Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

No tylko w 5 jak sie jechało to przy wyprzedzaniu trzeba bylo miejsca sporo szykować :D

Jak na tamte czasy - polonezy i te sprawy, nie było co narzekać, moment obrotowy ten silniczek miał niezły, to był rok 2000-2003

Opublikowano
1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Te to już tylko na przetop 😅👍 chcesz to możesz będziem złoma sprzedawać to możesz kupić 😅

U mnie w okolicy to nadal najpopularniejsze kombajny, i po co mi złom 🙆‍♂️ jak mam Supra od szwagra pierwszego właściciela 

Opublikowano

D4 przy droga będzie. No ale piękna to jest, pod handelek typowo masz, czy uzytkowales przez jakiś czas? VW pheaton też fajny i sporo tańszy jak audi

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

D4 przy droga będzie. No ale piękna to jest, pod handelek typowo masz, czy uzytkowales przez jakiś czas? VW pheaton też fajny i sporo tańszy jak audi

Uzytkuje od 3 lat, swierzy przeglad szwajcarski... Ostatni wypust silnika BFM przed TSI. 

Opublikowano
11 minut temu, bratrolnika napisał:

Jeszcze produkują, może kiedyś się dorobisz i kupisz... jaką trójkę😉

101KM na pompowtrysku jeszcze lepiej chodził, choć więcej palił podobno

trójkę to wyłącznie e30

miałem kiedyś takie cudo. tylko bez m/// na klapie, na kołach podobnych do tych tylko ja miałem przód szeroki 10cali a tył 12cali i taka bordowa była. 3.5 r6

6D9MpA5EStgaFLjX0qU2yFUcnQTtFgPSjBC9KR514Ed7tckgAwzb97y3LFFHFaexJ0HazjLXF_RseeqN_mF9lAzoTMjI2o9Jh5nIz66w60iGLkIY-AwqhEzYMo0oqSytog=s0-d

Opublikowano

Kupowałeś na tych licytacjach może? Czy sam szukałeś i kupowałeś? Czasami na licytacjach za śmieszne pieniądze fajne auto można trafić. Benzyna to nie mój gust trochę. @Narko

Opublikowano
Przed chwilą, Narko napisał:

Masz na mysli licytacje z firm ubezpieczeniowych? Ja kupowalem osobiscie.

Tak, tak. U nas pół powiatu tak kupuje ostatnio. 

Opublikowano
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Tak, tak. U nas pół powiatu tak kupuje ostatnio. 

Przy imporcie ze Szwajcarii pamietaj,ze przy pojemnosci powyzej 2 litrow jest 18.6% akcyzy. Oplaty w DE ze wzgledu na podatek 19%.

Opublikowano

To wiem, kupowałem już auta z zachodu na własną rękę. Na umowę kupna kupowałeś?

Opublikowano
12 minut temu, danielursus3p napisał:

Kupowałeś na tych licytacjach może? Czy sam szukałeś i kupowałeś? Czasami na licytacjach za śmieszne pieniądze fajne auto można trafić. Benzyna to nie mój gust trochę. @Narko

Ba no wiadomo,  co byś z oszczędnościami robił. 😉

• Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, stempos1980 napisał:

Wygodne to tylko Volvo i duże też S80

@Agrest w marcu za Wilo energooszczędne płaciłem po 490 zł za sztukę a mam 3 sztuki

IMG_20201126_192728.jpg

Jeśli ktoś szuka naprawde komfortu to tylko BMW serii 7 albo Mercedes S klasy w audi to coś pokroju A8 a nie jakieś volvo. 

@danielursus3p Tak 3.0 benzyna.

26 minut temu, Narko napisał:

Jesli interesuje Cie A8 ze Szwajcarii to mam.

Jakie to a8 masz, jaki silnik ?

Opublikowano
20 minut temu, Ursus932 napisał:

U mnie w okolicy to nadal najpopularniejsze kombajny, i po co mi złom 🙆‍♂️ jak mam Supra od szwagra pierwszego właściciela 

To ja ci sprzedam bodajże 3 właściciel i poprzedni kupił go z skr'ów także wiesz jaki on wyjechany 😅

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Jeśli ktoś szuka naprawde komfortu to tylko BMW serii 7 albo Mercedes S klasy w audi to coś pokroju A8 a nie jakieś volvo. 

@danielursus3p Tak 3.0 benzyna.

Jakie to a8 masz, jaki silnik ?

danielursus3p  Tak

Rolnik_z_Podkarpacia  D3  4.2 BFM

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, szymon09875 napisał:

Tak samo sprzedaz jak ten pług ostatnio :o tyle masz do gadania co tu popiszesz...

Pług to i teraz moge sprzedać ... Nigdzie nie jest napisane że to jego ale jak mam wysłuchiwać znowu to niech lepiej dalej zielskiem zarasta 😛 nie można sprzedać bo kiedyś mogą przyjść takie czasy że będzie trzeba 60tką orać i wtedy pług będzie potrzebny 😅

A ten złom na kołach już nawet starego wk***ia to może pójdzie na handel miał już być sprzedany rok temu ale stwierdził że za te grosze co ktoś z niego da nie opłaca się sprzedać

Edytowane przez TheraRolnik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v