Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

a kto się nakręca? ja sobie nawet bardziej jaja robię choć staram się to robić jak najbardziej rzeczowo.
chcieli by żyć wiecznie czy co? ni ma tak dobrze. 
o masz muszę cytować komu odpisuję bo nie dość że zapomniałem to jeszcze mi stronę przerzuciło i nie mam jak sprawdzić

3 minuty temu, sumek666 napisał:

Nie panikujcie. Nie nakręcajcie się.

Ja już się wyłączyłem z teorii spiskowych itp. Na łeb można dostać. 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
21 minut temu, tracker napisał:

Kandydatka na prezydentkę Pani Kidawa-Błońśka już 2 tygodnie temu mówiła że rządzący dyktatorzy ukrywają prawdę, że chorych jest jest bardzo dużo, pewnie schowali ich gdzieś, a zwłoki zamarłych gdzieś zakopali. Chcemy prawdy. Kidawa na prezydentkę.

Nie logowałem się od rana, głośniczków kupował nie będę bo nie wygodnie z nimi w sofie będzie leżeć, taka praca leżąca... nic nie poradzę.

Ciasteczek kasował nie będę bo i nie umiem a i co ja mam tu tyle haseł dostępu do różnych rzeczy co cały czas na nich pracuję, zapisanych w pamięci przeglądarki, to jak maił bym to później ręcznie przepisywać z telefonu to bym więcej czasu stracił i siwych włosów dostał, niż raz na dzień / dwa się odzyska hasło do AF.

Ale kuźwa tego że Kidawę na prezydenta to ja nie przepuszczę od tak i się zaloguję i zaprotestuję.

Jak ty możesz tak bluźnić, człowieka ze zdradzieckiego obozu POpaprańców na prezydenta rekomendować. Całkiem ci rozum odjęło od tego wirusa? Może jeszcze geja też popierasz.

Opublikowano

ciemny lud panikuje choc jeszcze nic tragicznego sie  nie dzieje.bydlo sklepy pladruje choc produkcja idzie caly czas i za pare dni jak sie okupia to w sklepach beda pelne polki.cyrk poprostu. dobrze ze sa jeszcze madrzy i pracuja na ten bajzel.jak juz zachoruje z 10000 ludzi a tak bedzie za 3tyg to wszyscy to oleja bo by wszystko szlak trafil. chinczycy juz poszli po rozum do glowy i oglosili ze sie juz n iema zakazen i szpitale zamykaja chociaz pewnie tak  nie jest ale ktos madry podjol taka decyzje zeby gawiedz przestala panikowac

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ja takiego ataku paniki dostałem, że cały dzień wpatrzony w ten temat i gdy przychodzi powiadomienie to mam wrażenie jakby ktoś bliski umarł. 😷

Edytowane przez lemek
Opublikowano (edytowane)

21 minut temu, damianzbr napisał:

Ciasteczek kasował nie będę bo i nie umiem a i co ja mam tu tyle haseł dostępu do różnych rzeczy co cały czas na nich pracuję, zapisanych w pamięci przeglądarki, to jak maił bym to później ręcznie przepisywać z telefonu to bym więcej czasu stracił i siwych włosów dostał, niż raz na dzień / dwa się odzyska hasło do AF.

to zainstaluj sobie inną przeglądarkę choćby na samo af ja wtej chwili piszę spod Brave. Blokuje reklamy, danych nie wysyła za wiele (najmniej ze wszystkich przeglądarek) a af mi na tym chodzi i loguje 100x100
 @damianzbr tu Ci jeszcze dopowiem żeby nie mnożyć postów i to jeszcze nie na temat
tylko przy włączonym blokowaniu reklam wiesz o problemie z "cyferkami" trzeba co drugi raz przeładować stronę bo numerki stron w tematach nie działają i pewnie coś jeszcze ale nie sprawdzałem. po odblokowaniu wszystko śmiga ale razem z reklamami. :) 
tak po łebkach przejrzałem ten temat i rzeczywiście więcej w nim czarów, magii, przesądów i ...na razie nie wiem czego jeszcze, niż Medycyny a wszak kkoronawirus to przypadek medyczny. W żadnych ze świętych pism ten , ta forma życia o takiej nazwie jakoś mi się nie przypomina ;) 

oj @lemek (fajna ksywka) lemek
nie chce mi się szukać i linkować co myśmy tam na polityce wypisywali 
tam trzy tygodnie temu już opisane dokładnie to co się teraz dzieje
       tylko trochę porozrzucane i ciężko do kupy poskładać ale to może i lepiej nie szukaj. co? ;) xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

I to jest dobra myśl. Spróbuję mieć otwarte dwie przeglądarki jedną do samego  AF. Chciaż przyzwyczaiłem się do mozlili, ale mam nadzieję że zdzierżę AF na czymś innym.

Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

@zycietoniejebajka1 Ty nie mylisz tematów? 
no za mną tu przylazło (to "zycie" :) ) tu o koronowirusie piszą a nie problemach technicznych ale dobra
no i już masz spokój z wylogowywaniem czy dalej masz tego "wirusa"? odpisz tam gdzie zwykle o ile chcesz odpisywać - oczywiście :) 
no nie ten wirus ale można się pomylić.

ee zaraz Was tu takich więcej, czyli jednak nie za mną

se kup głośniczki zasilane z usb i podłączane jack-iem do lapka. Najtańsze widziałem za jakieś dwie dychy w markecie.

a zwylogowywaniem to w temacie problemy techniczne sporo na ten temat i opisałem tam jak udało mi się ten problem niestety usunąć z opery na win7 ccleanerem czego teraz żałuję bo miałem ambicję go namierzyć a od tamtej pory... zresztą tam jest napisane :) 

no z tymi głośniczkami; ich zakupem teraz może być problem bo właśnie przez koronawirusa sklepy jeszcze mogą pozamykać niespożywcze tak jak dzisiaj we Włoszech zrobili i kicha.
no ale jest to najlepsze rozwiązanie albo zobacz sobie na yt reklamę z hashtaga "Natec Lynx" takich dwóch tłumaczy co i jak

Zacytowałem post z tego tematu więc, zadna pomyłka nie nastąpiła. 

Poprostu wyczyściłem historie, jak poprzednio zresztą i przestało mnie wylogowywac.. 

Co mnie koronawirus? - co ma być to będzie ;) z głodu nie umre, jak braknie fajek to może palić przestanę i tyle 😎

Ważne że u mnie ksiądz się przed kovidem zabezpieczył -kupił 0.5 ha pod cmentarz 😎😎😎

Opublikowano (edytowane)

to się klecha rozczaruje bo tylko Mu o jakieś ... ile to jest proporcja 3,4% śmiertelność ciężkich przypadków a ciężkich przypadków 15-20% z 70-o procentowej zapadalności w populacji?
no jakieś 0,35% max Mu "frekwencja wzrośnie tylko z racji tej zarazy.
lepiej niech tam jakiej trawy posieje i na dopłaty wniosek złoży na zazielenienie to Mu chociaż na podatek co skapnie z Agencji :D 

ta cała panika czy tu czy w Chinach to nie sukces jednego wirusa więcej co sukces internetu
o ile panikę sukcesem można nazwać ale to już po za tematem

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

no ja jeśli co z tv to tylko przez neta tak że na jedno wychodzi
gdyby nie internet to telewizja była by jeszcze bardziej "poje."  
nie wiem czy kto natknął się na opis paniki w stanach jak w jednej z pierwszych audycji nowo uruchomionego radia puścili realistyczne słuchowisko że marsjanie atakują
mało się nie wydusili na autostradach i co ruchliwszych drogach aż armia musiała interweniować xD

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, dysydent napisał:

no ja jeśli co z tv to tylko przez neta tak że na jedno wychodzi
gdyby nie internet to telewizja była by jeszcze bardziej "poje."  
nie wiem czy kto natknął się na opis paniki w stanach jak w jednej z pierwszych audycji nowo uruchomionego radia puścili realistyczne słuchowisko że marsjanie atakują
mało się nie wydusili na autostradach i co ruchliwszych drogach aż armia musiała interweniować xD

Słyszałem. To była audycja Orsona Wellesa. Tym razem to nie przelewki. 😷

Edytowane przez lemek
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, lemek napisał:

Słyszałem. To była audycja Orsona Wellesa. Tym razem to nie przelewki. 😷

no nie przelewki tylko nie wiem co okaże się gorszą zarazą czy wirus czy nasza władza? 
no zobaczymy jak Oni ten stan epid...aaa zapomniałem
jak Oni sobie poradzą z opanowaniem gospodarki żeby to się zapaścią nie skończyło.
Jaruzelski już nie żyje i nie ma się od kogo uczyć.
Jest Putin ale zajęty

Edytowane przez dysydent