Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Cebulj napisał:

Ta czwórka rodzenstwa 10 lat po studiach prawo geodezja ekonomia i żadne nawet 3 nie ma

Ja tam od razu mówię że na stypendium zarobiłem 18tys

Ja pierwszego po prawie i nie potrafi pisać wezwań do zapłaty plus pozew o zapłatę 30 min roboty i 300 zł ? - niech przeanalizuje OLX drugi jeszcze lepszy geodeta no niestety trzeba zainwestować w sprzęt i Pan na włościach -ta ekonomia to rzeczywiście nie wiem po co się uczyć liczyć pieniądze jak się ich nie ma .A z tym stypendium to wyluzuj mój ma do końca 1,5 roku i już banki zapraszają go na rozmowy i nie chwali się ile na stypendiach już nazbierał .Ale wpierw zrobili kierunek z uprawnieniami na młodego rolnika i to jest kolejność przemyśleń .Bo co przeszkadza technikum  Agrobiznes żeby studiować prawo ? Nie wiem co to za strony u ciebie ?Znajomy potrzebował rozgarniętego młodego do prowadzenia fermy (kilka kurników )i z rocznika jego  syna najzdolniejszemu na dzień dobry pożyczył 30 000 zł na samochód których nie będzie musiał spłacać jeżeli przepracuje u niego kilka lat ( nie dopytałem ile )a ma na rękę 6000  ) i ciekawe że można tylko trzeba chcieć !!!  

Opublikowano

Czytałem że szczepionka może wpłynąć na genom człowieka , ten sposób i naukowcy z usa zaobserwowali ze szczepionka wpływa na powiększenie węzłów chlonnych z mogą w długim okresie wywołać raka. Jest to sposób aby doprowadzić do depopulacji

Opublikowano
Dnia 2.03.2021 o 19:28, jacus napisał:

codziennie  powtarzasz. ze ty nie bedziesz sie rozmnazal wiec w czym problem ?

Ja nie alw dbam o innych i tez chce zaoszczędzić cierpienia potencjał jalnym dzieciom żeby nie odziedzily tak słabych genów po spierdoksie jakim jestem

Opublikowano
Dnia 16.01.2021 o 18:37, galan99 napisał:

Posadzić 1 ha borówki , 1 ha maliny , 1 ha Truskawki i kasa będzie reszta zasiewy i w czym problem jest .

potrzebna jest siła robocza a u mnie ukraincow nie ma

Opublikowano

@RU68 witajcie wezcie mi pomozcie dostałem w piątek antybiotyk  a od wczoraj mam temperaturę. Laryngolog wciska kit ze mam wirusowke teraz złapałem nie wiem co mam robić. Brzuch rozbolal od tych piperzonych leków. Ledwie żyje mam 38 stopni 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Cebulj napisał:

@RU68 witajcie wezcie mi pomozcie dostałem w piątek antybiotyk  a od wczoraj mam temperaturę. Laryngolog wciska kit ze mam wirusowke teraz złapałem nie wiem co mam robić. Brzuch rozbolal od tych piperzonych leków. Ledwie żyje mam 38 stopni 

Ząbek lub 2 czosnku zjedz i spirytusem 100g zapijaj 3 x dziennie😎👍

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano
44 minuty temu, Cebulj napisał:

Zmień lekarza bo nie każdy jest dobry, może poskutkuje.

Opublikowano
58 minut temu, Cebulj napisał:

Prosta sprawa- Jak ci jeszcze staje to przeżyjesz .Jak nie to ubezpiecz się na dożycie .Nosz ku.....a to nie miejsce do leczenia zapierd....do lekarza a nie na forum po diagnozę 

• Haha 1
Opublikowano

@RU68 powiem tak spiersolina genetyczna jestem i tyle lekarz mowil ze mogłem być poddany aborcji ale lekarz usg nie zrobił. Niestety pis zakazał aborcji i takich będzie coraz wiecej

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Cebulj napisał:

trszokę

to ile masz? 

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

no tego to jeszcze nie grali. 

drugi koniec też pokażesz?