Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak każda szkoła szprycować ucznia i rodzica od razu bo tłumaczą tym że były wakacje nie było czasu a teraz w szkole czeka szpryca ale baranów nie zabraknie tak samo dali kasę na koło gospodyń wiejskich by namawiali do szprycy .

UWAGA! Ramówka Telewizji wRealu24 na piątek 27 sierpnia!

12:00 KOLEJNA ŚMIERĆ po Astra Zeneca! "Krwotok w mózgu" Żołnierze USA MARTWI - będzie odwet Bidena? PM

13:00 KRWAWY ZAMACH w Afganistanie! ISIS uderza! Fala uchodźców nas zaleje?! P. Rakowski

15:00 $zczepienia dzieci BEZ ZGODY rodziców! Projekt 1449 to TOTALNA KONTROLA?! Marcin Masny

17:00 PILNE! UJAWNIANIAMY false flag ws. TERRORYSTY-rowerzysty! Słynna dziennikarka zmarła po $ZCZEPIENIU! S i R!

19:00 PILNE! "To Niemcy mordowali w Jedwabnem"! Min. Romanowski OSTRO o Żydach, imigrantach i Łukaszence!

JUŻ JEST! Nowa strona https://wrealu24.tv. Serdecznie zapraszamy do oglądania programów na żywo!

Może być komiksem przedstawiającym tekst

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Nie mam nic do szczepionki ani do tego czy ktoś się szczepi czy nie. Każdy wie gdzie ma swój ośrodek zdrowia czy szpital powiatowy. Po uja ten cyrk i kto za to zapłaci. Toc to szok za po i pisiu nawet na gabinet dentystyczny dla dzieci w szkołach czy nawet na higienistke nie było stać a teraz pod każdą szkołą szprycarz będzie koczowal aż ktoś nabierze chęci. 🤮

Opublikowano
34 minuty temu, HF86 napisał:

Przynajmniej jedno jest pewne. Jesienią lasów nie zamkną. Są odważni ale nie na tyle żeby wk..wic grzybiarzy 😂

Grzybiarze jak grzybiarze, ale jak powiedzieć partyzantom żeby spadali z lasu?

Opublikowano

A nasz  partyzant gdzie się zabunkrowal przed wirusem że nawet zasięgu nie ma?

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, HF86 napisał:

Nie mam nic do szczepionki ani do tego czy ktoś się szczepi czy nie. Każdy wie gdzie ma swój ośrodek zdrowia czy szpital powiatowy. Po uja ten cyrk i kto za to zapłaci. Toc to szok za po i pisiu nawet na gabinet dentystyczny dla dzieci w szkołach czy nawet na higienistke nie było stać a teraz pod każdą szkołą szprycarz będzie koczowal aż ktoś nabierze chęci. 🤮

No właśnie ...  taki nie widzialny przymus , ale musisz wyrazic zgode , w razie czego raczki czyste bo Ty jednak sam poszedles 

Prawisz Panie tak samo jak ja  mysle . 

Edytowane przez V12
Opublikowano
HF86 napisał:

Sluchaliscie naszych wodzów?punkt szczepionki w każdej szkole. Ja się pytam po jakiego uja?

No jest to domięśniowy zastrzyk tylko dziewczyny będą poszkodowane.

Opublikowano
9 godzin temu, galan99 napisał:

Masz już psychiatrę dobrego .

a co chcialby zmienic swojego- obawiam sie ze nawet najlepsi speclaisci by sie poddali, jedynie elektrowstrzasy i dobry kaftan..

8 godzin temu, deSilva napisał:

Mam takie pytanie ,nie odpalałeś kiedyś ciągnika korbą?, to mogło by nam wiele wyjaśnić.

wiesz to z wlasnego doswiadczenia ?? mialem kiedys pukaca ale na rozrusznik rozpalal wiec nie mam takich wspomnien jak ty

te piesn wlasnie ogloszona oficjalnym hymnem polskich  szurow i foliarzy.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jacus napisał:

i do ciemnopolski sie przeniose..

A jakie to regiony   są ??? :D

Edytowane przez V12
Opublikowano
9 godzin temu, DTaras napisał:

No jest to domięśniowy zastrzyk tylko dziewczyny będą poszkodowane.

Naprawdę?

Opublikowano
12 godzin temu, HF86 napisał:

Sluchaliscie naszych wodzów?punkt szczepionki w każdej szkole. Ja się pytam po jakiego uja?

20 godzin temu, DTaras napisał:

V12 - na piąchę jest pała ma pałę nóż a na nóż giwera. Strach jest zawsze potrzebny - dzięki niemu żyjemy. Kwestia opanowania.

Opublikowano
12 godzin temu, HF86 napisał:

Nie ma pieniedzy na leczenie a tu cyk... wszystko jest i na podwyrzki dla parlamentarzystów nawet do 70% wyższe już przegłosowane. 

Też  to słyszałem teraz naszymi dziećmi będą się  interesować😡 

• Like 1
Opublikowano

Za tą biorą kasę to robią i podnoszą sobie bo za rok wszystko się skończy i nic nie będzie .

Zmuszają pracodawcę by zmuszał pracownika do przyjęcia szprycy ale to się nie uda bo zostaną bez pracowników .

Jeśli ci co zostaną to będą płacić trzy razy tyle a potem tym zwolnionym pięć razy tyle bo firma po firmie padną .

Opublikowano

Kardiolog w poradni na NFZ do ojca mówi że nie przyjmować nie szczepionych 🤦‍♂️, k**wa szantaż i teraz ojciec mówi że musi się szczepić

Opublikowano
galan99 napisał:

Spokojnie do poradni już dawno na NFZ  przestała działać tylko prywatnie do tego samego medyka .

Jak będzie potrzeba  na oddział do szpitala to przyjmą i bez szprycy .

Choroby nagłe owszem. Nie mniej są twardziele co na kłucie w boku zajadają sobie i przechodzi. Tym zdarzenie nagłe kończy się rozmaicie. Są też tacy twardziele co z kłuciem w boku chcą za wczasu sprawę wyjaśnić. Tu przydatny jest kardiolog. No i są kontrole. Zatem jak masz pracę kardiologa w duszy bo mimo większego ryzyka lejesz na przedłużanie Ci życia to nie dziw się jeden z drugim wkurwieniu lekarskiemu. Poza tym jak z powodu kwarantanny ucieknie mu dekada z gabinetu a będzie mógł pracować jeno w szpitalu to wybacz - nastajesz na jego interes.

Opublikowano

Kolejki na badania USG , i tym podobne prywatnie są dość długie nawet do 3 tygodni oczekiwania a na NFZ do 6 miesięcy wiec jak działa służba zdrowia byle jak prywatnie tylko działa .

lekarze zostali zwolnieni z odpowiedzialności wiec są teraz panami sytuacji .

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Ursus932 napisał:

Kardiolog w poradni na NFZ do ojca mówi że nie przyjmować nie szczepionych 🤦‍♂️, k**wa szantaż i teraz ojciec mówi że musi się szczepić

Niech poda podstawe prawna , wtedy sie zapowietrzy . bo taka nie istnieje .

To nie prywatny folwark zeby swoje widzi mi sie wykladać . tu regulują przepisy . 

Paradoksalnie na prywatnym jest dokladnie odwrotnie 

Żadaj odmowy przyjecia na pismie z uzasadniem , podpartym prawem .

Jak kazdy machnie reka , to nie dlugo wejda na podworko i w rozowych gatkach kaza biegac , bo takie widzi mi sie

Edytowane przez V12