Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, hubertuss napisał:

On ma za to płonne. A żyć trzeba Więc skoro za wrzucanie tego śmietnika mu ktoś płaci to z takim uporem tu wraca. Inaczej sobie nie umiem tego wytłumaczyć. Wyrzucili go parę dni temu. Próbował z multikonta. Nie udało się więc postanowił odczekać i ponownie spróbować.

Źle to interpretujesz 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Źle to interpretujesz 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Czyli teraz przyznałeś się, ze to ty @Generał. Bo jakiś czas teju o interpretacji z tona tu rozmawiałem i tłumaczyłem tobie na czym to polega. Jak myślisz długo tu zabawisz jako @Denwer

Opublikowano

To moje jedyne konto więc  zobaczymy jak mi się znudzi to odejdę

Opublikowano (edytowane)

Zaglądając do tematu obecna sytuacja polityczna widać kto od lat prawie codziennie to sama tutaj wałkuje 🤣🤣

Edytowane przez Gość
Opublikowano
20 minut temu, Denwer napisał:

To moje jedyne konto więc  zobaczymy jak mi się znudzi to odejdę

@sumek666a łon prawdę pisze?... 🤣🤣🤣Które to główne bo już ciężko się połapać ? 😋

Opublikowano

Pisał dziś skargi do szefa nasz pupilek marecek ? 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

Solorz kupi 200 tys testów na wirusa i przekaże je Ministerstwu Zdrowia.

https://biznes.interia.pl/raporty/raport-firmy-pomagaja-w-walce-z-covid-19/aktualnosci/news-200-000-testow-na-koronawirusa-od-zygmunta-solorza-i-grupy-p,nId,4473073

Do końca kwietnia w całej Polsce wykonano około 340 tys. testów. Dodatkowe 200 tys. testów wraz z aparaturą diagnostyczną oznacza bardzo istotny wzrost potencjału testowania w Polsce.

Opublikowano

Dam radę naprawdę szczerą radę przestańcie oglądać TVP TVN i zobaczycie że się lepiej będzie żyło ja przez tydzień praktycznie nic wiadomości  i innych informacji nie oglądałem i żyje, i jest zdecydowanie lepiej

• Like 1
Opublikowano

jesli ty nie interesujesz sie polityka to polityka zainteresuje sie toba...nam nie jest wszystko jedno. zalezy nam na przyszlosci naszej ojczyzny i choc poglady mamy rozne, czasami calkiem glupie, to zawsze myslimy o przyszlosci 

najwiekszym problemem demokracji jest wlasnie to ze tacy ludzie jak ty tez moga glosowac .

kurna,zadroszcze ci, jak to dobrze o niczym nie wiedziec, zadnego kryzysu,zadnego korona s-wirurusa. nie pytales sie czasami czemu drogi puste, w sklepach jakies kolejki na polu,szpitale zamkniete ??? czy to tez gooowno cie obchodzi ??

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, jacus napisał:

najwiekszym problemem demokracji jest wlasnie to ze tacy ludzie jak ty tez moga glosowac .

Odniosłem wrażenie , że mnie obrażasz teraz

Odniosłem się co do tematu koronawirusa bo to temat tak naciągany jak stringi na Ciebie i wcześniej dałem się zmanipulować mediom tak teraz po czasie nam inne spojrzenie ✌️

W sumie polityka taka jak jest teraz też mnie nie obchodzi bo każdy gra do swojej bramki , nikt z pOSŁÓW nie myśli o kraju i w d*pie mam czy drogi są puste czy pełne, dla mnie ważne aby moją rodzina miała co jeść, dzieci wychować itd.... 

21 minut temu, jacus napisał:

jesli ty nie interesujesz sie polityka to polityka zainteresuje sie toba...nam nie jest wszystko jedno. zalezy nam na przyszlosci naszej ojczyzny ....

To ty jakiś samorządowiec, polityk

🤔

Idę spać bo jutro nowy dzień i czas zarabiać na państwo

Edytowane przez marulekk
  • Like 1