Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto dzieli? sami się dzielimy. jedni drugim racje swoje wpierają , nie mając twardych danych kto wie lepiej.

ja nie pojmuję skąd ta zlość jednych na drugich. dobrze że jaz kobitą się dogaduję . ja szczepiony, Ona nie. :D

Opublikowano

No właśnie sami a że jest grupa co chce zrobić szum tak jak przykladowo pseudokibice po co idą aby robić burdę to nic nie zrobisz i nie znaczy że wszyscy ci co nie chcą się zaszczepić muszą być temu winni 🤷 

• Like 1
Opublikowano
jacus napisał:

rozumiesz po polsku ??? niespecjalnie lotny jestes wiec nic dziwnego ze nie rozumiesz co pisze......

kallina- wiec podziel sie ta informacja i sprawdzimy albo bajek nie opowiadaj-cos takiego to juz na wiosne pisali-tylko jakos nikt nie chcialpowiedziec o jaki instytut chodzi.

zreszta na zdrowy chlopski czy tez babski rozum kto normalny przy takim nacisku odgornym na szczepienia by sie przyznawal innym ze jest nie szczepiony ??? jesli wszedzie w dyrekcji i kadrach-nie tylko szpitali-szczep sie ci mowia, to chyba bys musialaby byc glupia jak but zeby innym sie chwalic ze jestes niezaszczepiona ??

dzisiaj bylem w szpitalu -do badania musialem sciagnac maseczke i lekarka mowi ze spokojnie bo oni wszyscy byli szczepieni, na to ja ze sie nie boje bo bylem chory..

szpital uniwersytecki w krakowie, pewnie nie wszyscy sie szczepili ale  z 95 %-bo nie kazdy moze ze wzgledow zdrowotnych.

juz kiedys podawalem dane ile pracownikow sluzby zdrowia jest zaszczepionych.

Do mnie było te pierwsze zdanie? Ja osobiście nie chwaliłbym się tym że jestem zaszczepiony😏

Opublikowano

moja tez chyba sie nie zaczepie-nim minie ochrona po chorobie.

30 minut temu, Kallina86 napisał:

@jacus z treści Twojego posta samo wynika dlaczego jednak wolę nie pisać co to za instytut. Ale zapewne wszystko co piszesz jest prawdą i nie zamierzam tego podważać :) 

bo to bajka, tym bardziej w warszawie-czym wieksze o bogatsze miasto tym wieksza liczba zaszcepionych, wystarczy popatrzec na mape im wieksza bieda i zacofanie tym mniej zaszczepionych.

30 minut temu, pafnucy napisał:

no Ty się chwalisz żeś Szur.

to zdrowy rozsadek-ktrego szurom brakuje-bylem chory mam przeciwciala na 2 szczepy wiec conajmniej przez pol roku szczepionka niewiele mi pomoze a moze zaszkodzic-tak jak kazda i kazde lekarstwo

19 minut temu, PRIMO napisał:

Czyli zwykły tchórz. 🤮

16 minut temu, PRIMO napisał:

Nie tchórz tylko czystorozsądkowe myślenie a nie słuchanie baranów z mediów. 😩

gdy zachorujesz to pogadamy-kazdemu to powtarzam...do was pandemia jeszce nie doszla--jeszcze  , milion osob w tatrach za lipiec,do energylandii setki dziennie. zobaczymy za pare miesiecy..

Opublikowano

No i tak samo za parenaście miesięcy będzie widać kto na tym lepiej wyszedł zaczczepieni czy nie bo jak się słyszy zaszczepienie nie daje gwarancji że się nie zachoruje. Tak samo jak z tymi dawkami sami nie wiedzą a może jedna wystarczy lub może i trzech za mało :) 

Opublikowano
18 minut temu, jacus napisał:

bo to bajka, tym bardziej w warszawie-czym wieksze o bogatsze miasto tym wieksza liczba zaszcepionych, wystarczy popatrzec na mape im wieksza bieda i zacofanie tym mniej zaszczepionych.

Statystyki to tylko statystyki. Średnio im wierzę. Co innego Tobie. Więc jak potwierdzasz wiarygodność tych danych, to już nie mam co do nich żadnych wątpliwości ;)

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, jacus napisał:

moja tez chyba sie nie zaczepie-nim minie ochrona po chorobie.

Taka sama jak to że tylko rolnicy wybrali pisdzieli. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 godzinę temu, Pablo1970 napisał:

Ciebie    naprawdę   coś   porypało     porównywać   Jezusa  do    jakiegoś    zjeba   który  podpalił  punkt   szczepień   to   co  najmniej  nie  smaczne takimi   postami   tylko   się   kompromitujesz  i  robisz   z  siebie   idiotę   którego  nikt nie  będzie   brał   na   poważnie  .

Idiotę to Ty z siebie zrobiłeś? Gdzie ja takie porownanie zrobiłem ? Zacytuj albo zamilcz 🧐

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, pafnucy napisał:

umrą to zobaczą !

To raczej pewne , a może wiesz kiedy ?? 

Bo jak nie dlugo, to zaczynam sie bawić i nie żałować sobie niczego :)

Opublikowano
7 minut temu, Bercik92 napisał:

Kto i na co Umrze? 🤔

na jak na co? na śmierć!

Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

tylko ciekawe kto podpala ze strachu??

Myślę że  to ustawka, żeby  nie zaszczepionych i przeciwników zrobić zadymiarzy i napiętnować i resztę społeczeństwa nastawić. Narodem skłuconym lepiej się rządzi ,,dziel i rządź "

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

tak se tłumacz. pewno pomnik za bohaterstwo Ci postawią/...

Przecie szczepieni są tacy bochaterscy toniech im pomniki stawiają. 😁

Opublikowano

tak poważnie to myślę że  nie.

szczerze to nie wiem kto lepiej robi szczepiąc się bądź nie, ale do aktów agresji, najczęściej strach z niewiedzy doprowadza.

nie znam, to lepiej zniszczę. tak ma natura ludzka.

Przed chwilą, PRIMO napisał:

Przecie szczepieni są tacy bochaterscy toniech im pomniki stawiają. 😁

mój powstanie na rynku w Kocku!

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Kallina86 napisał:

Statystyki to tylko statystyki. Średnio im wierzę. Co innego Tobie. Więc jak potwierdzasz wiarygodność tych danych, to już nie mam co do nich żadnych wątpliwości ;)

dziecko drogie- przyjedz do nas na cmentarz i popatrz na nowe groby wtedy zrozumiesz dlaczego prawie kazdy starszy i chory jest zaszczepiony.. nawet wiesiek ktory z filipowa przyjechal juz druga dawka sie miesiac temu zaczepil-gdyby tam zostal to pewnie by sie nie zaczepil.

nic tak nie dziala na poziom szczepien jak poziom zgonow na swirusa.....

wyscig pokoju sie zaczal w lubelskim- z calej europy przyjada setki osob -kolarze, ekipym dziennikarze,

galan w zamosciu maja byc -idziesz kibicowac ??

w kocku juz tyle bylo bitew-wiec moze jeszce jedna zrobic zaszczepnie na tych co nie........

Edytowane przez jacus
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

galan w zamosciu maja byc -idziesz kibicowac ??

a kręci kogoś widok wiercącej się d*py na kawałku skóry?

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, jacus napisał:

w kocku juz tyle bylo bitew-wiec moze jeszce jedna zrobic zaszczepnie na tych co nie........

Czyli jednak jestes , za przymusem bez woli deliwenta ? 

a co jak byś mnie albo obojetnie kogo , przymusił i zniszczył zdrowie ? Lub odebral życie ?

zastanów sie czy to dobra droga , i pomyśl tez w druga strone jak by Ciebie do czegoś zmuszali !!!

Niech każdy odpowiada za siebie !

Moj dziadzia to by sie grobie przewracal bo czynnie uczestniczyl w 2wś i widzial jaki ludzie ludzia gotowali los i do czego zmuszali 

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 minutę temu, V12 napisał:

Niech każdy odpowiada za siebie !

CHYBA ŻE ZARAŻA INNYCH...

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

tak poważnie to myślę że  nie.

szczerze to nie wiem kto lepiej robi szczepiąc się bądź nie, ale do aktów agresji, najczęściej strach z niewiedzy doprowadza.

nie znam, to lepiej zniszczę. tak ma natura ludzka.

Ale powiedz kto robi tą agresje? Miała być dobrowolna szczepionka, każdy  w to wierzył mimo że  byli ludzie którzy twierdzili że będą masowe szczepienia.  Połowa Polaków jest nie zaszczepiona widocznie mają jakieś temu obawy, zresztą można je wyczytać na stronach producentów preparatow.

Co mamy teraz? Paszporty dzielenie w szkołach dzieci, naciski i presja...

Tu  na forum poczytaj kto kogo od idiotow wyzywa szurow czy foliarzy, 🙆‍♂️ jawne prowokacje kurła go mać🤭 ktoś już wczesniej zauważył że wśród zaszczepionych jest wieksza agresja.🤔

• Like 1