Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

w większości ciągników taki efekt jest, w różnym stopniu, ale nie miałem kilka lat termostatu i się nie grzał, potem miałem termostat, było OK a w tym roku się grzeje czy jest czy nie ma

Opublikowano

To jest pytanie co jest za przyczyna tego ? .

Tak zrobiło się kiedyś w  Ursus - 330 jak został wymieniony silnik po regeneracji wszystko zmienione od chłodnicy , pompy , termostatu , głowicy , problem był aż wymiana , Bloku pomogła zapchane jakieś kanaliki .

Opublikowano

Akumulator 12V 180 ah ktoś chętny za 600 - lubelskie LLB

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Marecki2922 napisał:

A paliwo jakieś inne czy sprawdzone , pewne

kiedyś mi jumz grzał się a jak zmieniłem paliwo było ok 

paliwo z innej stacji, silnika nie chcę rozbierać, zobaczymy

jak znajdę większy ciągnik, to ten będzie do rozsiewacza czy opryskiwacza, w takiej robocie się nie grzeje, ale już 2 przyczepy pod górę (taką jak na Zrębiu- dla Galana) to już płyn się gotuje w żniwa

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

kiedyś takiego 225Ah sobie zostawiłem

230Ah do ciągnika wsadziłem zamiast 135 to teraz w syberyjski mróz bez grzania bloku się obejdzie, polówka postała tydzień niepalona to przy odpalaniu się skasował zegar i licznik tymczasowy bo gówienko 60Ah siedzi już kilka lat

2 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Pamiętam jak mieli tylko samego Zetora to one jeszcze do podstawówki chodziły,to zaczynały się buraczki marchew fasola i one dzień w.dzien z motyka w polu,nikogo nie zatrudniali do pomocy tylko we.czworke. Później kupili NH z turem i kupę sprzętu nowego to mają teraz na czym nagrywać filmy, nie znajdzie się zednej starej maszyny, jeszcze ursus 4512 chyba się czasami przewijał ale to ich dziadka,a tak to tylko niebieskimi jeżdżą. Tylko że takiemu to mało pola i aby okazja się trafiła to potrafi podkupić innego aby parę groszy więcej dać pomimo że ktoś wcześniej dzierżawił wiele lat. 

https://sklep.mizar.com.pl/kalendarz-2021-grzaloga-and-mizar-p-46463.html?fbclid=IwAR3eTIOI3gyDc_pGeNFP8j_8enBkSVf7JBPr9VgHCsf4zUMSjiUPGdUWdes

Juz nawet na tym biznes robią

dobrze wiedzieć że ojciec dziewuchom się stara coś zorganizować by było lżej skoro chcą i lubią pomagać i na robocie się znają, a kalendarz to wiesz , jak sa znane , promują siebie i gospodarstwo to nie dziwi że ktoś chce z nimi współpracować , dać zarobić im i sobie

Opublikowano (edytowane)

a nie wisz jak partyzanty po wojnie działały i co robiły? a jeszcze patrząc że za 400 w sklepie kupić można legalnie i z gwarancją... no co tu gadać. w lesie mieszka to i leśne pomysły ma. :D

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
1 godzinę temu, Partyzant85 napisał:

Akumulator 12V 180 ah ktoś chętny za 600 - lubelskie LLB

za 230Ah autoparta nowego dałem 500 na wiosnę 

Opublikowano
pafnucy napisał:

a nie wisz jak partyzanty po wojnie działały i co robiły? a jeszcze patrząc że za 400 w sklepie kupić można legalnie i z gwarancją... no co tu gadać. w lesie mieszka to i leśne pomysły ma. :D

jak coś to tylko pytam jak ok to stówe bym dał 😁

Opublikowano
6465 napisał:

@wojtal24 a tego co na karłowie handluje landincami znasz? 

znam tyle o ile jego brata on ma gospodarstwo gdzies kolo Kocierzewa

Belaruss820 napisał:

12 minut temu, wojtal24 napisał:

znam sprzedajacego cos tanio jak na niego. @bratrolnika Ty kiedys pisales o takiej zakretce tarczy do szlifierki katowej zeby reka odkrecac jak to sie nazywa

https://allegro.pl/oferta/nakretka-do-szlifierki-katowej-fixtec-milwaukee-7462099839?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

Cos takiego?

dzieki Darek kiedys wrzucal chyba cos innego a to pasuje do kazdej szlifierki na tarcze 230mm

Opublikowano
1 minutę temu, zycietoniejebajka1 napisał:

@kontenovybo ile akumulatory na skupię? Zawsze o tej porze do 3 zł drożały. 

a nie wiem nawet ,będę się martwił jak będę mieś jakiś na sprzedaż 

Opublikowano
30 minut temu, wojtal24 napisał:

znam sprzedajacego cos tanio jak na niego. @bratrolnika Ty kiedys pisales o takiej zakretce tarczy do szlifierki katowej zeby reka odkrecac jak to sie nazywa

https://allegro.pl/oferta/nakretka-samozaciskowa-do-szlifierki-katowej-m14-6965947847?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_dom_narzedzia&ev_adgr=Akcesoria+i+osprzęt&gclid=Cj0KCQiAtqL-BRC0ARIsAF4K3WGwA41s-SRa_sobLvsZaelN2bikTMeu1AUbEEGzRJGKTzqa9MTqLuwaAi1iEALw_wcB

Taką kupiłem, fajna rzecz

Raczej do każdej z gwintem m14 pasuje

Opublikowano
10 minut temu, wojtal24 napisał:

znam tyle o ile jego brata on ma gospodarstwo gdzies kolo Kocierzewa

W kocierzewie,  razem do podstawówki chodziliśmy. 

Opublikowano
40 minut temu, pafnucy napisał:

a nie wisz jak partyzanty po wojnie działały i co robiły? a jeszcze patrząc że za 400 w sklepie kupić można legalnie i z gwarancją

Ten też jest z gwarancją i legalny. Nie oczerniaj ludzi i nie oskarżaj ich o złodziejstwo jak nie masz dowodów.

Opublikowano (edytowane)

a gdzie oskarżam? coś za bujną wyobraźnie masz.          zacytuj gdzie??

a tak bym może kupił?

@Partyzant daj adres to podjadę zobaczyć towar. :ph34r:

Edytowane przez pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v