Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dla niezaszczepionych to niezaszczepiony lekarz są tacy i będą. Ale niektórym zaszczepionym to i psychiatra nie pomorze. Już pierwsze objawy można zauważyć.👆🤣

Edytowane przez Dariowola
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, akooo napisał:

Ale chyba będą jacyś lekarze dla niezaszczepionych

A coś sie zmieniło ? Jak na razie w prawnie to pokrycia nie ma .

zreszta nie wiem , ja nawet dentysta to zawsze prywatnie . 

Edytowane przez V12
Opublikowano
19 minut temu, jacus napisał:

oj ,bedzie ciezko bo niezaszczepionych lekarzy tylko pare procent.

W jednym z instytutów medycznych w Warszawie zaszczepiły się 2 osoby z całego personelu medycznego.

Opublikowano
11 godzin temu, Dariowola napisał:

Dla niezaszczepionych to niezaszczepiony lekarz są tacy i będą. Ale niektórym zaszczepionym to i psychiatra nie pomorze. Już pierwsze objawy można zauważyć.👆🤣

Coś  ci  się   pokićkało  kto  ostatnio  podpalił    punkt  szczepień   drugi    oszołom  chciał    pobić   personel   nie    wspomnę    już  o   grożbach   obelgach   zastraszaniu   pielęgniarek  i  lekarzy   przez   innych   oszołomów  😡

Opublikowano

Ależ masz problem Pablo; zawsze znajdą się osoby skłonne do poświęceń; popatrz ->Jezus na swój czas również był wywrotowcem i Go dla przykładu 'medialnego' ukrzyżowali; z tego człeka również robią gwiazdę-no cóż poradzić...

Opublikowano
1 godzinę temu, Pablo1970 napisał:

Coś  ci  się   pokićkało  kto  ostatnio  podpalił    punkt  szczepień   drugi    oszołom  chciał    pobić   personel   nie    wspomnę    już  o   grożbach   obelgach   zastraszaniu   pielęgniarek  i  lekarzy   przez   innych   oszołomów  😡

Widzę że znasz szczegóły, to słuchamy kto to był i konkrety proszę a nie przypuszczenia. Chyba że  Ty z tych co im zapłacili za te zamieszki i robisz to samo tutaj.

43 minuty temu, Ywa napisał:

Ależ masz problem Pablo; zawsze znajdą się osoby skłonne do poświęceń; popatrz ->Jezus na swój czas również był wywrotowcem i Go dla przykładu 'medialnego' ukrzyżowali; z tego człeka również robią gwiazdę-no cóż poradzić...

Kto wie czy to nie ustawka była😎

Opublikowano
14 godzin temu, jacus napisał:

oj ,bedzie ciezko bo niezaszczepionych lekarzy tylko pare procent.

napisz na ktorych zaczczepionych trzeba uwazac bo ja niezaszczepiony i juz zaczynam sie bac 🤣.

O tobie

Opublikowano

rozumiesz po polsku ??? niespecjalnie lotny jestes wiec nic dziwnego ze nie rozumiesz co pisze......

kallina- wiec podziel sie ta informacja i sprawdzimy albo bajek nie opowiadaj-cos takiego to juz na wiosne pisali-tylko jakos nikt nie chcialpowiedziec o jaki instytut chodzi.

zreszta na zdrowy chlopski czy tez babski rozum kto normalny przy takim nacisku odgornym na szczepienia by sie przyznawal innym ze jest nie szczepiony ??? jesli wszedzie w dyrekcji i kadrach-nie tylko szpitali-szczep sie ci mowia, to chyba bys musialaby byc glupia jak but zeby innym sie chwalic ze jestes niezaszczepiona ??

dzisiaj bylem w szpitalu -do badania musialem sciagnac maseczke i lekarka mowi ze spokojnie bo oni wszyscy byli szczepieni, na to ja ze sie nie boje bo bylem chory..

szpital uniwersytecki w krakowie, pewnie nie wszyscy sie szczepili ale  z 95 %-bo nie kazdy moze ze wzgledow zdrowotnych.

juz kiedys podawalem dane ile pracownikow sluzby zdrowia jest zaszczepionych.

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

niespecjalnie lotny jestes wiec nic dziwnego ze nie rozumiesz co pisze......

co napisałem. 🧐

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

zreszta na zdrowy chlopski czy tez babski rozum kto normalny przy takim nacisku odgornym na szczepienia by sie przyznawal innym ze jest nie szczepiony ???

no Ty się chwalisz żeś Szur.

Opublikowano
8 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Widzę że znasz szczegóły, to słuchamy kto to był i konkrety proszę a nie przypuszczenia. Chyba że  Ty z tych co im zapłacili za te zamieszki i robisz to samo tutaj.

Kto wie czy to nie ustawka była😎

Ciebie    naprawdę   coś   porypało     porównywać   Jezusa  do    jakiegoś    zjeba   który  podpalił  punkt   szczepień   to   co  najmniej  nie  smaczne takimi   postami   tylko   się   kompromitujesz  i  robisz   z  siebie   idiotę   którego  nikt nie  będzie   brał   na   poważnie  .

Opublikowano
17 minut temu, jacus napisał:

zreszta na zdrowy chlopski czy tez babski rozum kto normalny przy takim nacisku odgornym na szczepienia by sie przyznawal innym ze jest nie szczepiony ??? jesli wszedzie w dyrekcji i kadrach-nie tylko szpitali-szczep sie ci mowia, to chyba bys musialaby byc glupia jak but zeby innym sie chwalic ze jestes niezaszczepiona ??

Czyli zwykły tchórz. 🤮

Opublikowano (edytowane)

tchórz to obleciał tych co boją się szczepionki.

ze strachu i niewiedzy palić zaczęli wszystko.

w sredniowieczu czarownice do tego mieli.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
6 minut temu, Pablo1970 napisał:

Ciebie    naprawdę   coś   porypało     porównywać   Jezusa  do    jakiegoś    zjeba   który  podpalił  punkt   szczepień   to   co  najmniej  nie  smaczne takimi   postami   tylko   się   kompromitujesz  i  robisz   z  siebie   idiotę   którego  nikt nie  będzie   brał   na   poważnie  .

A ty myślisz że ciebie biorą na poważnie?🤨

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

tchórz to obleciał tych co boją się szczepionki.

Nie tchórz tylko czystorozsądkowe myślenie a nie słuchanie baranów z mediów. 😩

Opublikowano

tak se tłumacz. pewno pomnik za bohaterstwo Ci postawią/...

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

ze strachu i niewiedzy palić zaczęli wszystko.

w sredniowieczu czarownice do tego mieli.

A teraz sprzedajne media. 🤨

Opublikowano

No kto podpala zebrała się grupa co chce zrobić burdę i szum a ty pchasz wszystkich do jednego worka. Nie wiem czy tym zaszczepionym już coś na głowę zaszkodziło że piszą takie coś... 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

to ze strachu to...

a najlepiej obrażać i nie patrzeć na fakty.

Edytowane przez pafnucy