Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

kurna. trochi kicham....🙆‍♂️

na kielicha !

Opublikowano
2 godziny temu, cinek1808 napisał:

Ruscy w 24 godziny będę w Kijowie. Jak by zaatakowali Polskę to w 6 dni będą w Warszawie . 

Tuchaczewski na koniu zrobił to w dwa tygodnie. 30 lipca 1920 roku wyzwolił Mińsk a już 13 sierpnia był pod Warszawą i to od północnej strony.  Kalksztajn zachowuje się podobnie jak onegdaj  Ziutek od Piłsudskich. Putinowi wystarczą dwie doby.

Opublikowano

wiesz co Galan? Ty w dużo dziwniejsze rzeczy wierzysz i codziennie do nich przekonujesz. słusznie czy nie, ale tak obawiającego się wojny, powodzi , głodu, końca świata..... próżno tu znaleźć takiego jak Ty. no Many jeszcze, ale ten to już całkiem....

Opublikowano

nastepna klepsydra wisi ale cimno bylo i nie widzialem kto.

12 godzin temu, DTaras napisał:

Ja jestem co prawda szczepiony i aktualnie czekam na atak serca ale segregacji nie odczuwam. Nikt mnie o to nie pyta.

widze na parkingach ze ferie macie- to czemu ziomale nie jada do wloch ,austrii, czy chocby czech ,slowacji tylko na podhale ??

znajoma wrocila z wloch-austrii lepiej unikac jesli sie da, na wloskich stokach wszedzie kontrola,policja ochrona,kazdego sprawdzaj, jeden mial pierwsza dawke szczepionki wiec posilkiz restauracji jadl na zewnatrz, nie wpuscili go dosrodka

2 godziny temu, Pafnucy napisał:

i przy każdym sklepie milicjant albo ormowiec.... coraz głupsze te pomysły....

do autokaru nikt nie wsiadl bez maseczki.. na dworcach chodza i kaza zakladac maseczki.

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Mam nadzieję że przyjdzie taki dzień że ta durnota ze szprycą się rozwali i zostaną ukarani ludzie co to wprowadzili .

Tylko w przypadku  kiedy zamiast porannego ,,dzień dobry'' będzie:

доброе утро фермер,oczywiście granica będzie na Wiśle
Opublikowano

wiec trzeba bedzie sie wzias za przemty-spiryt ,paliwo,papierosy,kawior,zloto-moze sie na stare oblowie.

ktos niedawno zwrocil uwage ze w rosji mieszka140 milionow obywateli, gdyby nie migracja z azji to byloby parenascie mniej ,do tego srednia wieku to ponad 40 lat, byly polska ,ukraina, pribaltyka,rumunia to niewiele mniej.

Opublikowano (edytowane)

tam słuch. ten gość całkiem bez sensu pieprzy.\

ale to nie po szczepionce raczej.

półtora metra ramię ma facet....

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

sens tam dawno zgubiony. lasy zamykali, a tv śniadaniowa co 5 minut nowych w studio. 

lockdawn pełnąparą  A kurski sylwestry marzeń robi 

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

-z jednym wyjatkiem oczywiscie 🤣

któren, bo nie znam? 🤔