Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ucieszył sie bo pewnie dostał powiadomienie jak wszyscy na komórkę 😄😂

Opublikowano (edytowane)

A kto wyludza piniondze to trza ganić toć to złodziejstwo jest i łamanie przykazań Bożych... Trza to robić od rana do wieczora i tyle... 😎

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

dostał powiadomienie jak wszyscy na komórkę 😄😂

Żem w lesie wtedy był... 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Pafnucy napisał:

Jak tam Dysydent ? Ucieszyłeś się ze znowu po lasach będziesz mógł harcować ?

a Ty sądzisz że ja takie kretyńskie zakazy byłem skłonny przestrzegać? i czy w ogóle przestrzegam?
zreflektowali się to i znieśli tylko dlugo im to zajęło zrozumieć jaki ten zakaz kretynizm bo mi wystarczyło pięć minut po ogłoszeniu nawet na tym forum burzę dyskusyjną wywołać natychmiastową oceną że tylko kretyn może wymyśleć jako to cov można w lesie złapać.
Dotarlo i do kretynów tylko ile to trwało? dwa tygodnie?
no szybko łapią szybko.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

Pewnie Roman że lżej ja w dobrej i słusznej sprawie się pisze.... 

No i temu się nie cieszyłem 😋

2 minuty temu, racyl napisał:

Ty ale to od jutra dopiero 😁

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Ucieszył sie bo pewnie dostał powiadomienie jak wszyscy na komórkę 😄😂

Oooo . a ja nie . Ale z moim telefonem to wszystko możliwe . Kto wie ile razy mogą naprawiać na gwarancji ? I czy nie powinienem dostać zastępczego ?

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Roman4321 napisał:

złożcie donos jak widzicie złodziejstwo ale co chyba pokrzyczeć na forum lżej się robi na duchu i można żyć dalej

jeśli Ty dalej o tym Rydzyku to tu nie o kradzeż prawnie zakazaną chodzi a o głupotę jego wyznawców i ta prawnie zabroniona ani karana być nie może bo głupcy powinni albo z głodu wyginąć albo zmądrzec i przeżyć i to do tych drugich jako przetroga aby przynajmniej ostatnich groszy cwaniakom nie oddawali czy tym z ambergoldów czy bożnic wszelakich bo ani w ambergoldach uczciwi bizmeseni siedzą ani po bożnicach dowolnego wyznania indywidua które by cokolwiek więcej z Bogiem mieli wsólnego od tych żałosnych głupków którzy ich utrzymują i jeszcze czczą za to.
Kogo to Chrystus ze świątynii powywalał i za co?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

a ty wiesz więcej czy tylko ci wmówiono?
i WIERZYSZ?
Ideologia to najgorsza zaraza bo umysłowa i najzakaźniejsza ze wszystkich.
Każda ideologia czy fundamentalistyczno wyznaniowa czy ateistyczna

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Czyli potwierdzasz ze to oszustwo i dla pieniodzow... 

2 minuty temu, Roman4321 napisał:

wywalił ze światyni ale już jaką gotówka obracał to juz mniej widze wiesz

Opublikowano

podejrzewam że @Roman4321 to z tych chłopów co w barchance po kostki chodzi albo miał takie aspiracje

zarówno poziom dowcipu -przyznam wysoki - jak i erudycja w innych tematach połączona ze sporą dozą intelektu przy jednoczesnym otumanieniu ideologicznym wskazywały by na...

9 minut temu, Roman4321 napisał:

nie uważnie czytasz to skąd możesz wiedzieć a już co robili bankierzy w światyni to nawet nie pytam

widze scheda po komunie muślą biedny to uczciwy bogaty to oszust i złodziej

a skąd wiesz co ja czytam i czy w ogóle czytam lub nie to co tam sobie podejrzewasz?
ograniczoność formuły posta na podrzędnym forum każe mi tutaj zakończyć bo do niczego z fanatykiem wyznaniowym w dyskusji nikt jeszcze nie doszedł racjonalnej po za eskalacją pyskówki
bez odbioru

Opublikowano

racyl zbyt ostro przechodzisz metamorfoze  od porwanych stringów żony przez uwielbienie pis-em [ tu chodzi o partie PIS ] do odrzucenia popedów sexualnych i krytyki obecnego rządu , aż sie boje kolejnego wcielenia Twojego