Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli nazywanie glupa glupkiem to mowa nienawisci to jak najbardziej zapisuje sie do partii nienawistnikow 😛

ilu ludzi zmarlo po szczepieniu a ile po chorobie ??? 

slepawy to juz jestem- jak kazdy rolnik ktory na sloncu dlugo przebywa.

tak sobie czekam kiedy swirus pod strzechy zawita....zobaczymy kto sie bedzie smial.  

kulawy i slepy ma swiadomosc swojej choroby i potrafi ominac[chcoby czesciowo] jej ograniczenia-glupi nie ma tej swiadomosci a nawet wydaje mu sie ze jest madry, choc zycie weryfikuje jego mniemanie ale jemu to nie przeszkadza.

taka jest roznica miedzy mna a wami.

Opublikowano
13 minut temu, Ywa napisał:

Sam z kolei twierdzi, że po gorączkowym przejściu 2 dawek pogorszył/pogorsza mu się wzrok.

Ja też ostatnio pewnych spraw wolę nie widzieć, więc przyda sie takie tłumaczenie. Dzięki za podpowiedź.:lol:

Opublikowano

Jeszcze nie slyszalem aby ktoś zmarł na kowid chociaż starsi ludzie nie raz trafiali do szpitali. Jeżeli chodzi o szczepienie to znam parę przypadków gdzie po szczepionce ktoś zmarł 🤷‍♂️

Opublikowano (edytowane)

8 minut temu, Bercik92 napisał:

Jeżeli chodzi o szczepienie to znam parę przypadków gdzie po szczepionce ktoś zmarł 🤷‍♂️

A jak po szczepionce wpadnie pod samochód to też na COVid mu wpiszą?Pewnie tak, bo jakby nie wziął, to by żył.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał:

jesli nazywanie glupa glupkiem to mowa nienawisci to jak najbardziej zapisuje sie do partii nienawistnikow 😛

tak sobie czekam kiedy swirus pod strzechy zawita....zobaczymy kto sie bedzie smial.  

kulawy i slepy ma swiadomosc swojej choroby i potrafi ominac[chcoby czesciowo] jej ograniczenia-glupi nie ma tej swiadomosci a nawet wydaje mu sie ze jest madry, choc zycie weryfikuje jego mniemanie ale jemu to nie przeszkadza.

A co teraz wirus na wakacjach że nie atakuje raptem od czerwca? 🤔 Tobie też się wydaje żeś mądry, jako ozdrowieniec wszystkie rozumy pozjadałeś  , a swirusek i pod twoją strzechę może zajrzeć 😎 

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

A co teraz wirus na wakacjach że nie atakuje raptem od czerwca?

Wirusowi zrobili reasumpcję i teraz nie może sie pozbierać.:lol:

• Haha 1
Opublikowano

Już zaczynają szaleństwa z covidem. 🤦‍♂️

W radyjo trąbili że jest wzrost zakażeń o 13 %.

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

Już zaczynają szaleństwa z covidem. 🤦‍♂️

W radyjo trąbili że jest wzrost zakażeń o 13 %.

Na Polsacie to samo😎 niech wprowadzają lokdałny w domu się posiedzi i odpocznie👍

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, Bercik92 napisał:

Jeszcze nie slyszalem aby ktoś zmarł na kowid chociaż starsi ludzie nie raz trafiali do szpitali. Jeżeli chodzi o szczepienie to znam parę przypadków gdzie po szczepionce ktoś zmarł 🤷‍♂️

to zglos do prokuratury przestepstwo- sanepid codziennie podaje ilu zmarlo..

kto zmarl ,gdzie, kiedy i  wyniki sekcji zwlok ,ktore potwierdzaja ze zmarl po szczepeniu.

kurna,normalny debil, nikt nie umarl na swirusa  ,jakim trzeby byc szurem zeby tak twierdzic....

6 minut temu, GRZES1545 napisał:

A co teraz wirus na wakacjach że nie atakuje raptem od czerwca? 🤔 Tobie też się wydaje żeś mądry, jako ozdrowieniec wszystkie rozumy pozjadałeś  , a swirusek i pod twoją strzechę może zajrzeć 😎 

a w lecie grypa atakowala ?? przyjdzie jesien i wielu z was z ust zniknie usmiech gdy wy czy wasi bliscy zachoruja-wtedy pogadamy, 

Opublikowano
mirro napisał:

8 minut temu, Bercik92 napisał:

Jeżeli chodzi o szczepienie to znam parę przypadków gdzie po szczepionce ktoś zmarł 🤷‍♂️

A jak po szczepionce wpadnie pod samochód to też na COVid mu wpiszą?Pewnie tak, bo jakby nie wziął, to by żył.

Nie. Ale napewno wpiszą covid komuś kto zmarł np na zawał czy inne poważne choroby

Opublikowano
47 minut temu, jacus napisał:

z obowiazku szczepienia beda zwolnienie osobnicy calkowicie niepotrzebni w nowoczesnym swiecie.

zeby ustalic ich zasob beda stosowane nastepujace kryteria.

1. cytowanie posta pod postem.

2. nieumiejestnosc wstawienie linka.

te dwie cechy zupelnie wystarcza zeby wyeliminowac przydatnosc w nowoczesnym swiecie

Moja babcia kiedyś mawiała ,, głupiemu ustąpić to 100 odpustu" 

Ja Tobie Jacuś odpuszczam🙋‍♂️

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

a w lecie grypa atakowala ?? przyjdzie jesien i wielu z was z ust zniknie usmiech gdy wy czy wasi bliscy zachoruja-wtedy pogadamy, 

Już się tak nie brandzluj na samą myślo tym wirusku. 😁

4 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Moja babcia kiedyś mawiała ,, głupiemu ustąpić to 100 odpustu" 

Ja Tobie Jacuś odpuszczam🙋‍♂️

Takim szurom to lepiej zejść z drogi niż babrać się w gu🤬 z takim. 

Opublikowano

Jacus idz się w końcu zaszczepić. Toc z twoimi poglądami to już powinieneś przebierać nogami i być w gotowości na 3 Dawkę .

Opublikowano

Ojojoj dosłownie news z ostatniej minuty, jako, że ojciec wrócił z rynku podobno koperku brak, a u mnie na polu pełno tego w tym roku wyrosło i pewnie zgnije; ale wracjąc do tematu opowiadał mi właśnie, że jakiemuś 34latkowi padł .......po szczepionce i żona bierze rozwód, bo nie ma sexu.

Opublikowano
8 minut temu, Ywa napisał:

Ojojoj dosłownie news z ostatniej minuty, jako, że ojciec wrócił z rynku podobno koperku brak, a u mnie na polu pełno tego w tym roku wyrosło i pewnie zgnije; ale wracjąc do tematu opowiadał mi właśnie, że jakiemuś 34latkowi padł .......po szczepionce i żona bierze rozwód, bo nie ma sexu.

No żeby mu urwało ręce albo odebrało nogi. Ale tak to stwierdziła że kaleka jej nie potrzebny 😉

Opublikowano
18 minut temu, Dariowola napisał:

Z jacusiem to jet problem czy Go zaliczyć do ozdrowieniców czy do ludzi chorych.🤔 Jest za eliminacja ludzi .🤷‍♂️

Do chorych ozdrowienieńców

Opublikowano
48 minut temu, Ywa napisał:

ale wracjąc do tematu opowiadał mi właśnie, że jakiemuś 34latkowi padł .......po szczepionce i żona bierze rozwód, bo nie ma sexu.

Kuźwa i to mnie bardziej utwierdziło w przekonaniu żeby się nie szczepić. 😎

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

przyjdzie jesien i wielu z was z ust zniknie usmiech gdy wy czy wasi bliscy zachoruja-wtedy pogadamy, 

Ale która ??? bo 2020 miala byc juz moja ostatnia , potem wiosna 2021 . 

Pisać już testament ??

Opublikowano (edytowane)

wiekszosc szurow ktorzy tu pisza i tak nie ma z kim seksu uprawiac ..

jesli masz co zapisac to i o mnie mozesz wspomniec-slowem i kasa oczywiscie 😛. masz jakas fajna maszyne ?? moze bym prawo jazdy kategorii a odkurzyl ..

kombajnista sie zbuntowal i chwilowa przerwa w zniwach, naobiecywal tu i tam i pojechal tam.........

zazdroszcze wam -mnie gdy kregoslup napieprza to nie moge z lozka sie zwlec, a wasze chore mozgi nie daja zadnych objawow widzocznych dla was. ale te objawy waszej choroby sa widoczne dla innych -pamietajcie o tym........

wasi angielscy koledzy nie sa lepsi

https://www.theguardian.com/world/2021/aug/09/confused-anti-vaccine-protesters-storm-bbc-hq-years-after-moved-out

Edytowane przez jacus
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, jacus napisał:

Ojciec córki pracującej w gd gazecie płakał dziś, ponieważ po szczepionce spastycznie wykręciło jej m.in. ręce i leczy się obecnie.

Znajomy opowiadał, że w więzieniu na siłę szczepią bez odstępu czasowego i worki są bardzo pożądane.

Edytowane przez Ywa