Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@hubertuss Każdy  rolnik  płaci  KRUS.  Chłoporobotnicy  nie   płacą  KRUS  a ZUS

Screenshot_20200527-134132_Chrome-925x10

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Mylisz  się   nie zazdroszczę  ci  tego  etatu  w  Sok  z Buraka 

Opublikowano

@Denwer Nawet gdyby był to Sok z Buraka to nie chłoporobotnik. Bo robotnik pracuje fizycznie w jakiejś fabryce np. Piszesz po prostu bzdury tutaj non stop na niskim poziomie. Nie radzisz sobie merytorycznie. To robisz takie wycieczki osobiste. Nawet gdybym był chłoporobotnikiem to, zda en wstyd bo są tu i tacy. Lepiej być takim niż trolem jak ty wypisującym non stop takie bzdury nie na temat.

Opublikowano

@hubertuss  chłoporobotnik  to metafora. No bzdury tu piszesz non stop a to o sosniwrzu a to o dzwiszu jak i koronawirus

Opublikowano

Ty wytkniesz mi jakiś błąd, że pomyliłem się, że Sośnierz był ministrem i się cieszysz jak dziecko. Podczas gdy sam w każdym poście zamieszczasz bzdury czego dałeś popis przed chwilą i co każdy widzi. Natomiast jeśli chodzi o Dziwisza to wyjaśniałem już kilka razy. Nie ma do czego wracać bo i tak nie rozumiesz. A o koronawirusie. Pisze prawdę. W Warszawie pojawiły się nowe ogniska.

Opublikowano

A tam. Pilotom co wylądowali w Pakistańskim mieście najwyraźniej zapomniało się wypuścić podwozie lub też nic nie wiedzieli o samolocie który prowadzili i zrobili to przy zbyt dużej prędkości albo też wogóle nie wiedzieli co robią. Tak mnirj więcej działa tarcza..

Opublikowano
55 minut temu, hubertuss napisał:

Ty wytkniesz mi jakiś błąd, że pomyliłem się, że Sośnierz był ministrem i się cieszysz jak dziecko. Podczas gdy sam w każdym poście zamieszczasz bzdury czego dałeś popis przed chwilą i co każdy widzi. Natomiast jeśli chodzi o Dziwisza to wyjaśniałem już kilka razy. Nie ma do czego wracać bo i tak nie rozumiesz. A o koronawirusie. Pisze prawdę. W Warszawie pojawiły się nowe ogniska.

Zacytuj mi te moje niby bzdury.

@marulekk odpowiedziałem kilka dni temu 

Opublikowano

oj, joj,joj  pani mosbacher bedzie sie gniewac i zabierze swoje wojska jesli dalej bedziecie obrazac szacowna amerykanska telewizje, jak tupnie nozka to zaraz pis-orki uchwala ustawe jak ta o ipn i na kolanach beda blagac wielkiego brata o litosc😂.

tyle dobrze ze chyba nawet najglupszy mieszkaniec pis-uaru wie juz ,ze tvn od paru lat to stacja amerykanska.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał:

Czyżby kolejny wałek pisu miał wyjść na jaw? To już może pogrążyć Dudę.

http://www.chojnice.com/wiadomosci/teksty/PiS-robi-interes-nie-tylko-na-testach-na-koronawirusa/25232

Niezłe lody kręcą politycy pisu na tym wirusie. A w tle Solorz właściciel prywatnej telewizji, która nie jest do końca obiektywna.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, hubertuss napisał:

http://www.chojnice.com/wiadomosci/teksty/PiS-robi-interes-nie-tylko-na-testach-na-koronawirusa/25232

Niezłe lody kręcą politycy pisu na tym wirusie. A w tle Solorz właściciel prywatnej telewizji, która nie jest do końca obiektywna.

No proszę !!! Dodam NIE patriotycznie, ekonomicznie i praktycznie.

Na kryzysie po prostu się zarabia O...

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

@Bogdan675 niech zbierają. Skoro mamy taki bałagan zafundowany nam przez rząd to każdy robi co chce. 

@Denwer te pieniądze dopiero mamy dostać. Prace nad tym kto ile ma dostać będą jeszcze trwały do końca wakacji. A wypłaty dopiero po nowym roku. Zobaczymy ile tego będzie. I czy czasami nie połączą z przestrzeganiem praworządności. tak więc nie ma co się za w czasu cieszyć.

Udit

Jak widać się potwierdza co napisałem. Przed chwila Biedroń w tv mówił jako członek komisji w PE, która pracowała nad tą propozycją. Jest to dopiero propozycja. Nie widział by kto kolwiek z pisu w ogóle zabierał głos w pracach nad ta propozycja. No i najważniejsze. To czy dostaniemy kasę faktycznie powiązane jest z praworządnością.

@Denwer znowu wkleiłeś kłamliwego śmiecia. Robią wam wodę z mózgów a wy to łykacie jak pelikany. Te pieniądze nie są pewne, nie jest pewna suma.

Edytowane przez hubertuss
  • Thanks 1
Opublikowano

Radio  którego  właścicielem  jest    springer    robi  ludzią  wodę  z mózgów