Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, jacus napisał:

v12 skad wiesz ze nie miales -robiles testy ??

nie wiem tego , od początku '20 nie miałem  potrzeby , robić jakiś testów lub korzystać z opieki med. ,

jakos nawet sezonowe katary odpuściły dziwnym trafem , które jesienią sie mi trafiały 😉

a jedyne oslabienie ostatnio  to mnie plecy w lędzwiach pod koniec października konkretnie poskładały  , ale to miało sie prawo stać troche sie przeforsowałem , tak z tydzien było ciezko z bólem

Ale skoro tez od poczatku jest tzw "definicja " że mozna przejśc "bez objawowo" to kto tam wie 

Edytowane przez V12
Opublikowano

To były piękne czasy z jednej szklanki ludzie na ulicy wodę sodową pili i strasznego covidusa nie uświadczyli 🙂

Screenshot_2022-02-22-07-26-45-81_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Opublikowano (edytowane)

tylko gruzlice 🤣,

wode z saturatorow powszechnie nazywano gruzliczanka.. pilem wiele razy i zyje ,dawno byly rownie popularne jak wozki z obwarzankami, z sokiem malinowym nawet dalo sie wypic.

wicia-spotkalem wczoraj znajoma ,ktora w kobierzynie pracuje,na urlopie macierzynskim jest wiec nie zalatwi ci przyjecia bez kolejki i dodatkowych zabiegow. musisz do wiosny jakos wytrzymac- gdy zaczniesz kapuste sadzic to moze samo ci przejdzie

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/kanada-polski-pastor-trafil-do-aresztu-zagraza-bezpieczenstwu-publicznemu/bnn03h4,79cfc278

Edytowane przez jacus
Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, V12 napisał:

nie wiem tego , od początku '20 nie miałem  potrzeby , robić jakiś testów lub korzystać z opieki med. ,

jakos nawet sezonowe katary odpuściły dziwnym trafem , które jesienią sie mi trafiały 😉

a jedyne oslabienie ostatnio  to mnie plecy w lędzwiach pod koniec października konkretnie poskładały  , ale to miało sie prawo stać troche sie przeforsowałem , tak z tydzien było ciezko z bólem

Ale skoro tez od poczatku jest tzw "definicja " że mozna przejśc "bez objawowo" to kto tam wie 

Ja również😇

Mama tylko raz dla picu zrobiła test z apteki i wyszedł pozytywny, a że miała objawy grypowe to zadzwoniła do lekarki, która powiedziała jej, że te testy z apteki nie sa do końca godne polecenia/wiarygodne i radziła zrobić w punkcie przy szpitalu- ten wyszedł negatywny.

Mój tata z kolei w życiu nie dał by sobie zrobić🤣, przechodził normalnie jak grypę/przeziębienie, jest silny i pełen wigoru; zdrowy jeździł wszędzie po znajomych itd, nie zmienił trybu życia przez te 2 lata- dziwię się że nie wierzy swojemu rzadowi w tej kwestii, może jakiś instynkt samozachowawczy?

Dodam, że ostatnio był u lekarza/korzystał z usług dokładnie 2 lata temu, czyli ok. luty 2020-przed pandemia czyli jak było normalnie, m.in. uzupełnił elektrolity, ponieważ brak apetytu osłabił go.

Taki paradoks, że przeciwnicy tzw. pis-po na łańcuszku banksterów uwierzyli w ich mantry radiowo-telewizyjne za brudna forse  i poddali się eksperymentowi.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

Współtwórca szczepionek mRNA, wakcynolog i immunolog, Dr Robert Malone opowiada o tym, jak niemal zmarł przez powikłania po "własnej" szczepionce na COVID. Przyjął bowiem właśnie szczepionkę mRNA, którą 30 lat temu pomagał opracowywać. Dlaczego było tak źle? Bo zaszczepił się jako ozdrowieniec.

"Przyjąłem 2 dawki. Wraz z drugą dawką rozwinęło się u mnie nadciśnienie drugiego stopnia z ciśnieniem górnym na poziomie 230! Mam szczęście, że w ogóle żyję. Ale miałem też arytmię serca, niezwykłe nadciśnienie, nienaturalne wzrosty pulsu przy wstawaniu i siadaniu, narkolepsję, zespół niespokojnych nóg. A to nadal powikłania dużo rzadsze, niż zapalenie mięśnia sercowego u dzieci.

https://www.facebook.com/groups/603799484356246/posts/797546794981513/?__

• Thanks 1
Opublikowano

Paszp*orty przymusowych szcz*pień, nakaz noszenia kagańca i kary za głośne szczekanie - taką tresuję urządził nam pseudo-polski rząd. Ale mam na to sposób...

127160306_221319312741098_69944384036226

• Like 1
Opublikowano
Dnia 23.02.2022 o 08:55, jacus napisał:

zespol niespokojnych nog 🤣.

mgla mozgowo to bardziej powazny problem- idziesz i nie wiesz gdzie i po co..

O kura jednak się przyznałeś..😁😁😁😁😁😁

Opublikowano

jak po wczasach- za mocno cie nie meczyli ? lekarstwa byly smaczne?? ubranko wygodne ?? 

zawsze sie chwalisz ze nogi masz zdrowe -daleko zaszedles zanim cie zwineli, bo troche cie nie bylo.

Opublikowano

gdy bedziesz z przesmyku suwalskiego zwiewal to dawaj do mnie- obore mam pusta,woda w studni,prad z paneli , polska wschodnia 100 metrow dalej-zebys szoku kulturowego nie doznal, z wieskiem rodzinne strony powspominacie.. robota dla fizycznego szybko sie znajdzie, do lopaty zawsze potrzeba.

Opublikowano

A co tak ogolem w mediach temat cału-22 ucichł ?? magiczne rozwiazanie ??🤣

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, jacus napisał:

gdy bedziesz z przesmyku suwalskiego zwiewal to dawaj do mnie- obore mam pusta,woda w studni,prad z paneli , polska wschodnia 100 metrow dalej-zebys szoku kulturowego nie doznal, z wieskiem rodzinne strony powspominacie.. robota dla fizycznego szybko sie znajdzie, do lopaty zawsze potrzeba.

A czego tam was Ukraińcy obsrajo w kolo że się podusita od tego smrodu..... 

Ja mam ero w zapasie i wozy porządne i jakby co to na Niemcy jadę do rodziny 😜

Co tam przesmyk to tera najbezpieczniej jest i tyle.... 

Ty na tych sztywnych nogach i i porwanych oponach to nie ujedziesz za daleko... Ale masz Wieśka to razem będzieta okopy kopać 😁😁😁😁

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
48 minut temu, V12 napisał:

A co tak ogolem w mediach temat cału-22 ucichł ?? magiczne rozwiazanie ??🤣

Jak to Galan przepowiedział dokładnie, że tylko ro***erducha te wszystkie kłamstwa obnaży ! Musztra maskowa w każdym razie zaliczona na wypadek w.

Opublikowano

Peugeot madrościa nie grzeszysz. Jednak trzeba przetłumaczyć tobie chłopie.

Pan Putin się wypowiedział, że to co usa robi jest karygodne, m.in. wprowadzili przepis, aby mogli legalnie finansować opozycjonistów na terenie m.in.Rosji....po co, aby skończył jak inni ś.p. przywódcy? Powiedział won! nie dopuści do podważania państwowości Rosji przez takie próby, dmucha na zimno; a co cieszyłbyś się pewnie z rewolucji w Rosji?  Jest dość stary i inteligentny na tym gruncie prowokacji usa.

Powiedział również, że w tym wszystkim 'szkoda zwykłych ludzi', ale widocznie Polka ma to w d*pie, jak zwykle, bo przedobrzyć chca nasi rzadzcy i to oni będa mieć krew na rękach pośrednio, ponieważ gdyby sie nie wtrcali ofiar byłoby mniej.

A że taka jest wściekła reakcja jego wynika z przedwczorajszej oficjalnej wypowiedzi Pana Putina. Choć  prezydent Ukrainy nie wyraził się wprost w swej wypowiedzi, ale "oni to usłyszeli" z jego paplaniny(między wierszami) czyli do nich to dotarło/do Władimira, że Ukraina może posiadać broń masowego rażenia. Zobacz sobie tę wypowiedź było przedwczoraj.

Zatem prezydent Ukrainy sam się doigrał eskalacji. Współczuję.