Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak kolega wcześniej wspomniał filmik nie przedstawia całej sytuacji ale jak by nie było kierowca nie powinien w taki sposób odnosić się do innej osoby... No i jak jest winny to normalnie powinien ponieść konsekwencje w końcu nie jest jakaś świętą krową 

Opublikowano
25 minut temu, aprochota napisał:

a w Europie wielka wolnosc i jeden pajac z drugim niebedzie nosił maseczki bo go to ogranicza .hitlera wskrzesić. on zrobi dyscyplinę

A co ci da maseczka jak ją wszyscy będą nosić?

cYL6D3SRhUahiVgd.jpg

Opublikowano

Z tą kozą to chyba nie tak pewne. Gdyby kopnął go w twarz to ma prawo się bronić. Gdyby przeszła ustawa o bezkarności którą PiS chciał przepchnąć to kierowca jeszcze medal by dostał.

Opublikowano

To przynajmniej będę wiedział za co, ale jak by do mnie jak pisałem wcześniej tak z morda wyskoczył bez podstawy podkreślam dla jasnego zrozumienia kto nie zrozumiał... Nie bronie też pasażera bo nie wiadomo kto zaczął i co on powiedział dla kierowcy...

Opublikowano

No stoi i nie dociera, że osoba której zdrowie nie pozwala nosić maseczki ani przyłbicy może tego nie nosić i konstytucja daje mu prawo do skorzystania z komunikacji miejskiej.

Opublikowano

w komentarza pisza ze to kielce i nie kierowca,dawno nie bylem w kielcach wiec nie potwierdze...

w komunikacji miejskiej w krakowie obowiazuje "dres-kod" koszula  w kancik,krawat, spodnie elegenckie, buty ciemne-nie ma dresow i adidasow, pewnie w innych miastach jest tak samo

Opublikowano

Temu nie wiadomo co było wcześniej co koleś powiedział do kierowcy czemu nic nie ma na twarzy o ile się go zapytal, w jaki sposób się do niego odnosił czy pierwszy go nie obezwal itd wtedy by było wiadomo czy podstawnie się wkorwil

Opublikowano
9 godzin temu, slawek74 napisał:

też zakłada jak gdzieś wchodzę sklep czy urząd

niech se założy takie trochę brunatne 😆 a fuj

ogólnie jestem zdania, że trzeba się po prostu śmiać i robić sobie właśnie takie jaja

Opublikowano (edytowane)

W środę się nawaliłem i w sobotę się nawaliłem i jak to na weselu ostrożności zero.Prędzej by ta wóda mnie wykonczyła niż ten wirus.

Edytowane przez Strongman
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@Ywa bohaterko ty moja. takie pytanie. bez maseczki będziesz hasać? nadal taka debeściak będziesz? nadal uważasz że to ściema?

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

i pasują? dasz zdjęcie ? :D pasują do,,,, twarzy?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Co tam stringi. My kiedyś w szkole mieliśmy uczyć się udzielać pierwszej pomocy, tylko poza jednym kujonem nikt nie przyniósł bandażu. No to na przerwie szybciutko do sklepiku po papier toaletowy. Ubaw był przedni jak owijaliśmy "poszkodowanym" głowy.😂

Opublikowano

y

Roki212 napisał:

15 minut temu, 6465 napisał:

To by ci nosa złamał,  albo jedynki wybił☺ czasami nie warto ryzykować tylko najnormalniej założyć maseczkę

Jak by kierowca nie był tak agresywny i normalnie powiedział co i jak zapewne nie było by spiny. No jak by do mnie tak wyskoczył z morda to już by na zewnątrz leżał z przemyśleniami co poszło nie tak 😎

a gdybys to ty tak leżał?

• Haha 1