Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no żeby nie zachorować. wtedy leczenie niepotrzebne.

Opublikowano

Panowie  każdy rolnik hodowca wie że lepiej zapobiegać chorobom ( np  stosować szczepionki )  niż leczyć co wiąże się z dużo większymi kosztami , straconym czasem i większymi upadkami . 

• Haha 1
Opublikowano

Każdy też powinien wiedzieć że odpowiednia dieta i witaminy chronią przed chorobami. Dlaczego więc pomija się tak ważne kwestie?

Opublikowano

a ilu jeszcze takich hodowcow zostalo ?? ze 200 tys a reszta nie ma o tym pojecia..

10 godzin temu, Esab200 napisał:

Dosłownie tylko w Polsce. I dodam że to babka po 60

chyba mial tlenoterapie i maseczke zalozona a nie rure od respiratora- 95 % podpietych do respiratora imiera szybko, reszta tygodniami dochodzi do siebie.

Opublikowano
5 minut temu, danielursus3p napisał:

Każdy też powinien wiedzieć że odpowiednia dieta i witaminy chronią przed chorobami. Dlaczego więc pomija się tak ważne kwestie?

bo za późno ??

Opublikowano

To wracamy do punktu produkcji masowej leków. Dzisiaj bardziej powinny być porzadane. Przecież tyłu chorych mamy, lekarze rozkładają ręce, a leki są tylko bardzo drogie. A szczepionki będą dostępne dla wszystkich, ja się pytam urwa dlaczego????

Opublikowano

wszyscy umierają?

leki są . znajoma mocno przeziębiona była, to lekarz twierdził że dał leki jak przy covidzie.

1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Przecież są chorzy, umierają, gdzie są leki?

Opublikowano

Nie ma cudownych leków na choroby wirusowe , to organizm musi sam je zwalczyć , w koniecznych przypadkach stosuje się leczenie objawowe . Tak przynajmniej mnie uczono . 

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

a jest lek przeciwko?

Tak twierdzą. 

Opublikowano (edytowane)

Dobre pytanie👍 

Mam znajomą po respiratorze,  ma teraz rurkę przez krtań i natleniaja podtrzymują oddech, płuca zniszczone ale że serducho mocne to żyje. Wczesniej leczyla sie na bezdech, złapał ja wirus i po 3 antybiotyku wylądowała w szpitalu, respirator spiaczka itd. Teraz wybudzają ale prawie zero kontaktu. Słowa lekarza to takie że żyje bo mocne serducho i młoda, dlatego jeszcze coś przy niej robią. Płuca jak wytrzyma reszta mogą się zregenerować jak długo to potrwa nie wiem.

7 minut temu, pafnucy napisał:

a jest lek przeciwko?

Amantadyna, wczoraj Dr.Bodnar oswiadczył że  już  ponad 3tys pacjentów udało się wyjść z covida przy jego udziale.

Na YT kanał suwerennyPl ma rozmowę z tym lekarzem.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Jeśli nie to dlaczego?

Wynalezienie skutecznego leku  na nową chorobę trwa znacznie dłużej , lub nie uda się go w ogóle wynalezić . Droga do stworzenia szczepionki jest dużo bardziej znana i wiadomo przynajmniej czego się oczekuje i co należy zrobić . 

• Haha 1
Opublikowano

Posłuchajcie czasami Jaśkowskiego. O amantadynie mówił już na początku srovidu.  Filmiki były masowo usuwane. Liczy się kasa kasa kasa. 

16 minut temu, peugeot napisał:

Nie ma cudownych leków na choroby wirusowe , to organizm musi sam je zwalczyć , w koniecznych przypadkach stosuje się leczenie objawowe . Tak przynajmniej mnie uczono . 

Jesteś lekarzem? 

Opublikowano

Anatolij Michajłowicz Kaszpirowski twierdził że leczy dłońmi , nawet przez ekran telewizora . Wielu uleczył , tak przynajmniej twierdzą uleczeni przez niego i on sam . 

Opublikowano
11 godzin temu, peugeot napisał:

Jak podają obecnie że COVID zwiał z Laboratorium to jest broń biologiczna tu nic szczepionka nie poradzi i masowe szczepienia nic nie poradzą tylko lek czyli antydotum .

Opublikowano

JAK  Tramp przegrał wybory to obecnie komisja stwierdziła że wirus ten od zwierzęcia przeniósł się na ludzi, wczoraj w radiu słyszałem takie info. Biden będzie dalej kasę słał na WHO.

Opublikowano (edytowane)

komisja stwierdziła że wirus ten od zwierzęcia przeniósł się na ludzi.

Tak przeniósł na  ludzi ze zwierzęcia ale ktoś temu zwierzęciu zaaplikował COVIDA  a że wędrówka ludów była duża to i łatwo się rozniosło na cały świat .

Ale to było planowane .

Dziwne jest to że niby taki zaraźliwy COVID w jednym domu jak wykryli na teście to reszta nie miała domowników jak to jest ? .

Ani sąsiedzi i inni co mieli kontakt z daną osobą tak jak KASJERKI W SKLEPACH NA KASIE I POZOSTALI PRACOWNICY MARKETÓW CZY SKLEPÓW   spożywczych , żelaznych ludzi pełno i cisza sprzedawcom nic się nie dzieje .

Edytowane przez galan99