Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

troche nie doceniacie tego wirusa , 

doceniamy - zachorowało 50 mln z 7.8 MILIARDA

Straszna pandemia

Strachu i głupoty

Opublikowano

gdyby nie ten strach i głupota, to być może już byś nie pisał tutaj.    cały świat zgłupiał tylko Ty mądry... no no ...

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Roki212 napisał:

Tez dzis otrzymałem wynik pozytywny 🤒 kaszel, gorączka i wszystko boli jak by po mnie kto przejechal aby nie gorzej..

No nie gadaj. Takiego cwaniaczka położyło?xD 

Dnia 8.10.2020 o 20:14, Roki212 napisał:

Kolego zapewniam Cię że musiałby być konkretny byczek z tego kogoś abym to ja leżał, a w swoim życiu już nie raz miałem różnego rodzaju sytuacje no i mieli trudności w położeniu ponad dwumetrowego chłopa :P

Dnia 8.10.2020 o 21:58, leber napisał:

Szkoda nawet gadać z wami. Lepiej iść do zoo na małpy popatrzeć. 

Dnia 8.10.2020 o 21:59, Roki212 napisał:

@leber No to krzyżyk na drogę B|

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Dokładnie @pafnucy gdyby nie ten strach i głupota to nie byłoby o czym pisać. 

Sęk w tym że to media rozsiewają ten strach i głupotę .😞

Zobacz ja Szwedzi poradzili sobie z covid19. 

14 minut temu, Roki212 napisał:

Tez dzis otrzymałem wynik pozytywny 🤒 kaszel, gorączka i wszystko boli jak by po mnie kto przejechal aby nie gorzej..

Problem tych testów jest taki że nawet zwykłe przeziębienie wykazuje. 

Opublikowano

bo w sumie nikt nie wiedział i nie wie jak do tego podejść. ja nie wierzę w jakieś odgórne układy i takie tam. moim zdaniem choroba jest i jest groźna. a że burdel się zrobił... no cóż. nowa sytuacja i wychodzą cuda.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, pafnucy napisał:

cały świat zgłupiał tylko Ty mądry... no no ...

Cały świat....

Białoruś, Szwecja, Brazylia - tam się żyje normalnie.
Afryka miała zostać zdziesiątkowana przez wirusa - tak nas straszyli w mediach. Teraz jakoś całkowita cisza o tym kontynencie. Pandemia się nie opłaca bo tam biedne kraje są.

Zasięgnij alternatywnych źródeł informacji a nie powtarzasz za watowieckim i ministrem zgonów jak to na całym świecie ludzie umierają.

Chiny, w których zaczeła się choroba teraz żyją normalnie i pewnie śmieją się z podpremiera który kupił od nich całego antonowa śmieci i jeszcze samolot witał na lotnisku. Szumowina podzielił się z handlarzem bronią kasą za przekręt za respiratory. 

A nawiedzeni wyznawcy pislamu są przekonani że historyk od miski ryżu i ekonomista kierujący resortem zdrowia dbają o zdrowie Polaków.

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano
1 minutę temu, Partyzant85 napisał:

Białoruś,

1 minutę temu, Partyzant85 napisał:

tam się żyje normalnie.

taaaa ...

21 minut temu, Roki212 napisał:

zdrówka życzę! nie daj się tam za bardzo.

Opublikowano
5 minut temu, pafnucy napisał:

moim zdaniem choroba jest i jest groźna.

To nie wirus jest groźny tylko choroby układu krążeniowooddechowego. 

Opublikowano
Przed chwilą, peugeot napisał:

Szwedzi sobie nie poradzili . U nich śmiertelność jest kilkukrotnie wyższa .

Chyba według polskich mediów. 

Opublikowano
Przed chwilą, peugeot napisał:

Szwedzi sobie nie poradzili . U nich śmiertelność jest kilkukrotnie wyższa .

Już ciała palą na stosach? Czy topią w fiordach?

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Roki212 napisał:

No nie ty tylko choroba bo tobie to i w takim stanie dał bym rady 🤣

Nie strasz, bo... biegunki też występują u niektórych:D To nie było w kontekście twojej krzepy, tylko tego, że byłeś wielkim wirusosceptykiem, i co jęczysz? Wstawaj i do roboty leniu patentowany, toż to zwykła grypa:P

Edytowane przez Gość
Opublikowano

wszystko jedno. chorobę czujesz, więc zdrowieć trzeba.

1 minutę temu, Roki212 napisał:

Dzięki choć właśnie pół na pół do tego testu podchodzę 😎

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

wywołanego przez...?

Napewno nie przez to co masz na myśli. 

Opublikowano

@pafnucy może inaczej. 

Masz choroby układu krążeniowooddechowego i do tego dodatni wynik na covid19 to na co będziesz się leczył?

Opublikowano
3 minuty temu, leber napisał:

Nie strasz, bo... biegunki też występują u nie których:D To nie było w kontekście twojej krzepy, tylko tego, że byłeś wielkim wirusosceptykiem, i co jęczysz? Wstawaj i do roboty leniu patentowany, toż to zwykła grypa:P

A co boisz się 😂 byłem i jestem dalej bo tak jak był przeprowadzony ten test to jak przejdziesz go sam to się może przekonasz 😎 podpinają pod koronę niech im będzie 

I nie leżę bo nie mam czasu na leżenie są obowiązki domowe leniu 😛

Opublikowano

ważne że zapiszą że na covid. :D

ja rozumiem głupotę tej paniki, ale tłumaczę sobie po swojemu.

jest choroba, jest bezsilność i ruchy pozorujące że coś rządy robią.

3 minuty temu, PRIMO napisał:

@pafnucy może inaczej. 

Masz choroby układu krążeniowooddechowego i do tego dodatni wynik na covid19 to na co będziesz się leczył?

Opublikowano

Przychodzi kobieta do lekarza z objawami covid. Po zbadaniu lekarz potwierdza – ma pani koronawirusa. Chodziła pani na protesty-pyta lekarz. Tak – odpowiada kobieta i przerażona pyta – I co teraz mam robić? Wyp…….ć!!!! – odpowiada lekarz…

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano

Rząd przepycha ustawę o braku odpowiedzialności lekarskiej oraz przymusowych szczepieniach. 

Po co ustawa o bezkarności skoro wszystko robią dobrze? Boją się skutków ubocznych szczepień? Premier mówi, że szczepienia nie będą przymusowe - ja mu nie wierzę. Nie po to się przepycha takie ustawy w nocy pod zasłoną protestu kobiet żeby tej ustawy nie użyć.