Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Mów za siebie. 

.. które mogą się szybko zmienić. 

nie chce mi się opisywać, ale świetnie wiem co to są skutki uboczne i nowe metody leczenia. czasami to lepsze niż bycie chorym.

Opublikowano
Roki212 napisał:

Nie opierdalam się po prostu nie możemy ich mieć z żoną ot tak :(

a sąsiada probowałeś🤔

PRIMO napisał:

7 minut temu, pafnucy napisał:  inne plany mam.  .. które mogą się szybko zmienić.

oj mogą i to nie wiemy kiedy oj oj

Opublikowano (edytowane)

Amantadyna lekiem na COVID-19? MZ reaguje po siedmiu miesiącach od odkrycia Polaków .

Amantadyna lekiem na COVID-19? Już w kwietniu Polacy, jako pierwsi na świecie opisali jej możliwą skuteczność w terapii koronawirusa. Pojawiają się informacje, że badaniami naszych naukowców zainteresowali się uczeni z Cambridge. Ministerstwo Zdrowia zapowiedziało uruchomienie badań klinicznych 15 grudnia, ponad siedem miesięcy od publikacji obserwacji polskich badaczy .

Sami lekarzy się przyznają że stosowali ten lek i działa tylko loby zabrania .

Bo trzeba  się szczepić nie leczyć .

https://www.medonet.pl/koronawirus/koronawirus-w-polsce,koronawirus-w-polsce--amantadyna-w-terapii-covid-19--badania--decyzje-mz,artykul,02812179.html

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Tylko 17 proc. Polaków chce się zaszczepić na koronawirusa "tak szybko, jak to możliwe". Kobiety sceptyczne .

Tylko 17 proc. Polaków zamierza się zaszczepić przeciw COVID-19 tak szybko, jak to będzie możliwe, a 23 proc. dopiero po jakimś czasie. Z kolei 38 proc. badanych nie zamierza szczepić się w ogóle - wynika z badania Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego i ARC Rynek i Opinia.

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,26621977,sondaz-tylko-17-proc-polakow-chce-sie-zaszczepic-na-koronawirusa.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta&fbclid=IwAR0VW1D7bZ6zoccuanuKADD9-PgCdXFYHi4j-p5o4v

• Like 1
Opublikowano

A to jest stała stawka za przebywanie na kwarantannie czy tam hospitalizacji tylko trzeba wniosek złożyć osobiście czy przez ePUAP i wypłacają 50% minimalnego wynagrodzenia za 2020 rok. Wypłacili mi 1300 zł brutto

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, pafnucy napisał:

no i bardzo dobrze.

czemu tu większość takiego cykora ma przed szczepionką?  czasami mi się wydaje że niektórym myślenie poszło w średniowiecze. co drugi czepia wstążeczki na maszynach od uroków i wierzy że to pomaga, a szczepionki się boją bo..... bo kury się nieść przestaną?

kuźwa wytruć was chcą tym szczepieniem?!

Widziałeś kiedyś sprawę dla reportera jak dziecko zaszczepili i coś się w mózgu po przestawiało i zgłupiało.

Według mnie to nie jest przebadane sprawdzone tak do końca, tylko chodzi o grubą kasę,takie szczepionki to żyła złota.

W dzisiejszych czasach tylko można się dorobić super produktem który każde , Państwo chce jak najszybciej ze by podatki większe wpływali tak patrze na to szczepionkę.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano

Szczepionki są najbardziej dochodowym biznesem świata nie złoto czy tam jakieś samochody to już było , Teraz potrzeba posłusznych ludzi jak barany by na wszystko się godzili co możni tego świata każą .

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Dnia 18.12.2020 o 17:00, cinek1808 napisał:

Te szczepionki są już sprawdzone przez kilka lat większych powikłań po nich nie ma. Tu jest nowa szczepionka a wszystko co nowe trzeba podchodzić z dużą ostrożnością. O ile szczepiłem się w dzieciństwie to tu jestem sceptyczny. Nawet znajomi lekarze odradzają szczepienie na koronę

Dokładnie, wystarczy przeczytać ulotkę szczepionki fajzera i już się odechciewa: nie przebadano wpływu na płodność (nie podano u kogo, kobiet czy facetów) nie przebadano wpływu na ciążę i karmienie piersią, nie przebadano na interakcję z innymi lekami i szczepionkami, po drugiej dawce należy 2 miesiące unikać zajścia w ciążę, badani zakończą się w 2023r, Ewentualne powikłania też są ciekawe :D, osoba szcvzepiona mie może przyjmować żadnych leków itp.

dziękuję bardzo, ktoś chętny na moją dawkę?

@pafnucy

Cytat

no i bardzo dobrze.

czemu tu większość takiego cykora ma przed szczepionką?  czasami mi się wydaje że niektórym myślenie poszło w średniowiecze. co drugi czepia wstążeczki na maszynach od uroków i wierzy że to pomaga, a szczepionki się boją bo..... bo kury się nieść przestaną?

kuźwa wytruć was chcą tym szczepieniem?!

Czyli jesteś za łamanie praw człowieka, konstytucji oraz za dyskryminacją?

Przykre że taką postawę prezentujesz, nasi przodkowie walczący o wolność dla/dzieci/wnuków przewracają się w grobie.

Edytowane przez Rrolniik
Opublikowano

walczyli o nie branie szczepionek??    dziwnych przodków miałeś.

Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

walczyli o nie branie szczepionek??    dziwnych przodków miałeś.

Walczyli żebyśmy byli wolni i równi, sam stwierdziłeś że jesteś za dyskryminacją i łamaniem praw człowieka i konstytucji.

Opublikowano

Kolego gdzie ta wolność? bez instrukcji z Unii to strach się odlać na trawę.

Opublikowano
41 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Jest napisane że 25% osób dzień po może mieć różne objawy, tylko dlaczegi wy się tak tej szczepionki obawiacie? Myślicie, że naprawdę przez nią? Nie łatwiej jest dosypać jakiegoś syfu do np. Coca coli czy innego żarcia, ale w sumie tam i tak już to jest dosypane 😂

• Thanks 1