Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, PRIMO napisał:

ja mam tą z  i ostatniego linku tylko zaczepianą i fajnie chodzą, tylko przeszkadza mi że nie mogę unieść a tak to naprawdę ciężko popsuć i wydajności też ma 

Opublikowano
3 minuty temu, igor10246 napisał:

ja mam tą z  i ostatniego linku tylko zaczepianą i fajnie chodzą, tylko przeszkadza mi że nie mogę unieść a tak to naprawdę ciężko popsuć i wydajności też ma 

Mój jest taki jak z drugiego linku i sprzęt wart polecenia tylko to dla kolegi a że nie ma samochodu to dopytuje się czy ktoś nie jest z okolic tych sprzętów. 

Opublikowano

wie ktoś o przyzwoitym gównowozie o poj. ok 3000 litrów ?? zasadniczo ma być do wywożenia szamba przydomowego, raczej nie będzie użytkowana zarobkowo i ma współpracować z trzydziestką, gdyby ktoś, coś to prosze o info. cena raczej max 8 tysięcy no i im bliżej Lublina tym lepiej ale to nie warunek - zależy co znajomy powie bo dla niego szukam

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Krzysztof81 napisał:

Decyzje o tym ze budowa nie ma zadnego wpływu na środowisko wydał ten sam profesor co tak zawzięcie bronił drzew przed wycinką drzew w Białowieży $$$

Ale zamek piękny, nikt w dzisiejszych czasach takich rzeczy już nie buduje.

@jahooo jak zwykle ma racje ale każdą przyczepą można wozić obornik tylko zależy ile, a to ma się od konstrukcji bo ta przyczepa 5t to prawdopodobnie na ceowniku zimno giętym i na kątownikach tez zimno giętych więc mocy niema i trzeba mniej wozić.

Obornik najlepiej się wozi rozrzutnikiem bez adaptera,ale każdy robi czym ma i na co kogo stać.wożenie obornika niszczy tłoki w przyczepach,wyrywa kule z gniazda,chodzi o te podniesienie przyczepy w trakcie kiprowania i potem szybkie opadanie na tłok czy tłoki.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

te 5t mokrego obornika to pewnie nawet do tych nadstawek by nie sięgało, więc bez problemu, a na maksa to pewnie sporo więcej

na rozrzutniku Czarna Białostocka  4,5 t nominalnie to było w burtach lekko szpiczasto, a jak ktoś ładował z górką , że ledwie się pod adapterem mieściło to około 6t było

Opublikowano
3 godziny temu, Shaun napisał:

wie ktoś o przyzwoitym gównowozie o poj. ok 3000 litrów ?? zasadniczo ma być do wywożenia szamba przydomowego, raczej nie będzie użytkowana zarobkowo i ma współpracować z trzydziestką, gdyby ktoś, coś to prosze o info. cena raczej max 8 tysięcy no i im bliżej Lublina tym lepiej ale to nie warunek - zależy co znajomy powie bo dla niego szukam

Okolice Siemiatycz jest beczka pojemność około 2,5 tys 

Beczka samoróbka ale pancerna 

Opublikowano
3 godziny temu, Shaun napisał:

W Piotrkowie  kolo lublina jest 4.500 litrowa ale raczej odpada  do 30-stki

Opublikowano

@Baks00 raczej tak, chciałem namówić ziomka, że w razie "W" może użyć sześdziesiony ode mnie a i sam pewnie skorzystałbym z tego beczkowozu ale nie moge go przekonać na taki manewr, chociaż jeśli jeszcze wznowi temat to znowu zaproponuje, stoi na OLX ??

@Marecki2922 przekaże info, jeśli będzie zainteresowany to bede Ci marudził o szczegóły

dzięki chłopaki

Opublikowano
6 minut temu, Shaun napisał:

@Baks00 raczej tak, chciałem namówić ziomka, że w razie "W" może użyć sześdziesiony ode mnie a i sam pewnie skorzystałbym z tego beczkowozu ale nie moge go przekonać na taki manewr, chociaż jeśli jeszcze wznowi temat to znowu zaproponuje, stoi na OLX ??

Nie , ale mam numer jak coś podeślę 

Opublikowano
24 minuty temu, szmergiel napisał:

Cholere🙄🙈 

A co już nowsze bmw nie robi poruszenia wśród sąsiadów i chcesz dalej być na ustach całej wsi ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v