Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 godzin temu, igor10246 napisał:

teraz? mam 21 lat na karku i w domu imprezę, ciężko, to że mam 5 znajomych na krzyż to też nie ułatwia, w akademiku to już inna bajką, przed koronką to jak się rzuciło "posta" na grupę akademika/miasteczka studenckiego to ludzie się wylewali z pokojów, po 30-60 było a teraz za koronki to 10-15 to już dyżo było, ale i tak 50% obłożenia w akademiku to nie ma co narzekać

ćwierć wieku temu a nie teraz.

Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Bo kiedyś to były inne czasy nie to co teraz

Kiedyś się ludziom w dvpach nie przewracało

Pewnie że były inne czasy. Za nieróbstwo i chwalenie się nim dostałbyś pałą wpierdal

• Like 2
  • Haha 3
Opublikowano

Yo. Wyciągłem bometa z krzaków i będę ogłaszał.  Najpierw po taniości taki jak jest.  A jak nie pójdzie to trza będzie elementy robocze wymienić bo ni ma. 

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

szkodujesz ludziom tych ciągników 100km 🤔 za Twoje kupują? tepiej 100km z d47 niż 330 z pustą hl 8011 bo z miejsca ledwo rusza

Panie Sławku a skąd, tak tylko dziwne to 🤷‍♂️

Opublikowano

Jutro rodzice mieli do mnie przyjechać w odwiedziny i przy okazji 400kg suchych wysłodków przywieźć na przyczepce. Brat dzisiaj zmieniał koła na zimowe. Odkręcił tylne prawe i wyleciała mu peknieta sprężyna. Tyle dobrego że na podwórku to się stało a nie np jutro podczas jazdy. A trasa do mnie 150km.

Opublikowano

nawet dziecko wie że traktor to zaczyna się od 100km reszta to popierdziawki 😁 syn jak miał 7lat powtarzał tato 100koni kup 100koni a ja głupi nie kupił 🤪 dzisiaj wiem że to był błąd myślałem że 100km głupio będzie wygladał z kostką a to glupio wygląda jak nie ma czym ciągnąć 😉😁

Opublikowano

Kura Sławek to ile tych błędów już ty poczynił bo nie mogę się doliczyc..... 😂😂😂😂

Opublikowano
21 minut temu, Rolnik1973 napisał:

100 koni to tylko paliwo chlają

Rysiu fendzik115 kucy  spalił 4,5l ON na hektar w agregacie talerzowym. Straszny ten jego apetyt. 

Opublikowano
18 minut temu, Rolnik1973 napisał:

100 koni to tylko paliwo chlają

A te 20 czy 60 koni to produkują? chwilowe spalanie może i mają małe ale na hektar już tak to pięknie nie wygląda 

Opublikowano

Ja bym wolał 150 miast tych 115.  Ale wyszło jak wyszło.

Opublikowano

Nie każdy potrzebuje więcej traktorów jak hektarów 😋

Opublikowano

Niby o gustach się nie dyskutuje, ale masz jakiś wypaczony🤭

Popatrz na ten nowy , wygląda jak ten wiewiór z epoki lodowcowej z wytrzeszczem oczu😁. Naprawdę oświetlenie tak mu spieprzyli  że aż żal. A popatrz na trzysetki, pięćsetki i osiemsetki 96 - 2002. Poezja i klasa sama w sobie. Ten wygląd nie znudzi się i za kolejne 30 lat.

Tak samo case 1255, 1455 są piękne pomimo lat.

Opublikowano (edytowane)

Może i wypaczony,  ale te wybauszone oczy mają swój urok.  A do tego co podałeś to bym jeszcze dołożył :Belarus, mtz, t25 i forsznit  zapomniałem o Renault 

😁

Edytowane przez 6465
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v