Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

Wiecie jak to jest z kupowaniem na zagranicznych stronach? Np na czeskiej stronie z częściami?

Znajomy Zetora 7211 podpinał do paszowozu metal fach 10m3

Pochwalę się, bo temat o porodach był, urodziła mi się dzisiaj córka. (Tak wiem, trzeba pilnować będzie pół wioski). Ale pępkowego nie ma jak zrobić bo synem trzeba się zajmować.

daj namiar gdzie podjechać 😁 z gardłem😉

Opublikowano
14 godzin temu, Rolnik200598 napisał:

Prawie 8 tygodni za wcześnie. Inkubator na początku itd, potem rehabilitacja bo nawet chodzić nie mogłem.

41 lat, przez cesarkę. Siostra 16 lat starsza ode mnie urodziła się bez komplikacji, zdrowa i wszystko cacy a ja całe dzieciństwo przekalikował i połowę dzieciństwa w szpitalach spędził. Dopiero jakoś żyć zacząłem jak miałem z 8 lat.

Najlepsza dieta to NŻ- nie żryj😁

Mój młody w 30 tygodniu ciąży  się urodzil

Coś dla ciebie

https://www.facebook.com/marketplace/item/272942114076046/

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Wiecie jak to jest z kupowaniem na zagranicznych stronach? Np na czeskiej stronie z częściami?

Pochwalę się, bo temat o porodach był, urodziła mi się dzisiaj córka. (Tak wiem, trzeba pilnować będzie pół wioski). Ale pępkowego nie ma jak zrobić bo synem trzeba się zajmować.

Gratulacje kolego👍 i to jest prawdziwe szczęście 😉, Takie prawiczki patrz i uczta się, nie samym gratami człowiek powinien żyć 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
8 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Gratulacje szczęśliwemu tacie,  a mamie i córci dużo zdrowia. 👍👍.    E no pępkowe musi być. ☺

Synek w jakim wieku? 

Opublikowano

Mieszanie to pikuś i c 330 podoła,ale na cięciu to komin wyprostowany i cała wioska wie. Tu nie daleko z 10 m, zetor 52..,,.tańczy''. Wg mnie metry razy 10,tyle koni,. Jak paszowóz 2 biegowy,to tam może być i mniej,ale czas leci.

Opublikowano
8 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Gratuluję, tylko Natalka na imię nie dawaj, bo będzie szalona dziewczyna😉

Opublikowano

Olej Coma 10W40 550 zł za 60l warto brać? ( to chyba mobil pakowany pod inną firmę)

Ma olej jakiś okres nadający się do eksploatacji, bo mam jeszcze w beczce ze 20l , a już 3 rok jak zakupiony. Nie traci to parametrów, nie rozwarstwia się itp.???

Opublikowano

Mi z samochodu zawsze przy wymianie zostawało pół litra i po paru latach się nazbierało na wymianę i pytam mechanika czy to się nadaje a on ze można śmiało lać ale nie ryzykowałem.

Opublikowano
18 minut temu, Agrest napisał:

Olej Coma 10W40 550 zł za 60l warto brać? ( to chyba mobil pakowany pod inną firmę)

Ma olej jakiś okres nadający się do eksploatacji, bo mam jeszcze w beczce ze 20l , a już 3 rok jak zakupiony. Nie traci to parametrów, nie rozwarstwia się itp.???

Mam kolegę w sklepie z olejami, to mówi że nic się nie dzieje jak dłużej stoi w opakowaniu 

Opublikowano

@bratrolnika d46 z takimi ośkami też były, chyba któryś Zremb to robił 

Znaczy szeroką oś, ale piasty stary typ 😉

Opublikowano

Większość poleca MBank - że najtańsze i intuicyjne

5 minut temu, bratrolnika napisał:

a fakt, kiedyś widziałem nawet

te felgi są zamienne, do normalnej D46 też można taką felgę z D44 założyć, troche śmiesznie wygląda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v