Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, pafnucy napisał:

spójrz na ilość laików względem postów i powiedz czy był ktoś taki w historii A

Jak się ma tyle kont co Ty i nocami wbija sobie lajki to wiesz - Polska mistrzem Polski jak to śpiewają kibice po kilku głębszych :D

@Ursus932  - no gratuluję :D a ja Ciebie tak :D

Opublikowano
1 minutę temu, Partyzant85 napisał:

Jak się ma tyle kont co Ty i nocami wbija sobie lajki to wiesz

uroczyste słowo honoru, że to moje jedyne konto.

Opublikowano

Ooo i zaraz moderacja wpadnie za cytowanie poprzedniego posta 🤣

Na pewno jedno ? A te to kogo? Misia gogo? :D

Screenshot_2020-12-05 Znalezione na allegro i nie tylko - 2020.png

Opublikowano
13 minut temu, pawel885 napisał:

To o niczym nie świadczy, są użytkownicy mało a konkretnie udzielający się w konkretnych tematach a Ty to taki raczej król rozmowy o wszystkim i o niczym:) Moda na sukces też miała miliony fanów 

Mam jedynki w wuj jeszcze nowej. Z Ostrołęki to wozili chyba ile się dało 

Jak lecieli z papierówka to musieli na powrocie coś brać 😎 z jedynki mnie denerwuje murowanie 

Opublikowano

to cytowanie selektywne. zgodne z regulaminem. nie mam innych kont. jak miałem to nazwy nie były podobne. miałem tylko po to żeby czytać forum jak bana miałem. 

Partyzant, a właściwie czemu tak mnie nie cierpisz??

Opublikowano
11 minut temu, Partyzant85 napisał:

Jak się ma tyle kont co Ty i nocami wbija sobie lajki to wiesz - Polska mistrzem Polski jak to śpiewają kibice po kilku głębszych :D

Ale to dawne czasy bo ludzie nie maja maseczek .

Opublikowano (edytowane)

Ale przecież forum można czytać bez ograniczeń nawet bez zarejestrowanego konta. Co Ty tu bredzisz :D Chyba na zapiexy musisz pojechać bo coś główka nie pracuje tak jak powinna :D 

Gdzie napisałem, że Cię nie cierpię?  Szanuję Cię tak jak każdego innego użytkownika tego forum.

Oooo, nawet zdjęcie znalazłem na fejsbuku jak ryby nad Wieprzem łowisz

Screenshot_2020-12-05 Pafnucy Opowieści o dobrym niedźwiedziu Część 1 .png

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Jak lecieli z papierówka to musieli na powrocie coś brać 😎 z jedynki mnie denerwuje murowanie 

Znajomy ma garaż z tych niepociętych pustaków - tu to robota ubywała xD

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

Im mniej robię tym mniej się dowala bo nie ma do czego się przyczepić 😁😁

wspolczuje Twoim rodzica. byl bys u innych rodzicow albo u mnie to bym Cie pracy nauczyl szybko

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Partyzant85 napisał:

Tobie nikt nie dorówna 🤣

Opublikowano

Chłopy,czy Wy naprawdę nie macie problemów     . Jak Zulu Gula mówił   ,od jesce bielsej bieli,jesce bielsa biel''  . ,,Zluzujcie majty,życie stygnie'', A Partyzant,coś ostatnio ,,aktywny''🙆‍♂️😐

Opublikowano
2 minuty temu, pawel885 napisał:

Znajomy ma garaż z tych niepociętych pustaków - tu to robota ubywała xD

Z wyszkowskich pustaków to jest murowanie dopiero🤣 "co się martwisz, wieniec wyrówna 🤣

Opublikowano
SamaPrawda napisał:

Rozsiewacz to rauch komet, wydaje mi się że oryginalnie jest takie rozwiązanie, przyspawał bym jeden uchwyt do ramy, drugi do dźwigni od otwierania i myślę że by chodziło, wystarczył by tam skok 15 cm

mam orginalny od raucha odezwij sie na priv

Opublikowano
18 minut temu, Partyzant85 napisał:

@kizak  a ja wcale nie mam napiętych gaci. @pafnucy i @Ursus932 się nie potrzebnie napinają bo na żartach się nie znają :D

co innego żart, a co innego przywalanie się bez powodu.

zauważyłem że jak ja w twoim stylu do ciebie, to focha dostajesz. naucz się odbierać to co rozdajesz    krasnalu.

Opublikowano
22 godziny temu, sladan napisał:

Kverneland ma 1300, Twój nie wygląda na cięższy

No 1300 to ma na pewno, widziałem kuhn master 102 to jest dużo krótszy od mojego i już inaczej go się nosi, bo tak nie jest wysadzony do tyłu, a waga podobna

Opublikowano
2 godziny temu, daron64 napisał:

My szybka akcja - niecałe 5h w jedną stronę, tam niecałe 2h i spowrotem 4h. Był Marian, nie ma Mariana. 

A co do bloczków, to mówię polowicy "jak będzie gdzieś przy drodze budynek taki to zrob mi zdjęcie" no i zrobiła. Nie wiem czy coś widać na nim :) generalnie to taki kwadratowy, mniejszy niż suporeks i ciemniejszy od białego suporeksu

IMG_20201205_120602569_HDR_copy_670x1023.jpg

co do tego bloczka to może deszcz padał wcześniej i wiatr wiał i jak mokry bloczek to ciemniejszy się wydaje , przynajmniej u nas  notoryczne zjawisko

2 godziny temu, przybyslawice5211 napisał:

ale piękny ktoś kojarzy model  ,takim to orałbym i pewnie tak jak wszyscy...

...połamałbym

Opublikowano
kontenovy napisał:

co do tego bloczka to może deszcz padał wcześniej i wiatr wiał i jak mokry bloczek to ciemniejszy się wydaje , przynajmniej u nas  notoryczne zjawisko

U nas również, szczególnie gdy leje mocny deszcz i zacina z wiatrem

Opublikowano

w okolicy jedna z pierwszych większych obór stawiana blisko 15 lat temu z silikatu to już bloczki wypadają ze ścian szczytowych na winklach 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v