Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, zetorlublin7341 napisał:

kolego raz , wykształcenie zawsze możesz zmienić. ja mam 32 lata i kończę magisterkę na ogrodnictwie i robię zaocznie drugi kierunek pedagogikę. jak mi się gospodarka skończy pójdę gowniaki uczyć do szkoły ;) z tą dziewczyną tak na serio mówisz? no ty masz wpływ na to czy znajdziesz dziewczynę czy nie , najgorzej jest użalać się nad sobą i nic nie robić. mam kolegę co ma 130kg wagi przy twoim wzroście jest otyły, ale fryz zawsze zrobiony, gadkę ma , ciuch elegancki i wyrywa kobiety jak wariat, ja mu mówię że kiedyś złe skończy ale on mówi że się musi wyszaleć, pamiętam jak na imprezach nie było aby z dziewczyną nie poszedł w tango albo na całą noc do siebie jej nie wziol . wszytko od ciebie zależy, aha moja rada po cholerę mówisz że zajmujesz się krowami i że jesteś rolnikiem 🙆 powiedz że pracujesz jako menager w proserujacej firmie która zajmuje się sektorem żywnościowym od i tyle ;) mój kumpel ma firmę asenizacyjne i jak znalazł dziewczynę a się pytała czym się zajmuje to on że jest przedstawicielem firmy która zajmuje się sektorem żywnościowym w branży ostatnie ogniwo w żywieniu :) reklama, jak się będziesz umial sprzedać to dziewczynę znajdziesz. niestety czasy kiedy rodzice szukali synom żon już minęły, dzisiaj dziewczyny nie są już takie głupie ;)

kolego raz , wykształcenie zawsze możesz zmienić. ja mam 32 lata i kończę magisterkę na ogrodnictwie i robię zaocznie drugi kierunek pedagogikę. jak mi się gospodarka skończy pójdę gowniaki uczyć do szkoły ;) z tą dziewczyną tak na serio mówisz? no ty masz wpływ na to czy znajdziesz dziewczynę czy nie , najgorzej jest użalać się nad sobą i nic nie robić. mam kolegę co ma 130kg wagi przy twoim wzroście jest otyły, ale fryz zawsze zrobiony, gadkę ma , ciuch elegancki i wyrywa kobiety jak wariat, ja mu mówię że kiedyś złe skończy ale on mówi że się musi wyszaleć, pamiętam jak na imprezach nie było aby z dziewczyną nie poszedł w tango albo na całą noc do siebie jej nie wziol . wszytko od ciebie zależy, aha moja rada po cholerę mówisz że zajmujesz się krowami i że jesteś rolnikiem 🙆 powiedz że pracujesz jako menager w proserujacej firmie która zajmuje się sektorem żywnościowym od i tyle ;) mój kumpel ma firmę asenizacyjne i jak znalazł dziewczynę a się pytała czym się zajmuje to on że jest przedstawicielem firmy która zajmuje się sektorem żywnościowym w branży ostatnie ogniwo w żywieniu :) reklama, jak się będziesz umial sprzedać to dziewczynę znajdziesz. niestety czasy kiedy rodzice szukali synom żon już minęły, dzisiaj dziewczyny nie są już takie głupie ;)

No wykształecnie zmienić na pewno. Najdłużej będę sie uczył do 24 roku i basta. Nie bede chodził do szkoły majac 30 lat. Już to widze jak cię wezma do szkoły uczyć w wieku 30 paru lat bez żadnego wcześniejszego doświadczenia jak szkoły zamykaja w Polsce jeszcze teraz w ramach wysokiego bezrobocia które nastapi a poza tym na dyskoteki nie chodzę. Ty uważaj żeby ten twój kolega nie wyruchał ci żony.

Opublikowano
9 minut temu, racyl napisał:

U nas pacjent zero zdaje sie przywiózł syfa z Niemiec 😁 i raczej kierowcą tira to nie był

teraz też zdaje sie rodzina kierowcy tira nie musi mieć kwarantanny

No i co w związku z tym mieli nie wpuszczać  naszych obywateli do kraju czy jak ??

Opublikowano
52 minuty temu, tess napisał:

Powiem wam, że dostałam tonik do picia z zawartością chininy, że niby pomaga ta chinina... coś mi się zdaje, że Trump miał dobre info o tym leku na malarię...ciekawe że tak ucichło o tym 

Tesiu do cholery, przestań pić jakieś świństwa, mówiłem Ci wczoraj co Ci pomoże   :P najlepszy nasz Wolski kafar, przepis od 15 minuty   :P

https://www.ipla.tv/wideo/serial/Miodowe-Lata/5007481/Miodowe-Lata-Rodzina-patologiczna/e982bbfe691fccc2503321c77b528f27

Opublikowano
Przed chwilą, mf362 napisał:

Ja przez tego wirusa 

Straciłem panne , brak możliwości podróżowania do innego miasta .

Gorzej juz nie moze być 

to na kwadrat nie możesz do niej pojechać ?😄

Opublikowano
5 minut temu, mf362 napisał:

Ja przez tego wirusa 

Gorzej juz nie moze być 

No to pogratulować panny, jak już nie kocha z powodu rozstania.   :)

Opublikowano

Na szczęście jutro premiera 4 sezonu Dom z papieru  będzie można oderwać się od tego   wszystkiego.

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Ale za co ma odpowiadać? Nikogo nie zaraził w przeciwieństwie do Wosia. Który zaraził rodzinę i członków rządu. Zrobił głupio, że pojechał do Włoch ale konsekwencji tego wyjazdu nikt nie poniósł. Nie było poszkodowanych więc o co chodzi? Wasza propaganda zajmuje się Grodfzkim zamiast Wosiem. Gdyby Grodzki zaraził pisowski rząd to by dopiero było.

Co z tego gdzie się zaraził. Zarażał dalej w tym członków rządu. Jak byś się nie zorientował od długiego czasu wielu wykonuje obowiązki zdalnie. 

Coś takiego jak odpowiedzialność jest. Zresztą,pierwsze przemówienie.

https://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Polityka/Tomasz-Grodzki-z-KO-marszalkiem-Senatu.-Pierwsze-przemowienie

A jak dalej, to każdy widzi.

12 minut temu, mf362 napisał:

Ja przez tego wirusa 

Gorzej juz nie moze być 

Jest takie powiedzenie. Jak kocha to poczeka.

Opublikowano

Ciekawe, czy ktoś będzie liczył samobójstwa z powodu kwarantanny i przyszłego kryzysu. Wiele ludzi straci pracę i nie poradzi sobie. 

Siedzenie w czterech ścianach niszczy psychikę. Może pierwszy tydzień jest fajnie a później 

A kto tam będzie się  takimi interesował. 

Opublikowano

Będzie się działo.... Dziś dzwonili do mnie ludki z rodziny czy nie mam miejsca dla nich i roboty jakiej.... Oświadczyłem im że jest zakaz grupowania... 😂😂😂😂😂

Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

Będzie się działo.... Dziś dzwonili do mnie ludki z rodziny czy nie mam miejsca dla nich i roboty jakiej.... Oświadczyłem im że jest zakaz grupowania... 😂😂😂😂😂

Jakby były żniwa to co innego 😁

Opublikowano
4 minuty temu, ogarek napisał:

Nie ma to jak pomoc rodziny w czasie kryzysu 😬

Opublikowano

A pierniczyć miastowych tylko pozarazajo  a nic nie pomogo i wychlajo wszystko... 😂😂😂

Co ja kurna odkarzalnie prowadzę? 🤣

Opublikowano
11 minut temu, ogarek napisał:

Zaraz się okaże, że i na tej naszej wsi wcale nie jest tak bezpiecznie. 

Opublikowano
8 minut temu, ogarek napisał:

A pierniczyć miastowych tylko pozarazajo  a nic nie pomogo i wychlajo wszystko... 😂😂😂

Co ja kurna odkarzalnie prowadzę? 🤣

z kilka gąsiorów pełnych to pewnie stoi

Opublikowano (edytowane)

u mnie pierwszy przypadek w gminie i 24 już na kwarantannie 

a to dla tych co się nudzo i niewiedzo co ze sobo zrobić:

"Tak, jak Marcin, nie rozumieniem błogich koronaferii. Czas się wziąć do roboty. Marcin tłumaczy, a ja chciałbym w przeżyciu tego kryzysu Wam pomoc"

Edytowane przez Roman4321