Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

naprawde -niemoty ... poczytaj jeden z drugim ile ludzi umarlo a u ilu stwierdzono covid... wy to chyba nie musicie udawac glupich jak bercic dworniok , tacy sie urodziliscie 😂

powinniscie podac swoch rodzicow do sadu, o odszkodowanie za to, ze was na wszelkie mozliwe choroby zaczczepili-zrobili wam wielka krzywde a jeszcze wieksza swiatu 😛

No z tobą to jest coś nie tak, nie pleć bzdur bo wszystko podciągali i dalej podciągają pod Covid, nie przyrównuj przebadanych szczepionek do czegoś co powstało na kolanie, co to za szczepionka jak nawet nie wiedzą ile ona działa, weź się sam zaszczep, a nie pier**l w kółko żeby ktoś się szczepił, bo ty był chory, byli bardziej chorzy od ciebie a szczepić się nie chcą, byli też i to większość że przeszli chorobę bezobjawowo, ty nie masz widzę co robić i ci się ostro nudzi i udajesz strasznie mądrego.

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

naprawde -niemoty ... poczytaj jeden z drugim ile ludzi umarlo a u ilu stwierdzono covid... wy to chyba nie musicie udawac glupich jak bercic dworniok , tacy sie urodziliscie 😂

powinniscie podac swoch rodzicow do sadu, o odszkodowanie za to, ze was na wszelkie mozliwe choroby zaczczepili-zrobili wam wielka krzywde a jeszcze wieksza swiatu 😛

Panie Jacuś, od tej pracy na cmentarzu widzę że główka już nie tak pracuje, czy naprawdę szukasz guza?😯 Może sprecyzujesz do czyich rodziców pijesz czy strach Ci nie pozwala cwaniaku zza klawiarury? 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

do waszych a czyich innych -jesli szczepionki sa szkodliwe to przeciez szczepiac was zrobili wam krzywde ..tak czy nie..

nawet najwiekszy przyglup powinien wiedziec ze rocznie umiera srednio ponad 400 tys ludzi, na swirusa umarlo za poltora roku 75 tys wiec jakim trzeba byc ulomkiem umyslowym zeby pisac ze wszystkie zgony to covid ??

nie wiem czy wiecie ale od czasow wynalezienia pierwszych szczepionek swiat sie zmienil -nawet na zadupu polski c teraz biegnie inaczej, wiec czemu w medycynie nie ma byc inaczej zamiast lat wynalazki trwaja miesiace.

3 godziny temu, 6465 napisał:

Ja od 28marca do 24 lipca przebywalem w 6 szpitalach, w tym czasie spędziłem dwa tygodnie w domu.  I jakoś nie zauważyłem braku personelu. 

a byles kiedys wczesniej w szpitalu ?? wiesz jak dziala system ?? ile placa za punkt ???? 

wlasnie temu ze personel rzucono na odcinek swirusa gdzie indziej go brakuje- personel czytaj gruba kase, ile wiecej placa za kazdego pacjenta ze stwierdzonym wirusem i za opieke nad nim.

ile razy bylem swiadkiem ze jedni pacjenci karmili drugich-tych w ciezszym stanie,ile razy do dystrybutora chodzilem zeby dac pic innym lezacym, jesli zona cie nie umyla to oezales brudny i smierdzacy..

jesli szybko z tego nie wyjdziesz to zobaczysz szpital z drugiej strony..................

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

do waszych a czyich innych -jesli szczepionki sa szkodliwe to przeciez szczepiac was zrobili wam krzywde ..tak czy nie..

nawet najwiekszy przyglup powinien wiedziec ze rocznie umiera srednio ponad 400 tys ludzi, na swirusa umarlo za poltora roku 75 tys wiec jakim trzeba byc ulomkiem umyslowym zeby pisac ze wszystkie zgony to covid ??

nie wiem czy wiecie ale od czasow wynalezienia pierwszych szczepionek swiat sie zmienil -nawet na zadupu polski c teraz biegnie inaczej, wiec czemu w medycynie nie ma byc inaczej zamiast lat wynalazki trwaja miesiace.

a byles kiedys wczesniej w szpitalu ?? wiesz jak dziala system ?? ile placa za punkt ???? 

wlasnie temu ze personel rzucono na odcinek swirusa gdzie indziej go brakuje- personel czytaj gruba kase, ile wiecej placa za kazdego pacjenta ze stwierdzonym wirusem i za opieke nad nim.

ile razy bylem swiadkiem ze jedni pacjenci karmili drugich-tych w ciezszym stanie,ile razy do dystrybutora chodzilem zeby dac pic innym lezacym, jesli zona cie nie umyla to oezales brudny i smierdzacy..

jesli szybko z tego nie wyjdziesz to zobaczysz szpital z drugiej strony..................

Chłopie co ty bredzisz, jaka żona w szpitalu? Gdzie masz odwiedziny? Ty chyba nie byłeś w szpitalu w czasie pandemii. Do szpitala można dostarczyć paczkę na recepcję i personel odbiera i niesie pacjentowi. A ty piszesz że żona myje.🙉🙉

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał:

naprawde -niemoty ... poczytaj jeden z drugim ile ludzi umarlo a u ilu stwierdzono covid... 

Faktycznie ten covid taki groźny aż trup ściele się gęsto. 🤦‍♂️

5 minut temu, Winnetou napisał:

Jacus, że też ci się chce pisać w temacie gdzie prym wiedzie Ywa z Primo😂

O jest i dee... Silvia zaraz będzie raportować🤣

Synek zgubiłeś coś. 🧠

Nie dziękuj tylko na przyszłość popraw się. 

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, jacus napisał:

nie wiem czy wiecie ale od czasow wynalezienia pierwszych szczepionek swiat sie zmienil -nawet na zadupu polski c teraz biegnie inaczej, wiec czemu w medycynie nie ma byc inaczej zamiast lat wynalazki trwaja miesiace

Rozumiesz niemoto co się do ciebie pisze? widzę że masz z tym duży problem, kto pisze że wszystkie zgony to Covid? owszem piszą ale w statystykach, z tych 75tys to pewnie na Covid tylko z 10% a reszta na wszystko inne. Co się świat zmienił? sami pieprzyli przed szczepionką że trzeba lata badań, a tu rach ciach i szczepionka na wirusa jest bez badań, bo mają na żywo króliki doświadczalne. I ostrzegam cię już któryś raz z kolei, uspokój się z tymi przygłupami i obrażaniem, bo przeginasz już pałkę.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano
27 minut temu, 6465 napisał:

Chłopie co ty bredzisz, jaka żona w szpitalu? Gdzie masz odwiedziny? Ty chyba nie byłeś w szpitalu w czasie pandemii. Do szpitala można dostarczyć paczkę na recepcję i personel odbiera i niesie pacjentowi. A ty piszesz że żona myje.🙉🙉

ja opisalem jak wygladal szpital przed pandemia-niejasno napisalem czy co ?? ty miales luksusy -ktore pewnie kiedys sie skoncza a wtedy,niestety poznasz proze zycia w "normalnym "szpitalu. chyba zdajesz sobie sprawe ze do konca zycia -jak ja-bedziesz nie w pelni sprawny...

seanku -przeczytaj jeszcze raz dokladnie,ze zrozumieniem posty do ktorych sie odnosze a potem wyciagaj wnioski,kto i co napisal.

przeczytaj swoj wlasny post znaczy niejakiego desilvy sprzed 5 godzin- co tam napisales ???sam tego nie rozumiesz czy co, chyba ze idziesz sladami romana 😂

5 godzin temu, deSilva napisał:

Przez ostatnie półtora roku, to ja nie słyszałem żeby ktokolwiek zmarł na coś innego niż Covid.

Załóżmy nawet że tak jest, ale co, to te cudowne szczepionki słabo coś działają, chyba że ludzie tam też nie chcą się tym szczepić.    :P

Opublikowano
7 minut temu, deSilva napisał:

Rozumiesz niemoto co się do ciebie pisze? widzę że masz z tym duży problem, kto pisze że wszystkie zgony to Covid? owszem piszą ale w statystykach, z tych 75tys to pewnie na Covid tylko z 10% a reszta na wszystko inne. Co się świat zmienił? sami pieprzyli przed szczepionką że trzeba lata badań, a tu rach ciach i szczepionka na wirusa jest bez badań, bo mają na żywo króliki doświadczalne. I ostrzegam cię już któryś raz z kolei, uspokój się z tymi przygłupami i obrażaniem, bo przeginasz już pałkę.

Ty to się moczysz chyba już  w nocy że ktoś ma inne zdanie... 😁😁😁😁😁

Opublikowano

Wszyscy jakoś rozumieją o czym ja piszę, tylko ty masz z tym problem, nie no ja miałem zawsze duży sentyment do górali, ale ty i Wineta skutecznie działacie bym ten sentyment zmienił.   xD

5 minut temu, jacus napisał:

ja opisalem jak wygladal szpital przed pandemia-niejasno napisalem czy co ?? ty miales luksusy -ktore pewnie kiedys sie skoncza a wtedy,niestety poznasz proze zycia w "normalnym "szpitalu. chyba zdajesz sobie sprawe ze do konca zycia -jak ja-bedziesz nie w pelni sprawny...

seanku -przeczytaj jeszcze raz dokladnie,ze zrozumieniem posty do ktorych sie odnosze a potem wyciagaj wnioski,kto i co napisal.

przeczytaj swoj wlasny post znaczy niejakiego desilvy sprzed 5 godzin- co tam napisales ???sam tego nie rozumiesz czy co, chyba ze idziesz sladami romana 😂

4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Ty to się moczysz chyba już  w nocy że ktoś ma inne zdanie... 😁😁😁😁😁

Jak coś o moczeniu, to już wiem że ty szczasz na wszystko.    xD

Opublikowano (edytowane)

Sam narzucasz swoje poglądy innym i twierdzisz w dodatku że ty to wszyscy itp. Nie rozumiesz tego że ktoś ma swoje zdanie ? Sam się uspokoj bo widać że sam już nie wiesz co pisałeś wcześniej i tyle. 

Kogo to obchodzi kogo ty popierasz i do kogo masz sentyment? Tu się pisze jakie się ma poglądy. 

12 minut temu, deSilva napisał:

Wszyscy jakoś rozumieją o czym ja piszę, tylko ty masz z tym problem, nie no ja miałem zawsze duży sentyment do górali, ale ty i Wineta skutecznie działacie bym ten sentyment zmienił.   xD

Jak coś o moczeniu, to już wiem że ty szczasz na wszystko.    xD

Weź no postrasz raportami 😁😁😁😁😁😁😁😋

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
5 godzin temu, deSilva napisał:

Przez ostatnie półtora roku, to ja nie słyszałem żeby ktokolwiek zmarł na coś innego niż Covid.

Załóżmy nawet że tak jest, ale co, to te cudowne szczepionki słabo coś działają, chyba że ludzie tam też nie chcą się tym szczepić.    :P

ktore slowo z pierwszego zdania zle zrozumialem ?????

jesli juz to ja jestem krakowiakiem zachodnim a winietu-orawskim slowakiem-jak banas 😛

Opublikowano
8 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Sam narzucasz swoje poglądy innym i twierdzisz w dodatku że ty to wszyscy itp. Nie rozumiesz tego że ktoś ma swoje zdanie ? Sam się uspokoj bo widać że sam już nie wiesz co pisałeś wcześniej i tyle. 

Kogo to obchodzi kogo ty popierasz i do kogo masz sentyment? Tu się pisze jakie się ma poglądy. 

Weź no postrasz raportami 😁😁😁😁😁😁😁😋

Ja nikomu nie narzucam czy ma się szczepić czy nie ma i nikogo nie wyzywam od przygłupów z tego tytułu, gówno mnie to obchodzi co kto zrobi. Uciekłeś z jednego konta i szukasz zaczepki na nowym?

Opublikowano
57 minut temu, 6465 napisał:

On żyje czasem przeszłym

Opublikowano (edytowane)

ty skasowałeś se punkciki to i ja potrafię😜.... Ot tyle te twoje raporty i podrygi warte....Mnie ciekawi  czemu się idefikujesz z tymi przygłupami ? 😁

Ja się nie szczepił i nie zamierzam  i mało mnie obchodzi co kto pisze na ten temat 😜

8 minut temu, deSilva napisał:

Ja nikomu nie narzucam czy ma się szczepić czy nie ma i nikogo nie wyzywam od przygłupów z tego tytułu, gówno mnie to obchodzi co kto zrobi. Uciekłeś z jednego konta i szukasz zaczepki na nowym?

Opublikowano
8 minut temu, witejus napisał:

On żyje czasem przeszłym

ja to szlo piiiiiiii,piiiiiiii czy jakos tak-jaki to byl czas u ciebie ????

najpierw dokladnie przeczytaj o czym pisalem a potem komentuj, 6464 jest po ciezkiej chorobie to moze miec problemy poznawcze ale ty ??

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Bogdan_ja napisał:

ty skasowałeś se punkciki to i ja potrafię😜.... Ot tyle te twoje raporty i podrygi warte....Mnie ciekawi  czemu się idefikujesz z tymi przygłupami ? 😁

Ja się nie szczepił i nie zamierzam  i mało mnie obchodzi co kto pisze na ten temat 😜

To po coś się śmiał że ja zmieniam konta a robisz to samo? między nami tak różnica że ja miałem niekasowalne punkty, o których w regulaminie nie ma mowy, a ty uciekłeś bo moderator i tak by cię udupił.  :P  xD kogo nazywasz przygłupem?

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

Nie no wiadomy toć ty święty a reszta to diabły.. 😋

Co najmniej 4 punkty miałem właśnie i to dał jeden i ten sam celowo aby nie spadły. 

Nie rozróżniasz pytania od stwierdzenia to wróć do szkoły. 😜

Widać wyraźnie że na siłę chcesz bić pianę i nic więcej... Bo ty nie rozumiesz że każdy ma swoje zdanie. 

Opublikowano

I ma prawo mieć, ale niech nie wyzywa z tego tytułu tych co mają inne zdanie.

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, jacus napisał:

jesli juz to ja jestem wieśniakiem zachodnim  😛

🤭

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, deSilva napisał:

I ma prawo mieć, ale niech nie wyzywa z tego tytułu tych co mają inne zdanie.

Nikogo konkretnie nie obraża i tyle.... Masz problem bo nie potrafisz tego zrozumieć i tyle. 

Wielki strażnik obrażonych się znalazł. 😁😁😁😁

Nie przekręcaj wypowiedzi i problem zniknie. 

Opublikowano

Ty zawsze stajesz w obronie niecnych ideałów pod przykrywką szukania zaczepki, coś się mnie uczepił, w temacie nic nie napisałeś.

Opublikowano (edytowane)

Chce cie wyprowadzić z błędu  bo widzę że ci coś się pomyliło że jesteś wszyscy itp. Mało tego pytania mylisz ze stwierdzeniami.... Ja mam prawo uważać za głupków tych co się zaszczepili .. 😁 To jest tylko pogląd/zdanie  a nie wyzywanie kogoś konkretnego i tyle. I jeśli nie pisze do konkretnej osoby to nic to ciebie nie powinno obchodzić śmieszny czlowieczku.