Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A głupi lud dalej wszystko łyka. Wszystko idzie zgodnie z planem psychopatów

Opublikowano
18 minut temu, danielursus3p napisał:

Śmiałe twierdzenie , ale bez dowodów nic nie znaczy . Poza tym twoja opinia obraża innych mających odmienną opinię na ten temat . 

Opublikowano

Trudno. Zdania nie zmienię tylko dlatego że kogoś mogłem urazić. Rozumiem że czujesz się urażony?

Opublikowano
peugeot napisał:

18 minut temu, danielursus3p napisał:

Śmiałe twierdzenie , ale bez dowodów nic nie znaczy . Poza tym twoja opinia obraża innych mających odmienną opinię na ten temat . 

kowidowiec uważajta 😷😷😷

Opublikowano

Chyba pojadę po drugi antybiotyk mam katarek kaszel i gardziołko mnie boli trochę. Chyba w tym roku to z 10 ich wezmę. A co myślicie o szczepionce johnson

Opublikowano
11 godzin temu, peugeot napisał:

A to trzeba dowodów szukać🤔? Wystarczy otworzyć oczy.

Opublikowano

ludzie jakby mózgi mieli po wypalane już tym. wszytskim, na. fb jak wrzucaja filmiki jak ludzie młodzi nawet się prują do kogoś że masek nie ma, nawet widzę jedzie autem i w masce, no japierdole A pomyślcie ile. ludzi starszych umarło w domach seniorach, bo szczepili ich z. musu bez porozumienia z rodziną...

Rolnik1973 napisał:

Dziś rekord

Ponad 29000 naliczyli

od rana. już mówili że będzie rekord

Opublikowano
5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Dziś rekord

Ponad 29000 naliczyli

Jutro pyknie z 93 tyś testów i będzie magiczne 30 tyś i w pizdu twardy lokdawn .siedzieć w domu i mordy w kubeł a nasz ukochany rząd pyknie parę jedynie dobrych i słusznych ustaw przed Wielkanocą. 

Skąd oni biorą codziennie tyle osób do testów?

Opublikowano

Upadek ludzkiej godności bliski. Inwigilacja, zakazy ch*je muje. Hah a ludzie dalej na oczy nie potrafią przejrzeć 

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, HF86 napisał:

Jutro pyknie z 93 tyś testów i będzie magiczne 30 tyś i w pizdu twardy lokdawn .siedzieć w domu i mordy w kubeł a nasz ukochany rząd pyknie parę jedynie dobrych i słusznych ustaw przed Wielkanocą. 

Skąd oni biorą codziennie tyle osób do testów?

Bo tyle ludzi zgłasza się z objawami

Ja nie mam objawów i nie jestem ujęty.

A wystarczy spojrzeć na okolicę i znajomych to dobre 10 osób chorych nie zgłasza się na testy bo przrchodzi łagodnie, a tylko te co ciężej przevhodzili i trafili do szpitala zostali ujęci w statystyki.

Z okolicy to wychodzi jakieś 2 testowe do 10 nie testowanych ale chorych.

15 minut temu, danielursus3p napisał:

Upadek ludzkiej godności bliski. Inwigilacja, zakazy ch*je muje. Hah a ludzie dalej na oczy nie potrafią przejrzeć 

Pier🤐olisz

A w szpitalach to leżą wynajęci statyści co dali po 500 by udawali chorych.

Popatrz co się dzieje w szpitalach zdrowi nie leżą na wczasach.

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano
23 minuty temu, GRZES1545 napisał:

A to trzeba dowodów szukać🤔? Wystarczy otworzyć oczy.

Problem polega na tym że każdy  mózg interpretuje informację  inaczej ,  to co dla ciebie jest oczywiste dla innych nie jest .

Moim zdaniem każdy podlega wpływom zewnętrznym i nie mamy możliwości sprawdzenia co jest prawdą . 

Opublikowano
6 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Bo tyle ludzi zgłasza się z objawami

Ja nie mam objawów i nie jestem ujęty.

A wystarczy spojrzeć na okolicę i znajomych to dobre 10 osób chorych nie zgłasza się na testy bo przrchodzi łagodnie, a tylko te co ciężej przevhodzili i trafili do szpitala zostali ujęci w statystyki.

Z okolicy to wychodzi jakieś 2 testowe do 10 nie testowanych ale chorych.

Pier🤐olisz

A w szpitalach to leżą wynajęci statyści co dali po 500 by udawali chorych.

Popatrz co się dzieje w szpitalach zdrowi nie leżą na wczasach.

Niestety ale nie pier**le. Czysta matematyka. 

Opublikowano

To już chyba najwyższy czas na lasy i parki. Chodzą te ludzie i się zarażać muszą w tych lasach. No bo przecież nie w stonce didlu czy kościele. Zamknięcie lasu wtedy opanowalo pandemje, a i wybory by się jakieś przydały. 

Opublikowano
11 minut temu, danielursus3p napisał:

Niestety ale nie pier**le. Czysta matematyka. 

to jak liczyć?

Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

a to innych chorób nie ma?

Toc teraz zawał,udar czy nie leczony rak bo nic nie działa to tylko zwykle choroby wspolistniejace przy cowid 

Opublikowano
14 minut temu, peugeot napisał:

Problem polega na tym że każdy  mózg interpretuje informację  inaczej ,  to co dla ciebie jest oczywiste dla innych nie jest .

Moim zdaniem każdy podlega wpływom zewnętrznym i nie mamy możliwości sprawdzenia co jest prawdą . 

Są fakty ktorych nie da się wytłumaczyć, wirus nie wziął sie znikąd, maski testy szczepionki wszystko praktycznie gotowe było🙆‍♂️ Ludzi szkoda bo wielu umarło i jeszcze umrze... 

6 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Koronaparty w Zakopanem 

Wy się kurła nie😁

Bo to nie som żarty

To było przy 2 fali😎