Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

będziesz miał dzieci to jak byś chciał żeby na Ciebie mówiły? Stary  😕

Jak sobie zasłuże to tak 

2 godziny temu, zetorki12 napisał:

Już lepiej Go nie pytaj . Przyjmij , że po prostu tak jest . B|

O to to 👍

2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Może i nie moja sprawa, ale skoro tak oboje sobie na nerwy dzialacie to po kiego ch**a siedzisz na tej gospodarce? Albo sie podzielcie, albo podziękuj i idz w swoją stronę. 

Czekam na swoją kolej 😎

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Zastanawiają mnie zawsze takie niewyjaśnione sytuacje w gospodarstwach. Nigdy w życiu bym w takiej atmosferze nie wytrzymał, albo bym to wyjasnil albo sie spakowal i trzymta sie :o

Można się do tego przyzwyczaić 😎

Kurła ... @sumek666 @danielhaker da radę któryś posklejać moje komentarze w jeden ? Bo jakoś tak wyszło że się podzieliły ...

Opublikowano
29 minut temu, damianbor napisał:

Panowie potrzeba pomocy. Nie tyle mi co sąsiadowi. Mianowicie chodzi o pług huard gr 65 czy jakoś tak. Potrzebne są elementy robocze piersi odkładnice i lemiesze. Może ktoś coś wie o jakichś zamiennikach co by pasowały i nie kosztowały milionów? Pług czwórka w obrocie. Wszystko co udało się znaleźć do tej pory kosztuje majątek.

tu https://www.domix-agro.pl/131-czesci-do-pluga-kuhn ,raczej nie drogo ,zdzwoń do firmy Unirol coś będą mieli

Opublikowano

28 minut temu, damianbor napisał:

. Z tego co znalazł to lemiesz do tego modelu kosztuje prawie 5 stów...

Jak ma nr to niech dzwoni do PIMA AGRO

mają franki albo ori...

I zapewniam Cię że lemiesze jest dużo tańszy, namawiałem koledze do tego modelu

Opublikowano
7 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Jak będzie okazja to nawet karton dostaniesz 😁

Chciał snikersa A Ty mu karton? Myślisz że on termit i na celulozę poleci?

Opublikowano
Opublikowano

Właśnie hydraulicznej nie chce a próbowałem go namówić na taką. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v