Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dodali bo to nie oni muszą ich poszukać 😉

tak naprawdę to nie ma nigdzie takiej kasy żeby ta tarcza wszystko załatwiła

Opublikowano (edytowane)

Skoro dodali pieniędzy to jest bardziej pomocna. Oczywiście tarcza to kit. Ale idą wybory i to jest polityk. Każda partia chce pokazać wyborcom, że o nich dba.

Dyskryminującą bo jeśli jest głosowanie korespondencyjne tylko dla ludzi w określonym wieku. To inni nie mając tej opcji są dyskryminowani.

Ja się pytam dlaczego nie zrobili głosowania przez internet dla wszystkich? I korespondencyjnego dla wszystkich? A no dlatego, że to wyborcy innych partii by skorzystali.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

Racyl spokojnie nie przeżywaj jak stonka wykopek. Do maja daleko minister zdrowia zalecenia wyda najwcześniej w połowie kwietnia. 

hubertuss a w żadnym wypadku nie jest to dyskryminacja, mój dziadek nie może już chodzić i ja go cholera dyskryminuje bo mogę ? No co to za logika :D

Edytowane przez hubertb
  • Like 2
Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał:

Skoro dodali pieniędzy to jest bardziej pomocna. Oczywiście tarcza to kit. Ale idą wybory i to jest polityk. Każda partia chce pokazać wyborcom, że o nich dba.

Dyskryminującą bo jeśli jest głosowanie korespondencyjne tylko dla ludzi w określonym wieku. To inni nie mając tej opcji są dyskryminowani.

Ja się pytam dlaczego nie zrobili głosowania przez internet dla wszystkich? I korespondencyjnego dla wszystkich? A no dlatego, że to wyborcy innych partii by skorzystali.

Skąd  wzięli  te  pieniądze  żeby  dodać   ??  Kopertnik  z  kopert   dołoży   czy  jak  ??

Opublikowano

może jakimś tam maluszkom w firmach jedno, dwuosobowych to pomoże ale większości nic to nie da i nie zastapi przychodów

to nie jest czas na wybory i myślenie o dyskryminacji, przez takie działanie to Andrzej od siebie wyborców odstrasza zamiast przyciągać

nie można wyjść z dziećmi na plac zabaw a do urn to już można lecieć 😄😉

Opublikowano
Przed chwilą, Generał napisał:

Skąd  wzięli  te  pieniądze  żeby  dodać   ??  Kopertnik  z  kopert   dołoży   czy  jak  ??

Ano stąd co rząd. czyli znikąd. Bo większość to puste obietnice. Napisałem przecież jasno idą wybory i każdy się licytuje kto da ludziom więcej.

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Racyl spokojnie nie przeżywaj jak stonka wykopek. Do maja daleko minister zdrowia zalecenia wyda najwcześniej w połowie kwietnia. 

zobaczymy czy ludziom będzie tak do śmiechu robić zakupy świąteczne przy obowiązujących ograniczeniach 😂 do tego dzisiaj mają dołożyć kolejne

duda ma jak w banku 2 kadencje to po cholerę daję powody do gadania o nim w sensie negatywnym

Opublikowano (edytowane)

Komorowski też miał mieć jak w banku. Nie twierdzę, ze Duda nie będzie na drugą. Ale naprawdę nic nie wiadomo. Kamysz może pokonać Kidawę i w drugiej turze Dudę. Już do Kidawy mało mu brakuje. A jeśli wybory zostaną odłożone na jesień to naprawdę może być różnie.

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Generał napisał:

Kopertnik  narobił  bałaganu  teraz  będą  10h  w sejmie  głosować   a tak  prezydent  by  jeszcze wczoraj podpisał  a  od  dzisiaj najpóźniej jutro  by działało 

lol_.gif

Nie działało, tylko funkcjonowało w przestrzeni publicznej. Zanim kogokolwiek to uratuje to trzeba 1books.gif

Opublikowano

w tak bliskim odstępie to komorowski nie już takiej różnicy jak teraz Andrzej i Kidawa

Opublikowano

jak to gdzie w domu 😉 co tam u was nie ma ma obowiązku zostać w domu 😄

agrofoto pożera sporo czasu, nic mnie od roboty nie odciągało, neta spokojnie sobie przeglądałem

Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał:

Komorowski też miał mieć jak w banku. Nie twierdzę, ze Duda nie będzie na drugą. Ale naprawdę nic nie wiadomo. Kamysz może pokonać Kidawę i w drugiej turze Dudę. Już do Kidawy mało mu brakuje. A jeśli wybory zostaną odłożone na jesień to naprawdę może być różnie.

cos chyba ci sie ubzduralo, psl-owiec prezydentem,hahah, czlowieku te dziwki polityczne nigdy nie wyjda poza prog wyborcow co jest umocvzonych w to łajno. haha ale wymysliles to juz chyba predzej na walese by ludzie zaglosowali

Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał:

Pytanie jak blisko jest teraz do wyborów? Miesiąc z haczykiem czy może ze trzy?

w tym roku to raczej na wakacje nikt się nie wybierze to i czerwcowe, lipcowe terminy też mogłyby byc dobre

to chodzi o to że PIS nie chce września bo każdy będzie widział że działanie tarczy jest za słabe, będzie więcej nie zadowolonych

Opublikowano
3 minuty temu, szmergiel napisał:

cos chyba ci sie ubzduralo, psl-owiec prezydentem,hahah, czlowieku te dziwki polityczne nigdy nie wyjda poza prog wyborcow co jest umocvzonych w to łajno. haha ale wymysliles to juz chyba predzej na walese by ludzie zaglosowali

Zrozum, że w oczach wielu Duda jest tak fatalnym prezydentem, ze zagłosują na psl owca. Tym bardziej, że wielu ludzi na prezydenta głosuje jako na człowieka. Tak więc nie bądź taki pewny. Bo ja nie wiem jak będzie. A ty się możesz rozczarować takim pewnym będąc.

Opublikowano (edytowane)

Tarcza to jest kiełbasa wyborcza. I licytacja kto więcej da. Oczywiście z wirtualnych pieniędzy. Najpierw Duda z Morawickim zaproponowali odroczenie zusu przez trzy miesiące. Opozycja zaproponowała zniesienie składek. To się Duda podłączył, że on też chce zniesienia itd.

Oczywiście, ze pis dąży do jak najszybszych wyborów. Bo che tego wkurwu uniknąć i zdążyć przed jego wzrostem. Chce też rozdać jak najmniej. Bo po wyborach podarki i ulgi szybko się skończą.

Opublikowano

Dajta spokój . Wyborów i tak teraz nie będzie . Ja nie wiem jaki sens tego głupiego uporu pisu że będą w maju . Przecież tylko się ośmieszają i na niekorzyść im to zadziała .

Opublikowano

na początku to i przyjezdnych puszczali w polskę bez kwarantanny 😉