Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te jenerał zaciął ci się zapłon? Czy od posta płacą 🤔

Przed chwilą, zycietoniejebajka1 napisał:

Tak  z ciekawosci miał kto już potyczkę z milicjantami o bezpodstawne przemieszczanie? 

Resized_Screenshot_20200414-103734_Facebook.jpeg

Opublikowano

Ale  przecież  zakaz  na cmentarze   wejścia  jest   tylko  Kaczyński  wszedł    taką  narracje  tutuaj  propagowaliście  całe  święta  a tu jednak  zonk

EVO4iTWU0AAfpM_?format=jpg%26name=large&

EVO4iSOU0AAMdAd?format=jpg%26name=large&

EVO4iSNUMAEwV0p?format=jpg%26name=large&

Opublikowano (edytowane)

No to srrrru mandat . I to taki żeby na drugi raz się nie lansował jeden z trzecim tam gdzie nie wolno .

A Kaczyński , top nie wszedł , ale go wwieźli na cmentarz .

Kurna . Że jeszcze nie przyszło mu do łba że mogli by go w lektyce nosić . :D

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
41 minut temu, Generał napisał:

EVO4iSNUMAEwV0p?format=jpg%26name=large&

Dokładnie masz minimum jak morawiecki składał w święta wiązanki przed pomnikiem katyńskim

Bez buty, przepychu i chamstwa. A przede wszystkim d*py nie  wiezie na kółkach

22 minuty temu, Generał napisał:

Ale  przecież  zakaz  na cmentarze   wejścia  jest   tylko  Kaczyński  wszedł    taką  narracje  tutuaj  propagowaliście  całe  święta  a tu jednak  zonk

Morawiecki tęż był solo w święta i jakoś armii sługusów nie potrzebował

21 minut temu, Pafnucy napisał:

No to srrrru mandat . I to taki żeby na drugi raz się nie lansował jeden z trzecim tam gdzie nie wolno .

A Kaczyński , top nie wszedł , ale go wwieźli na cmentarz .

Kurna . Że jeszcze nie przyszło mu do łba że mogli by go w lektyce nosić . :D

Nie raz widzę jak przywożą niepełnosprawnych na wózkach na cmentarzach i zawsze wyciągają wózki z samochodów, ludzie idą o kulach i nikt nie pcha sie samochodami żeby odwiedzić tylko grób

Opublikowano

Racyl widział chołownię już w niedziele na necie

przynajmniej nie widać tutaj samochodu na cmentarzu ani grupy sługusów w około 😂

To myślisz że jakby prezes z jednym cieciem wszedł na cmentarz to takie same byłoby oburzenie ?

czego nikt nie krytykuje morawieckiego jak składał sam wieniec w rocznicę katyńską

Opublikowano (edytowane)

a po co jarkowi zrobili przy każdym grobie i zamiast puścić je w piątek to czekali do niedzieli z nimi

Faktura to jest dopiero wisienka na torcie

Edytowane przez racyl
Opublikowano

A co w tym dziwnego że fv.  Na jarka?  Jak chce wieniec na matkę czy brata kupić to niech płaci z własnej kieszeni.  Ja jak kupuje wiązankę na ojca też płacę.

Opublikowano
20 minut temu, marulekk napisał:

No i gienerałowi nie wyszło z tymi zdjęciami Hołowni

Weź się w garść jak przystało na fanatyka pisu

@Generał jest jak cała propaganda pisu. Zero wyobraźni, zero myślenia. Tylko bezwiedne powtarzanie przekazu. Chciał obronić Kaczyńskiego pokazując, że inni też składali kwiaty i wkleił zdjęcie, ze inni robili to wg zasad do Których Kaczyński się nie stosował. Tak jak ci z tvp co to chcieli obronić tłumaczenia pisu, że Kaczyński składał kwiaty na grobie matki służbowo i państwowo. Więc pokazali fakturę, gdzie Kaczyński płacił za wszystko sam.

3 minuty temu, 6465 napisał:

A co w tym dziwnego że fv.  Na jarka?  Jak chce wieniec na matkę czy brata kupić to niech płaci z własnej kieszeni.  Ja jak kupuje wiązankę na ojca też płacę.

Ano to, że cały pis do momentu pokazania faktur dwoił się i troił by wmówić ludziom, że skłądanie kwiatów na grobie matki to były uroczystości państwowe. I nie dotyczyły tych, że uroczystości zakazy nałożone przez rząd.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

zobacz sobie stawkę vat, faktura jest po to żeby nie szło z jego kieszeni

co innego jest faktura imienna a co innego z nip/pesel

Opublikowano (edytowane)

Sami sobie zaprzeczają już się gubią w tych kłamstwach,  a te korespondencyjne wybory to będzie jedno wielkie oszustwo. 

Ja na pewno nie wezmę udziału w tym cyrku. 

Edytowane przez 6465
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, racyl napisał:

zobacz sobie stawkę vat, faktura jest po to żeby nie szło z jego kieszeni

co innego jest faktura imienna a co innego z nip/pesel

różnica w VAT jest z tego co kojarze , jeżeli kwiaty kupujesz na imieniny to 23 % vat  , jak wience chyba i to firma kładzie na pomniku to 8 %vat , zresztą tak samo jak jedzenie w barze 5 % a na wynos 8 % lub na wode  z baru 23 %, sól potasowa , sruta rzepakowa 23 % a na oswiadczenie 8% , jest wiele stawek VAT na te same produktu a stawka różni sie tylko przeznaczeniem , o  jak mi montowali okna to zapłaciłem 8 % vat za okna a jak bym kupił okna bez montażu to 23 % taka polska rzeczywistosc 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

Dokładnie masz minimum jak morawiecki składał w święta wiązanki przed pomnikiem katyńskim

Bez buty, przepychu i chamstwa. A przede wszystkim d*py nie  wiezie na kółkach

Morawiecki tęż był solo w święta i jakoś armii sługusów nie potrzebował

EVO4iTWU0AAfpM_?format=jpg%26name=large&

Ja tu widzę  3 osoby    jeszcze  gdzieś  krąży  foto  jak  idą  w większym  gronie  gdzie  jedna  osoba  ma  rękawiczki  i  maseczkę   jak znajdę  wrzucę.

Dawałeś  tu  przekaz  że  tylko  Kaczyński  mógł  wejść  na cmentarz  ale  jak  widać  twoje  starania  legły  w gruzach 

Opublikowano

Eeeee... nie wejść a wjechac z liczna ochroną /służba.... 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
29 minut temu, Generał napisał:

Ja tu widzę  3 osoby    jeszcze  gdzieś  krąży  foto  jak  idą  w większym  gronie  gdzie  jedna  osoba  ma  rękawiczki  i  maseczkę   jak znajdę  wrzucę.

Dawałeś  tu  przekaz  że  tylko  Kaczyński  mógł  wejść  na cmentarz  ale  jak  widać  twoje  starania  legły  w gruzach 

Ty to jeszcze winni ci żołnierze