakieś buble...

Po pierwsze w tej firmie panuje ustrój feudalny i o ile nie chcesz zajmować tam choć struktur mieszczaństwa to nie jest to ciekawa propozycja pracy a po drugie są alergie które nie dyskryminują z tej służby ale szczepionki brać nie można ..

Aaaa zachorowalność Ty paczył? Sezonowa grypą miesza w organizacji życia społecznego a to? Jako ma potencjał?

Normalnie to było zanim zaczeli ludzi zamykać i straszyć, zamykać izolować i dzielić ludzi, szpital na stadionie narodowym taki był zawalony ostatnio pacjentami że  normalnie szok😯 

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Trochę tu brak , sprawiedliwosci bo robienie ze przykladowo takiego jak ja kozla ofiarnego , kiedy do tej pory nie przyłożylem sie do statystyk ,

za granice nie mialem potrzeby , a ze służby zdrowia nie korzystalem a jak juz to prywatnie . 

Widocznie nie ktorym sie miesci ze jest pokazna grupa ludzi co nie miala potrzeby sie testowac lub nie byla do tego zmuszana 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Szczepionka,Szczepionka  i wszystko  wkoło. Był ktoś w marketach ostatnio.? Masz kartę to kasa samoobsługowa. Pani kasjerka za parę lat to zawód wymarly. W stacjach paliw itp to samo. Wszystko mocno przyspieszylo a handel internetowy przejmuje małe sklepiki i kontakt między ludzki znika. Szkoły online to też powoli stanie się normalność. 

Opublikowano
13 minut temu, GRZES1545 napisał:

Ci którzy uważają że szczepionki cudownie nas wyzwolą z tego co się dzieje to abyście się  nie zdziwili😎 sprawdźcie ilu polityków się  zaszczepiło...o czym mowa 🙆‍♂️

Z tego co wiem zdecydowana  większość posłów jest po szczepieniu . 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, HF86 napisał:

Szczepionka,Szczepionka  i wszystko  wkoło. Był ktoś w marketach ostatnio.? Masz kartę to kasa samoobsługowa. Pani kasjerka za parę lat to zawód wymarly. W stacjach paliw itp to samo. Wszystko mocno przyspieszylo a handel internetowy przejmuje małe sklepiki i kontakt między ludzki znika. Szkoły online to też powoli stanie się normalność. 

Dobrze , że dostrzegasz co jest pięć , i na jakiej rowni pochyłej jestesmy

Jak wspominam , cos przed '20 to dodaje kiedy świat był normalny , trudno sie pogodzić ale to juz przeszlosc , coż radzić se trzeba nie ma innego wyjscia

W sumie ladna data dwie 20 sie spotkały taka symboliczna ...

Edytowane przez V12
Opublikowano
9 minut temu, peugeot napisał:

Oficjalnie 😎

12 minut temu, HF86 napisał:

To nic dobrego dla nas😑

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, GRZES1545 napisał:

Świat schodzi na psy, ostatnio naukowcy opracowali toalety dla krów  żeby sikali w jedno miejsce a to wszystko w ramach ochrony środowiska🤦‍♂️

A sr** ci wielcy naukowcy jakby mogli, to do łazienki pojechali by samochodem, tego jakoś nie widzą gdzie to paliwo idzie..   Popierdoliło ludzi dokumentnie.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano
7 minut temu, GRZES1545 napisał:
17 minut temu, peugeot napisał:

Oficjalnie

Takie są dane , choć nie ma obowiązku prowadzenia statystyk .  

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, HF86 napisał:

Do czego to zmierza czy ktoś zadał sobie pytanie ? .

Wielu to się podoba i są zachwyty ale do pewnego momentu  ogłupienia człowieka przez kilku palantów tego świata .

10 godzin temu, peugeot napisał:

Czy wiesz czym ? .

Opublikowano

Poczytajcie sobie co to jest agenda 2030 i jakie ma cele. z tego co wiem to wiekszosc posłów sie nie zaszprycowała. Nawet radziu sikorski ostatnio przyjął 3 dawke ( w co wątpie) bo już 2 poprzednie nie działają hehe

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Bronią się tajemnicą lekarską/ danymi wrażliwymi?https://www.money.pl/gospodarka/rzad-udostepnia-dane-niezaszczepionych-bez-konsultacji-z-uodo-6648768273132416a.html

Peugeot nie może ujawnić.

Z tego co informacje podłe podały, to poczta i administracja amerykańska nie jest objęta obowiązkiem sz. Ktoś potwierdzi?

https://www.rp.pl/swiat/art16894831-obowiazek-szczepien-pracownikow-rzadowych-w-usa-biden-rozwaza

Opublikowano

i tak się zaszczepisz i tak...:ph34r:

i to Ywa da ci szprycę jeszcze...

Opublikowano

Szpryca to jedno ale zaraz będziemy zapitalac za miskę ryżu. Ale za to wszyscy będziemy milionerami 😉

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

ważne że pensje coraz wyższe a płody rolne też w górę!

Nie zauważam tego aby płody rolne realnie podrożały. Za to usługi bardzo. Może temu że rolnicy z zamiłowania i to i tak się będzie toczyć. Za to na rynku usług same magistry inzyniery a robić ni ma komu. Debilizm ogólny wszyscy chcą zarządzać tylko nie ma kim.