Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Trza dać nierobom po 500zl dniówkę i nie będą wyłazić z domu... 😂

Przecie teraz tylko durnie i matoły przyjmują mandaty.... 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
Przed chwilą, szmergiel napisał:

ludzie wykoncza pozniej budzet odszkodowaniami ktore beda prawnie legalne.

A weźcie przestańcie głupoty powtarzać. Odszkodowania nie dotyczą planowanych zysków, tylko strat związanych z przejęciem np infrastruktury na potrzeby państwa. Nikt nie zamierza zamykać zakładów.

Opublikowano

Nie pierdziel człowieku bo podawali w radiu i co najmniej 30-40 % kaRanych odmawia i tyle 

Opublikowano
3 minuty temu, szmergiel napisał:

jaki znasz  inny sposob na zdyplinowanie spoleczenstawa?

Nieuchronność kary i pewność że dosięgnie Cię ręka sprawiedliwości.   Tylko to.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, ogarek napisał:

https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/1482734,brak-maseczki-co-grozi-kara.html

Przeczytaj sobie ile spraw poszło do sadu i potem pisz se zmyslone dane 

dane za maj. mialem we wrzesniu 2 takie sprawy w krakowie to wiem

ludzie placa jak im przychodzi zawiadomienie o terminie sprawy bo spora czesc mysli ze sie uplezie.

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano (edytowane)

Czleku wczoraj w radiu podawali dane za jeden dzień i stosunek jest podobny i tyle 

"Jak uściślał komendant główny policji Jarosław Szymczyk, kara ma być nieunikniona. Koniec pobłażania. Z informacji policji przekazanej PAP wynika, że od początku epidemii za brak maseczki Policja wystawiła 176,2 tys. pouczeń, prawie 22 tys. mandatów i 7780 wniosków o ukaranie do sądu"

Tu masz dane aktualne i sobie policz jeśli potrafisz 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał:

Jakie ma to znaczenie ile do sądu trafi jakaś cześć trafi do budżetu .

Ma takie znaczenie że sąd odrzuci te kary i nic nie trafi... 😋

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, ogarek napisał:

Czleku wczoraj w radiu podawali dane za jeden dzień i stosunek jest podobny i tyle 

"Jak uściślał komendant główny policji Jarosław Szymczyk, kara ma być nieunikniona. Koniec pobłażania. Z informacji policji przekazanej PAP wynika, że od początku epidemii za brak maseczki Policja wystawiła 176,2 tys. pouczeń, prawie 22 tys. mandatów i 7780 wniosków o ukaranie do sądu"

Tu masz dane aktualne i sobie policz jeśli potrafisz 😋

rozumiesz ze wnioskow do sady bylo 7780  ale ile spraw? napisze ci jeszcze raz ,duza czesc placi mandat jak przychodzi powiadomnie z sadu ze bedzie sprawa ,z tad ta roznica.spraw niema az tak wiele bo terminny krotkie od utarczki z psem do sprawy.

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano

Kurła  dramat    70  osób  zarażonych  covid  w mojej gminie   TRAGEDIA 

Opublikowano

Wywieś na budynku gminy jakąś propagandę propisowską - może ich uzdrowi.

70 osób z pozytywnym wynikiem - 20 pewnie z nieprawidłowym, 30 przejdzie bezobjawowo. A z pozostałych 20 może 5 trafi do szpitala a 15 się w domu pomęczy.

A pewnie 3 razy tyle cierpi w domu z powodu braku możliwości dostania się do lekarza.

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, PRIMO napisał:

Ludzie poh***li z radości czy jak bo to robi się już wkur*****ce z tymi obostrzeniami. 

Wszędzie strefy srefy zakazy nakazy a markety luz blus i sandałki. 

pomyśl. co by się stało jak by spożywcze zamknęli?

5 godzin temu, Partyzant85 napisał:

Dzień skazania kłamczyńskiego i vatowieckiego za 10 lat będzie świętem narodowym i dniem wolnym od pracy.

takiego nie będzie. Tusk i kilku innych w kolejce.    ręka rękę myje.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 godziny temu, szmergiel napisał:

pogadamy jak przechorujesz to objawowo.oj zmieni ci sie zdanie ,zmieni co do tej 'grypki'

Faktycznie ta 5 kłamczyńskiego to nie takie złe rozwiązanie, przynajmniej mam cyrk covidian za darmo. 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

18 minut temu, pafnucy napisał:

pomyśl. co by się stało jak by spożywcze zamknęli?

A nic bo wszyscy do marketów by jechali. 

Opublikowano

punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. podejrzewam że przestanie być tobie do śmiechu..../