Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Kallina86 napisał:

A no z. I szczególnie teraz bardzo mnie to cieszy :D 

To że nie wykryto żadnego przypadku korona nie znaczy że go na Podlasiu  nie ma. Także nie cieszył bym się nadmiernie.

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano (edytowane)

No ale póki co nikt się nie zgłosił. Więc przyjmuje się, że nie ma. Jedni mówią, że tam naród bardziej pobożny inni, że organizmy silniejsze heheh.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

U nas szaleństwo . Do ośrodka nie wpuszczają . Ale ratownicy i kierowcy karetek łażą jak smród po kalesonach wszędzie z nudów . Wszystko pozamykane . Ludzi nie wiele na ulicach . Urząd gminy podobno też zamknięte drzwi . Kuźwa , do wulkanizacji zajechałem , to w rękawiczkach chirurgicznych ... Tylko w sklepy spożywcze i apteki działają . Tam wirusa NIMA .

Opublikowano
18 minut temu, Pafnucy napisał:

U nas szaleństwo . Do ośrodka nie wpuszczają . Ale ratownicy i kierowcy karetek łażą jak smród po kalesonach wszędzie z nudów . Wszystko pozamykane . Ludzi nie wiele na ulicach . Urząd gminy podobno też zamknięte drzwi . Kuźwa , do wulkanizacji zajechałem , to w rękawiczkach chirurgicznych ... Tylko w sklepy spożywcze i apteki działają . Tam wirusa NIMA .

Bo wirus na.lekach i jedzeniu się nie przenosi😁

Opublikowano

Wcześniej w internecie pisali, że wystarczy 1.5 metra ale teraz już słyszałem, że 2 metry.

Alkohol osłabia organizm więc jeśli chcecie gorzej przejść chorobę to bardzo prosze

Opublikowano

Taaa , ale na mojej babie przyjedzie pewno do mnie .    A ja jeszcze taki młody byłem .... 😪

Opublikowano
32 minuty temu, Partyzant85 napisał:

Jutuperom chodzi tylko  o to żebyście nabili im wyświetlenia. Przekażą wam tyle samo wiedzy co słomki, kulki  i inni samozwańczy guru rolnictwa z jutuba - okrągłe zero wiedzy i masę ściemy odnośnie cudownych środków na fafanaście ton z hektara - kupcie ten  superekstra zbiornik na rsm a ja dostanę prowizję od każdego z was.

Ale żal Ci dupe ściska 😄 że oni coś z tego mają.   uważaj bo kupki nie zrobisz  😄

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

Taaa , ale na mojej babie przyjedzie pewno do mnie .    A ja jeszcze taki młody byłem .... 😪

To musisz ją do stodoły na kwarantannę.

U nas urząd gminy zamknięty.

Wydział komumikacji nie będzie karał za nieprzerejestrowane pojazdy w terminie.

Kurła co to się ponawyrabiało.

To musi kara Boża bo wszędxie tylko piniądz i piniądz najważniejszy był.

Ludzie w niedzielę do sklepów, na pole 

To tera będą w chałupie siedzić za karę.

• Like 1
Opublikowano

Bóg jest od karania ? Mnie uczyli że to Dobro Nieskończone .

Opublikowano

Rysiek . Ty co zawinił ?

Ja to się zastanawiam , kto moim cielakom da jeść jak zachoruję ? Co z nimi ?

Opublikowano
30 minut temu, piotr2906lb napisał:

Wcześniej w internecie pisali, że wystarczy 1.5 metra ale teraz już słyszałem, że 2 metry.

Alkohol osłabia organizm więc jeśli chcecie gorzej przejść chorobę to bardzo prosze

A ja słyszałem 4.5 

Opublikowano

@piotreku1 -  Czy zazdroszczę jutuperom,  że dla pieniędzy zrobią wszystko włącznie z okłamywaniem innych? Ja nie. No ale ty masz może inne priorytety i zachwyca  cię taka postawa.

Opublikowano
53 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

To musisz ją do stodoły na kwarantannę.

U nas urząd gminy zamknięty.

Wydział komumikacji nie będzie karał za nieprzerejestrowane pojazdy w terminie.

Kurła co to się ponawyrabiało.

To musi kara Boża bo wszędxie tylko piniądz i piniądz najważniejszy był.

Dokładnie   wszyscy  byli  panami  życia    profanowali  Msze  Świętą,   obraz  Matki  Boskiej   czy  Monstrancje,    obrażali   księży   a  teraz    galoty   pełne. 

Opublikowano
50 minut temu, Pafnucy napisał:

Rysiek . Ty co zawinił ?

Ja to się zastanawiam , kto moim cielakom da jeść jak zachoruję ? Co z nimi ?

Niby nic , to i wziąć nie powinien, cielaki puścisz na trawę i będą żyć, gorzrj jakby krowy dojne.

Opublikowano (edytowane)

Wszystko dobre . Dziś wysłuchałem jaki kłopot mają , bo ludziom z kwarantanny piesków na spacer wyprowadzać nie ma kto . No w sumie też mają problem . Ale jakiś taki mały się wydaje .

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

To musi kara Boża bo wszędxie tylko piniądz i piniądz 

u mnie czesto się mówi " dobrze gadasz  dać ci wódki " to taka forma docenienia zdrowego rozsądku Wszyscy doceniają prace medyków a nasze panie na kasach w marketach czy w innych sklepach też są na pierwszej zagrożonej strefie chwała im 

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, leszek1000 napisał:

u mnie już 15km osoba chora 

no to po coś ich tym bimbrem z wkładką tak napoił

Edytowane przez racyl