Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, peugeot napisał:

Wyobraź sobie że to wcale nie jest takie trudne zadanie , może tak być . 

Nie wyobrażam sobie tego, Tak jak i tego  że  na jesieni chca szczepić dzieci 5-12lat😡

1 godzinę temu, DTaras napisał:

Magnetyzm poszczepienny?Kompasem. Natomiast dziś widziałem w Pasawie jak Niemcy zrobili korek czekpointem i zorganizowali sobie kontrolę. W Austrii na każdej stacji jest informacja, że pobyt dłuższy od 15 minut może być rejestrowany...

To częste sjawisko na autostradach w germanii.

3 godziny temu, peugeot napisał:

Takie "budy " np służą do pobierania krwi od dawców , często bardzo potrzebnej w sytuacjach kryzysowych . Oni też są psami ?

Tu jest mowa o czym innym więc nie odwracaj tematu🤨

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Trzecia dawka dla najsłabszych🙆‍♂️ Niedzielski kombinuje gdzie uplynnic wiecej preparatów 👍 Ktory chętny Jacus czy Peugot?  

😂 pierwsze jaskółki 

Do Skandynawii normalnie jedziesz bez zbędnego wywalanie kasy.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
25 minut temu, GRZES1545 napisał:

Nie wyobrażam sobie tego, Tak jak i tego  że  na jesieni chca szczepić dzieci 5-12lat😡

To częste sjawisko na autostradach w germanii.

Tu jest mowa o czym innym więc nie odwracaj tematu🤨

Wiem o czym jest mowa , to Ty porównujesz  punkt szczepień do budy a ludzi tam szczepionych do psów .

Nie trudno sobie wyobrazić osobę zdrową która może być roznosicielem wirusa  .

Opublikowano
4 minuty temu, peugeot napisał:

No właśnie, szczepionka nie gwarantuje że nie zachorujesz, a nawet przy łagodnym przechodzeniu będziesz łaził, bo ty zaszczepiony i charchał na zdrowych. 

Opublikowano

Zgadz się  ale prawdopodobieństwo choroby  jest w ich przypadku mniejsze i sama choroba trwa krócej . Nie bez znaczenia jest też to że szczepieni przeważnie są ostrożniejsi i bardziej przestrzegają ustalonych zasad .

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, peugeot napisał:

Wiem o czym jest mowa , to Ty porównujesz  punkt szczepień do budy a ludzi tam szczepionych do psów .

Pusty jesteś  jak ta buda o której piszesz. Co Ty możesz wiedzieć  kto co różności🤦‍♂️

Zacytuj gdzie ja kogoś porownalem w ten sposób? Jak nie potrafisz to nie manipuluj bo na twoje bajki jesteśmy  za duzi.👎

5 minut temu, peugeot napisał:

Zgadz się  ale prawdopodobieństwo choroby  jest w ich przypadku mniejsze i sama choroba trwa krócej . Nie bez znaczenia jest też to że szczepieni przeważnie są ostrożniejsi i bardziej przestrzegają ustalonych zasad .

Wskarz nam dowody na to co piszesz? Masz jakieś wyniki badań czy tylko słowo ,,prawdopodobnie"?

Opublikowano
6 minut temu, peugeot napisał:

Są tak ostrożni że boją się nawet własnego cienia, więc po co było się szczepić, to się dopiero okaże czy mniejsze, na razie to tylko w ich mniemaniu, a poza tym, u niektórych już ta niby szczepionka przestanie lub przestała działać., O ile w ogóle działała.

Opublikowano
17 minut temu, GRZES1545 napisał:

Zacytuj gdzie ja kogoś porownalem w ten sposób? Jak nie potrafisz to nie manipuluj bo na twoje bajki jesteśmy  za duzi.👎

Fakt to napisał  galan99 , a Ty to skomentowałeś . Co nie zmienia faktu że starsz się mnie obrazić .

Opublikowano

widze ze szury i foliarze trzymaja sie mocno- nie mam za duzo czasu z wami sie uzerac ,4 pogrzeby w tygodniu, w tym 2 pogrzebowe i tak nowy cmentarz powoli sie zapelnia, biznes pogrzebowy kwitnie,w kwiaciarni karta stalego klienta aktywna.........

Opublikowano
15 minut temu, jacus napisał:

,4 pogrzeby w tygodniu, w tym 2 pogrzebowe i tak nowy cmentarz powoli sie zapelnia, biznes pogrzebowy kwitnie,w kwiaciarni karta stalego klienta aktywna.........

Jesteś grabarzem?,prowadzisz zakład pogrzebowy?

56 minut temu, deSilva napisał:

Są tak ostrożni że boją się nawet własnego cienia,

Ichni cień już dawno uciekł ze wstydu od nich

Opublikowano

ze dwa razy trafilo mi sie wpuszczac trumne do grobu- gdyby czasy inne to podobnie jak dziadek i ojciec, para koni i fasagiem bym trumny wozil do kosciola . 

mielismy piekny wiklinowy "karawan" z dwoma tapicerowanymi siedzeniami ale obyczaje sie zmienily i poszedl do spalenia..

mialem dwoch kolegow grabazami ale po pijaku za duzo oodstawiali jaj -raz przed policja do lasu uciekli- i proboszcz dal im dymisje, nieraz plakali ze caly miesiac nic nnie zarobili a teraz by mieli roboty do zajebania-dobrze ze na cmentarzu piach jest.

pierwsza oznaka starosci-czlowiek ma coraz wiecej znajomych "pod lasem "

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

mielismy piekny wiklinowy "karawan" z dwoma tapicerowanymi siedzeniami ale obyczaje sie zmienily i poszedl do spalenia..

trzepało się kasę  a litrami się wóda lała 

Opublikowano
36 minut temu, jacus napisał:

widze ze szury i foliarze trzymaja sie mocno- nie mam za duzo czasu z wami sie uzerac ,4 pogrzeby w tygodniu, w tym 2 pogrzebowe i tak nowy cmentarz powoli sie zapelnia, biznes pogrzebowy kwitnie,w kwiaciarni karta stalego klienta 

I co w związku z tym? 

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, witejus napisał:

Jesteś grabarzem?,prowadzisz zakład pogrzebowy?

Jeśli chcesz  rozmawiać , to nie obrażaj innych , i najpierw  upewnij się że wiesz o czym piszesz .

Edytowane przez peugeot
Opublikowano
8 godzin temu, witejus napisał:

Opublikowano
8 godzin temu, jacus napisał:

widze ze szury i foliarze trzymaja sie mocno-

a dzięki , dzięki wierny w przekonaniach do końca , nie mam przynajmniej zdania co powiewa jak chorogiewka , obojetnie czy jest sluszne , czy nie'.

Opublikowano
10 godzin temu, peugeot napisał:

Już Ci pisałem wcześniej żebyś nie robił z siebie pośmiewiska i a litość boską przestań powtarzać te bzdury z mediów publicznych. 🤨

9 godzin temu, jacus napisał:

widze ze szury i foliarze trzymaja sie mocno- nie mam za duzo czasu z wami sie uzerac 

A jak widzę to covidianom też wali na Dykiel.

To po kiego tu zaglądasz?

Opublikowano

a kto mi zabroni ?? jako jeden z niewielu reprezentantow cywilizacji polski a walcze ze wschodniopolska ciemnota...................

9 godzin temu, Roman176 napisał:

trzepało się kasę  a litrami się wóda lała 

co do wodki to zgoda-ale to byla usluga gratis,dla tych co sie w polu u nich robilo, u nas byla bida jak diabli we wsi ponad 100 domow nie bylo nawet 10 koni. kazdy furman wywozil swoich klientow

9 godzin temu, GRZES1545 napisał:

I co w związku z tym? 

to ze epidemia i dzialania z nia zwiazane -bezposrednie i posrednie doprowadzily do ogromnego wzrostu liczby zgonow i bynajmniej nie jest to covid..........jeszcze pare takich swirusow i polska bedzie miala wymarzone przez rydzyka 26 milionow mieszkancow.

38 minut temu, V12 napisał:

a dzięki , dzięki wierny w przekonaniach do końca , nie mam przynajmniej zdania co powiewa jak chorogiewka , obojetnie czy jest sluszne , czy nie'.

twoja dewiza-stanalem nad przepascia i nie zawacham sie zrobic wielkiego kroku naprzod😛

wczoraj podali dane za 2020 r -zginelo ponad 100 motocyklistow a rannych bylo ponad 1000 , 

Opublikowano

Ciekaw    jestem  dlaczego   mundrzejsi którzy  są  anty  nie   zadeklarują  że   w  razie   choroby    mają   szpital   poniżej  pasa  skoro   szczepionkę  tam   mają   dla  nich   powinien  być  co  najmniej   częściowo odpłatny   niestety  mają  farta  bo  rejony  gdzie   jest    najmniej   zaszczepionych   pokrywają  się   z    obszarami    gdzie  PiS suar   ma  najwyższe   poparcie   więc  nie   będzie   wk.....ał  swoich    wyborców   bo   mogą  się   jeszcze   do   czegoś   przydać  .

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, jacus napisał:

wczoraj podali dane za 2020 r -zginelo ponad 100 motocyklistow a rannych bylo ponad 1000 , 

No iii ? mam sprzedać rower . ogólnie jaki cel tej informacji mam sie przestraszyć ???hahaha

Edytowane przez V12