Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, peugeot napisał:

Tu nie chodzi o podrobione certyfikaty ( tylko idiota by się takim posługiwał )  a o wprowadzenie do ewidencji ludzi zaszczepionych, tych którzy nie byli szczepieni . W tych okolicznościach certyfikat jest autentyczny i w zasadzie niepodważalny . 

Oczywiście to jest przestępstwo .

takie samo "przestepstwo" jak stosunku seksualnego podczas jednej pary na plaży w mielnie https://wiadomosci.wp.pl/mielno-seks-na-plazy-relacja-bohatera-mielna-6671832980019712a bo dzieki temu panu "bohaterowi" nie doszło do zapłodnienia i powinienen ten pan iść do wiezienia za ludobójstwo :D 

Opublikowano
54 minuty temu, peugeot napisał:

Szczepionki są dopuszczone do stosowania przez instytucje do tego uprawnione , więc w tym kontekście ich stosowanie nie jest przestępstwem .

🤦‍♂️ no ja pier🤬 

Od kiedy to te barany z sejmu i senatu są ekspertami w dziedzinie leków i jakim prawem nazywasz ich instytucją do tego uprawnioną. 

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, DTaras napisał:

To będzie że dwadzieścia lat jeszcze...

I w tym sęk , nie zamieżam być poligonem do rozwoju nowych schorzeń i patologi najpewniej układu immunologicznego . 

Dwie fale mnie nie nastraszyły to i nastepnymi 4... 14 sobie poradze .

Edytowane przez V12
Opublikowano

Jesteś jakby zadufany w swojej sile a pycha, jak wiadomo, kroczy przed upadkiem. Nawet po tych dwudziestu latach, o ile będzie to nadal skuteczny preparat, dostaniesz wynik z odsetkiem negatywnym. Bierzesz to pod uwagę?

Opublikowano
Przed chwilą, DTaras napisał:

Jesteś jakby zadufany w swojej sile a pycha, jak wiadomo, kroczy przed upadkiem. Nawet po tych dwudziestu latach, o ile będzie to nadal skuteczny preparat, dostaniesz wynik z odsetkiem negatywnym. Bierzesz to pod uwagę?

Prędzej upadne z innego powodu . 

Okolica nie , dala mi powodu statystyki i rachunek prawdopodobienstwa tez strachu nie napedza

Cały czas pytania o ile a jesli bedzie dokladnie odwrotnie ? ,

ja umiem czytać ulotki , a reszte weryfikuje rzeczywistosc 

Opublikowano
50 minut temu, Bercik92 napisał:

takie samo "przestepstwo" jak stosunku seksualnego podczas jednej pary na plaży w mielnie https://wiadomosci.wp.pl/mielno-seks-na-plazy-relacja-bohatera-mielna-6671832980019712a bo dzieki temu panu "bohaterowi" nie doszło do zapłodnienia i powinienen ten pan iść do wiezienia za ludobójstwo :D 

Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1500 złotych albo karze nagany.

art. 140 - ustawa Kodeks wykroczeń

Opublikowano

akurat w tym roku do mielna nie pojechalem-troche sie znudzilo,znaczy sila wyzsza nie chciala,bo tam nic nie ma a tu takie atrakcje mnie ominely....

34 minuty temu, PRIMO napisał:

🤦‍♂️ no ja pier🤬 

Od kiedy to te barany z sejmu i senatu są ekspertami w dziedzinie leków i jakim prawem nazywasz ich instytucją do tego uprawnioną. 

doprawdy ?? wiesz ilu tam jest lekarzy ? nawet  dla szurow by sie jakis specjalista znalazl.. 

sejm to moze tylko przyklepac decyzje odpowiednich europejskich instytucji

Źródło: Puls Medycyny
https://pulsmedycyny.pl/wybory-2019-ktorzy-lekarze-weszli-do-sejmu-i-senatu-973009

9 startujących z listy PiS: Tomasz Latos, Anna Dąbrowska-Banaszek, Elżbieta Płonka, Łukasz Szumowski, Bolesław Piecha, Andrzej Sośnierz, Wojciech Maksymowicz, Katarzyna Sójka, Czesław Hoc,
4 startujących z listy KO: Riad Haidar, Rajmund Miller, Marek Hok, Jerzy Hardie-Douglas,
2 startujących z listy PSL: Władysław Kosiniak-Kamysz, Radosław Lubczyk
1 startujący z listy SLD: Zdzisław Wolski.

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, DTaras napisał:

Ty to ten wirus tak długo będzie 🙆‍♂️

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

akurat w tym roku do mielna nie pojechalem-troche sie znudzilo,znaczy sila wyzsza nie chciala,bo tam nic nie ma a tu takie atrakcje mnie ominely....

doprawdy ?? wiesz ilu tam jest lekarzy ? nawet  dla szurow by sie jakis specjalista znalazl.. 

https://pulsmedycyny.pl/wybory-2019-ktorzy-lekarze-weszli-do-sejmu-i-senatu-973009

9 startujących z listy PiS: Tomasz Latos, Anna Dąbrowska-Banaszek, Elżbieta Płonka, Łukasz Szumowski, Bolesław Piecha, Andrzej Sośnierz, Wojciech Maksymowicz, Katarzyna Sójka, Czesław Hoc,
4 startujących z listy KO: Riad Haidar, Rajmund Miller, Marek Hok, Jerzy Hardie-Douglas,

Prawdziwy szanujący się lekarz nie działa na szkodę pacjenta. 

A teraz napisz mi którzy głosowali za szczepieniem tym czymś?

Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Ty to ten wirus tak długo będzie 🙆‍♂️

Oni już mają zaplanowane kilkaset fal coronki. 

5 minut temu, witejus napisał:

To też nieobyczajny wybryk?😆

W tym przypadku to tak. 😁

Opublikowano
10 minut temu, PRIMO napisał:

@peugeot to co powiesz o tym?😳🥴

image.png

No bez przesady , kuźwa to już nażreć w tym kraju się nie można:ph34r: 

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

No bez przesady , kuźwa to już nażreć w tym kraju się nie można:ph34r: 

Kuźwa jak chcą żreć to mają od tego restauracje sejmową a nie ławy poselskie. 

3 minuty temu, peugeot napisał:

Każdy lekarz ryzykuje życiem pacjenta  . Aby

Nie każdy tylko durny konował co tylko patrzy ile dany pacjent w kopercie daje. 

Tacy zapominają o przysiędze Hipokratesa

Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał:

lista medyków , hmm ale za słabi specjaliści B| 

2 minuty temu, PRIMO napisał:

Kuźwa jak chcą żreć to mają od tego restauracje sejmową a nie ławy poselskie. 

Nie każdy tylko durny konował co tylko patrzy ile dany pacjent w kopercie daje. 

Tacy zapominają o przysiędze Hipokratesa

Ja w ciągniku też czasami wpierniczam , nie szukam stołu w kuchni 😅

Opublikowano (edytowane)

U mnie w rodzinie na pewne przypadłosci , lecza domownika latami , dopiero dzieki moim przemyslenia , sam pacjent podsunol droge do wykonania badań i zależnosci przyczynowo skutkowej , co pozwoliwo poprawic stan osoby z dolegliwosciami , 

I to nie jeden "specjalista" byl a leczyl sie u 3 i zaden nie trafiał 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Jaktam niedzielski już coś się wypowiedzieć zdążył o novavax i valneva?dwie nowe szczepionki. 

Opublikowano
19 minut temu, V12 napisał:

U mnie w rodzinie na pewne przypadłosci , lecza domownika latami , dopiero dzieki moim przemyslenia , sam pacjent podsunol droge do wykonania badań i zależnosci przyczynowo skutkowej , co pozwoliwo poprawic stan osoby z dolegliwosciami , 

I to nie jeden "specjalista" byl a leczyl sie u 3 i zaden nie trafiał 

Mam to samo w rodzinie , leczenie , dziesiątki różnych badań i kilku lekarzy , wyniki ok a pacjent chory , w końcu zaczołem czytać troche forum , dopasować objawy i bingo po badaniu wyszło przewlekła bolerioza która daje dziwne objawy , no ale żaden medyk na to nie wpadł 

Opublikowano
43 minuty temu, PRIMO napisał:

@peugeot to co powiesz o tym?😳🥴

image.png

Muszę stanąć w obronie. To sałatka, zatem jest to promocja zdrowego jedzenia.