Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No widać brakło argumentów.... 😂😂😂😂

A rozumiem tak trzeba bo tak nakazali i tyle.... Wiec to obroni przed mandatem bo przed niczym więcej z tego co mówił minister.... 🤣🤣🤣🤣😭

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
4 minuty temu, PawelWlkp napisał:

Chleb masło i cukier zdrożało przez pis i 500 plus? To przez wzrost pensji czy spożycia? Jedno i drugie to raczej zasługa pis. Czyli wg Ciebie  bogactwo i zamożność państwa bierzę się z kiepskich pensji czy z niedojadania podstawowych produktów? Czy może mądrość władzy tym się ocenia?

A te przykłady z krainy mchu i paproci. Weź pod uwagę że to prawdopodobnie jeszcze 7 lat.

Bogactwo i zamożność społeczeństwa powinny wynikać z jego pracy. A nie z tego, że społeczeństwu w czasach koniunktury rozda się pieniądze. Płace powinien regulować rynek. Tak działa gospodarka rynkowa. W socjalizmie, który buduje pis jest odwrotnie.

Co do dalszych rządów pis policz sobie ile zostało do końca tej kadencji. Na pewno nie będzie to 7 lat. Bo senat już przegrali. A teraz każą społeczeństwu zapłacić za te podarki ostatnich lat. A to się wyborcy nie spodoba.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, ogarek napisał:

No widać brakło argumentów.... 😂😂😂😂

A rozumiem tak trzeba bo tak nakazali i tyle.... Wiec to obroni przed mandatem bo przed niczym więcej z tego co mówił minister.... 🤣🤣🤣🤣😭

Spoko

Olewam ich nakazy . Ja wyższy od Prezesa . :D

Opublikowano
9 minut temu, ogarek napisał:

Czego nie wiadomo?... Toć nie chroni to po co ona? 

chroni przed wyziewem ustnym , np . w czasie mówienia do 4 metrów wirus ulatnia sie , .             maski mają nosić albo wszyscy albo nikt ,noszenie przez niektórych tylko pogarsza sytuacje  , wirus wraz z mową wydostaje się na zewnatrz do 4 m. jak ktoś ma  maske to krople obsiadają na masce i w wolnym czasie wraz z oddychaniem przedostają sie do wewnątrz .  przesłanie rządu było dobre o tym żę maski nie pomagają , pomagają jedynie gdy wszyscy je bedą nosić  w przeciwnym razie to pomyłka .

Opublikowano

Czleku sam jesteś pomyłka.. Nie rozumiesz że nie pisze do ciebie to się odwal poprostu z tymi swoimi zwidami... 

Bo mnie nie interesuje co ty sobie zmysliles na poczekaniu nudny człowieku.... Jesteś dretwy i dretwe twe opowiastki. Kapujesz? 

Opublikowano

4 minuty temu, ogarek napisał:

Czleku sam jesteś pomyłka.. Nie rozumiesz że nie pisze do ciebie to się odwal poprostu z tymi swoimi zwidami... 

Bo mnie nie interesuje co ty sobie zmysliles na poczekaniu nudny człowieku.... Jesteś dretwy i dretwe twe opowiastki. Kapujesz? 

ja rozumiem ale wypisujesz rzeczy których sam nie rozumiesz i wprowadzasz inych użytkowników w błąd ,jak czegoś nie rozumiesz to przynajmiej nie wprowadzaj w błąd innych bo maski spełniają swoją funkcje tylko gdy wszyscy je noszą , zresztą przeczytaj o tym i nie wypisuj głupot .

Opublikowano

Fajnie że w końcu dostrzegłeś drabinę hierarchii . :D

Dobra Ogarek , bo jeszcze chwila i znowu zaczniemy . Pozdrawiam serdecznie i zdrówka życzę .

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jarecki napisał:

ja rozumiem ale wypisujesz rzeczy których sam nie rozumiesz i wprowadzasz inych użytkowników w błąd 

Dokładnie robisz to co napisałeś i dlatego mnie to nie interesuje co pisesz bo jesteś ignorantem co wielokrotnie udowodniłeś.... Odwal się bo nawet nie chce mi się komentować sztywniaku tego co wypisujesz... Bierz te swoje parę groszy ze te klepanie bzdetów ale mi to lottto  bo to  głupoty. 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Nie wiem... Może i tak, może nawet bym się przyłączyła😄😂 żartuję 😛

Opublikowano

Sztywniak i ignorant się przyczepił bo nikt nie chce czytać tych popierdulek o niczym... Żeby to choć jaki polot miał i dowcip a to nawet sarkazmu nie wyłapie taki te..... y😜

Opublikowano (edytowane)

No nie lubię jak mnie pis-uarowe nieuki molestuja... 😋 Ile razy można prosić żeby się odwalił 

Edytowane przez ogarek