Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 godzinę temu, jacus napisał:

znowu zaczynasz swoje opowiesci ??  masz w domu wszystkich ??

Ja niczego nie opowiadam tylko stwierdzam fakty i tyle.. Ty masz otępienie mózgowe i to jest powikłanie po covidzie  i tyle... Sam wstawiłeś tu link gdzie o tym pisali....😁😁😁 Niczego nie potrzebuje szukać bidulu... 😋

Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał:

ogolnie idziemy w kierunku hiszpanskim czyli bankructwo,bezrobocie, bieda....

z bezrobociem to bym nie przesadzał , hiszpania jest specyficzna i nie sprzyja pracy upał i ładna pogoda a polska za ubiegły rok rekordowy napływ inwestcji zagranicznych .

Opublikowano

ty ogarek z zasady nie mozesz miec otepienia mozgowego z tysiac powodow-pierwszy trzeba miec jakies zwoje zeby sie zwinely.az tym coraz gorzej..rokse zamkneli i od tej pory stales sie aktywny na forum - nie wiem czy to dobra zmiana ,nie probowalem.

no na swirusa nikt nie umiera- idz na najblizszy cmentarz i co 5 z nowego grobu powiedz zeby wstawal. tylko patrz zeby ktos nie widzial bo cie ubiora w cieply kaftanik  z dlugimi rekawami zeby ci raczki nie przemarzlybo jak bedziesz pisal po kuracji.

Opublikowano

a te ponad 400 tysiecy pozostalych to na co umarlo ?? nawet nie wiesz ze na swirusa gdzies 20 % umarlo-temu pisalem o co piatym .. do wiosny to swira wlasnego chowu dostaniesz ,kup se jakas zabawke  ..psa ,kota ,chomika,kanarka,rybki ,lalke gumowa..

Opublikowano
14 godzin temu, many13 napisał:

Słyszałem tylko o koincydencji -  przypadek, zbieg okoliczności, zbieżność kilku zdarzeń, często nieoczekiwana i bez dostrzegalnej przyczyny.

I tak wiadomo o co chodzi 🤪

• Haha 1
Opublikowano
jacus napisał:

a te ponad 400 tysiecy pozostalych to na co umarlo ?? nawet nie wiesz ze na swirusa gdzies 20 % umarlo-temu pisalem o co piatym .. do wiosny to swira wlasnego chowu dostaniesz ,kup se jakas zabawke  ..psa ,kota ,chomika,kanarka,rybki ,lalke gumowa..

Skąd wiesz na co zmarli jak sekcji nie robią 😎

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, jacus napisał:

Ot głupkowate opowiastki pociotka/tchorza 😋

• Like 1
Opublikowano

Mój szwagier zmarł jako jeden z pierwszych i miał wpisany covid a zmarł na nowotwór... Ot tyle warte te statystyki... Coś było ostatnio że w którymś szpitalu na 35 zakwalifikowanych na covid faktycznie zmarła 1 osoba.... Cyrk dla głupich i tyle.. 😁

• Like 5
Opublikowano

Żona była u lekarza,robiła test wyszedł covid. Sam już nie wiem ile tej kwarantanny mam mięć. Żonie pokazuje że 7 dni,jak dzwonię na infolinie to mówią że ja muszę mięć 17! dni. Nie wiem już jak to jest. Żona musi mnie gdzieś zgłosić czy ja sam muszę sanepid powiadomić? Jak to jest orientuje się może ktoś?

Opublikowano

im wieksza niemota z dziury bardziej zabitej deskami tym wiecej ma do powiedzenia..

jeden twierdzi ze swirusa nikt nie umiera a drugi ze wszyscy- moze ustalcie miedzy soba ktora wersja jest prawdziwa..

dawaj ogarek twoje dane. o chorobach wspolistniejacych slyszales??? dla tysiecy ludzi covid to gwozdz do trumny.

rogasiu z doliny roztoki- skad taki jak ty ma wiedziec ze i wczesniej sekcji nie robili,  masz pojecie jak to wyglada, ile czasu trwa, kto to by mial robic??podaj twoja wersje na co umierali ludzie przed 2020 r??

Opublikowano
17 minut temu, jacus napisał:

na co umierali ludzie przed 2020 r??

Na to samo co w 2019  i 2021 ,2022 itd 

Opublikowano
16 minut temu, Bercik92 napisał:

nawet na grypę, nowotwór, chroby układu krążenia czy płuc...a dziś tylko srowid

dobrze sie czujesz ?? w domu wszyscy zdrowi ??? 

w 2021 r zmarlo ok.[nie ma pelnych danych]  500 tys a na covid 82 tysiace -ktorego slowa z tego zdania nie rozumiesz??

• Haha 1
Opublikowano
35 minut temu, jacus napisał:

im wieksza niemota z dziury bardziej zabitej deskami tym wiecej ma do powiedzenia..

O to to.... Dobrze żes napisał o sobie bidulu.... 😁😁😁😁.. Typowe otępienie mózgowe opisane jako powikłanie po covidowe... 🤕

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Mój szwagier zmarł jako jeden z pierwszych i miał wpisany covid a zmarł na nowotwór... Ot tyle warte te statystyki... Coś było ostatnio że w którymś szpitalu na 35 zakwalifikowanych na covid faktycznie zmarła 1 osoba.... Cyrk dla głupich i tyle.. 😁

Tempe łby nakręcili ten bałagan polecieli się szprycować jak durnie , tak uwierzyli w cudowną naukę zabijania .

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał:

polecieli się szprycować 

A jak bedzie przymus to co zrobisz ?? 🙉

Opublikowano (edytowane)

Przymusu już nie będzie bogu dzięki jak by co są plany dla chętnych by raz w roku była szpryca w co gorąco wierzą firmy że będą chętni . Przymus co pół roku doprowadza do do zamieszek .Pfizer

Edytowane przez galan99
  • Like 1