Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, galan99 napisał:

No więc Gdynia buduje miejsca odosobnienia dla podejrzanych o styczność z Covid-19. Klatek będzie aż 18. Budowa ma się zakończyć w marcu 2022  Zdjęcia zrobiłem przed chwilą. Klatki duże nie będą, będzie łatwo zwariować. W tym tygodniu złożę interpelację z prośbą o szczegóły

To jest zagłada ludzi takie to teraz obozy a potem co będzie gazowanie .

Takie miejsca odosobnienia buduje się  od dawna ,  ludzie za nie płacą z własnej woli i bardzo często na kredyt . Mieszkają tam nieraz całe życie . A ty piszesz o kilku dniach spędzonych w jednym miejscu .

A wzmianka o obozach i gazowaniu to już gruba przesada , opanuj się człowieku , to jest już paranoja . Prosta droga do niebezpiecznego  radykalizmu . 

• Like 1
Opublikowano

Eeee jacus. To ja większości tych objawów wczoraj miałem nie wiedziałem że dodają to do alkoholu 😂

Opublikowano

Jacuś takich objawów się obawiasz? 😂

To może leć, bo tak ładnie proszą tą biegunką informacyjną. Bierz od razu boostera i wspomnij przy tym krnąbrnych śp. prezydentów , którzy polegli na tej wojnie, m.in.https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-03-23/panika-na-pogrzebie-prezydenta-tanzanii-nie-zyje-piec-osob/

bo  jesteś podatny na takie newsy zachęcające.

Potrzebują Cię w statystykach biznesowych i eksperymentalnych, nie zawiedź! Bądź ich króliczkiem.

"Staram się wyważyć, ile jest w tym wartości dodanej dla zdrowia publicznego, a ile jest w tym interesu firm farmaceutycznych, które chcą sprzedać więcej" Tak Minister Zdrowia skomentował rzekomą rekomendację Rady Medycznej,

https://www.medonet.pl/koronawirus/koronawirus-w-polsce,szokujaca-wypowiedz-ministra-zdrowia--lekarz--niedzielski-do-dymisji,artykul,26924118.html

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, jacus napisał:

cos wczoraj mowili ze amerykanska agencja zatwierdzila jaks szczepionke jak lek i juz nie jest ekserymentem a w polsce zrobiono badania ktore wykazaly za jakas tam amarantyna to raczej dziala na wyobraznie szurow niz na swirusa- zreszta za malo bylo chetnych zeby ja zazywac i neimozna wyciagnac zadnych ogolnych wnioskow.

Jak tam ? nawróciłes już jakiegos "szura" ? 

Bo  tutaj slabe efekty masz :)

Edytowane przez V12
Opublikowano

juz pisalem ze prawdziwy  szur bedzie pod respiratorem i dalej bedzie twierdzil ze swirusa nie ma i umiera na choroby wspolistniejace.

tak jak prezydent tanzanii-wspomiany przez ywe- jest nagranie z tv gdy przemawia i twierdzi ze swirusa nie ma a co chwile ostry kaszel przerywa jego wypowiedz. niedlugo potem umrze.

Opublikowano

Zdałeś test, szpryca jest idealna dla Ciebie/dla osób tak główkujących.

Przechodzisz dalej, wystarczy umówić się i jesteś w niebie.

Opublikowano
36 minut temu, jacus napisał:

juz pisalem ze prawdziwy  szur

Jak mnie bawi , to wszędobylskie interenetowe okreslenie ,

tylko tak w realu obserwuje że nikt nikogo nie ma odwagi nazywać szurem , może mieszkam w tolerancyjnej okolicy i każdy rozumie słowo DOBROWOLNOŚĆ

Opublikowano (edytowane)

@jacus chyba zostałeś sam na forum w przekonaniu jaka to szczepionka cudowna , choć jeszcze dupki do szczepienia nie wystawiłeś :ph34r: 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

Witejus

Jeden argument : przyjołeś a sie boisz ???:) ,

myśle że wielu by sie zapowietrzyło . 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Ywa napisał:

Zdałeś test, szpryca jest idealna dla Ciebie/dla osób tak główkujących.

Przechodzisz dalej, wystarczy umówić się i jesteś w niebie.

Ywa ty już nie męrkuj. To, że dałaś  sobie wyprać mózg jakiemuś szarlatanowi i wkręcić w sektę kociarzy jak dziecko wystawia ci dobre świadectwo😉 Już dawno zauważyłem, że jesteś inna/dziwna. Ma ten twój facet mocne nerwy, że cię jeszcze nie pogonił w kibinimater😂

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano (edytowane)

Oho ,hahahaha

Boisz sie nieszczypnietych ??? :D👌

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, DTaras napisał:

V12 - na piąchę jest pała ma pałę nóż a na nóż giwera. Strach jest zawsze potrzebny - dzięki niemu żyjemy. Kwestia opanowania.

Kurcze co Ty z tym strachem ? 

Wlasnie dzieki , temu ze w tej sprawie go opanowalem , i zaliczylem to do powiedzmy wypadkow losowych , dnia codziennego . oszczedzilo to wiele stresu .

I troche nie zrozumiale jest podejscie psychologiczne tych co wzieli a sie boja i linczuja innych.

Mi tam wisi czy kto ma maske , szpryce  , jestem neutralny , a byly fajne filmiki jak to dochodzilo do szarpanin o kawalek tkaniny . Mozesz sie domyslec  jak oceniam takie zachowanie , 

Ja zakładam z dwoch powodow , mozliwosc kary i swiety spokoj wsrod ludzi . niestety ze szczypawica nie machne reka dla swietego spokoju , bo nie mam zamiaru testowac dlugofalowych mozliwych skutkow nowych technologii

Teraz ja mam obawy czy w przyszlosci nie bede atakowany bo nie mam papierka w kieszeni ... 

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 godzinę temu, Winnetou napisał:

Ywa ty już nie męrkuj. To, że dałaś  sobie wyprać mózg jakiemuś szarlatanowi i wkręcić w sektę kociarzy jak dziecko wystawia ci dobre świadectwo😉 Już dawno zauważyłem, że jesteś inna/dziwna. Ma ten twój facet mocne nerwy, że cię jeszcze nie pogonił😂

No wiesz pal licho jej poglądy , ale może facet ją trzyma dla samego tyłeczka co prezentuje w awatarze  😛

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

juz pisalem ze prawdziwy  szur bedzie pod respiratorem i dalej bedzie twierdzil ze swirusa nie ma i umiera na choroby wspolistniejace.

tak jak prezydent tanzanii-wspomiany przez ywe- jest nagranie z tv gdy przemawia i twierdzi ze swirusa nie ma a co chwile ostry kaszel przerywa jego wypowiedz. niedlugo potem umrze.

Masz już psychiatrę dobrego .

Opublikowano
23 minuty temu, Ursus932 napisał:

No wiesz pal licho jej poglądy , ale może facet ją trzyma dla samego tyłeczka co prezentuje w awatarze  😛

W awatarze to ja mogę być CR7😂

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

Mam takie pytanie ,nie odpalałeś kiedyś ciągnika korbą?, to mogło by nam wiele wyjaśnić.

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze rok mus przytrzymać z durniami ale już 2023 roku zakończą durne wymysły o Covidzie będzie zaciskanie pasa jak za Balcerka .

Rok 2022 ostatnim bez zaciskania pasa. Czy Polaków czeka nowa terapia szokowa .

Ten wirus jest tak  inteligentny wyjeżdża na wczasy odpoczywa i wraca i mówi kiedy będzie bardzo aktywny może końcem sierpnia a może w połowie września jeszcze się nie namyślił co do daty .

Edytowane przez galan99