Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Jeden jest Naród Wybrany i Matka Boska to raczej Polką nie była. A wygląda na to nasi rządzący na takich właśnie nadziejach opierają walkę z zarazą.

Ty nawet do religii musisz się z polityką wpier*olić.

Opublikowano (edytowane)

Proszę jeden policjant  dzban a drugi jednak człowiek i z kultura zrobił swoje bo był nagrywany 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
17 minut temu, Sean napisał:

Ty nawet do religii musisz się z polityką wpier*olić.

Gdy do polityki wcina się religia to zawsze musi coś *ebnąć. 😖

14 minut temu, Sean napisał:

8 minut temu, ogarek napisał:

Masakra..... Traktują zarażonych jak trendowatych  tych 🤕

8 minut temu, Partyzant85 napisał:

To jest zwykłe kur****o. 🤬🤬🤬🤬🤬

Opublikowano

Trochę wiecie to podejrzane, czemu te ludzie 80+ umierają tylko na cowid, bo w sumie teraz tylko każdy na to umiera a na nic wiencej.

Tez taka prawda ze nikt prawdy nie drąży jak umiera osoba 80+ bo to trzeba się opiekować a niema komu i takie sprawy.

Opublikowano (edytowane)

Zobaczymy nad czym nierząd będzie debatował na najbliższym posiedzeniu bo podobno zwołali jakieś nieplanowane.

Jakiekolwiek wzmożone ruchy dotyczące wojska i policji będą świadczyć o tym, że szykują  siły w odpowiedzi na opór strajkujących/uczestniczących w różnych marszach. Albo szykują siły na łapanki "wywrotowców". Kolejną opcją jest obrona przed zagrożeniem z zewnątrz - bo tego też nie można wykluczyć.

Pewnie swoją zaufaną ekipę, która będzie eskortować tych kłamców w drodze na lotnisko w razie zagrożenia ze strony ludu już mają.

Ucięły mi się kontakty z ludźmi z wyżej wymienionych branż i nie wiem jakie nastroje tam panują. Podejrzewam, że ci niżej stopniem mają swój rozum i bliżej im do ludu niż do politbiura.

Sumliński powiedział, że temat piątki dla zwierząt to zwykła zasłona dymna. W mediach coraz ciszej o tym to teraz na tapecie Giertych, Duda na Ukrainie i Stonoga. Trochę racji w tym ma.

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano (edytowane)

Tylko, że maseczka chirurgiczna w porównaniu do tych szmat które ludzie noszą czasami i przez miesiąc to jak porównywanie twojego rowerka z  pierwszej komunii do Ferrari. Także skończ pieprzyć farmazony.

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano (edytowane)

Człowieku jaki to ma związek... sterylność podczas operacji a maseczka w tłumie gdzie i tak złapiesz kontakt z wirusem przez dotyk... Toć to paRanoja żeby to zestawiać czy porównywać... 

Mało tego maseczka która stara i nie zmieniona od kilku dni i wygląda  jak nasmarkana 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
3 minuty temu, peugeot napisał:

A wiecie jaka była śmiertelność podczas pierwszych zabiegów chirurgicznych i co było tego powodem ? A co spowodowało przełom w tej kwesti . Podpowiem , maseczki chirurgiczne i aseptyka .

A nie antybiotyki?

7 minut temu, Strongman napisał:

Trochę wiecie to podejrzane, czemu te ludzie 80+ umierają tylko na cowid, bo w sumie teraz tylko każdy na to umiera a na nic wiencej

A na co mają umierać kiedy na nic innego nie idzie dostać się do szpitala?:lol:

• Like 1
Opublikowano

Nie wiem co chciał udowodnić tyle że z nagrania słychać że wysiadł z auta na 30 sekund po coś tam bez maseczki był i się do niego przyjebali 

2 minuty temu, peugeot napisał:

Takie mamy społeczeństwo , nie wezwie karetki bo nagrywa .

I bardzo dobrze że ktoś takie interwencje nagrywa...