Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
49 minut temu, szymon09875 napisał:

W tej masce zawsze mi sie podobaly.

Tak ursusowo wyglądają 👍

Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Tam sie robi poważne interesy, nie ma czasu na żarty 🙃

O to to to 👍🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

ursus takie pokazujesz chyba portfel się kurczy 😀

Sławek nie bój żaby 😉, portfel się nie kurczy, ale wydatki się piętrzą 😁

Opublikowano

Właśnie od razu idzie orka. Do tej pory ciągnąłem taka ślepe ale miałem na testach kompaktową bronę i tam był wał daszkowy i lepiej to wyglądało. Pod talerzowke sieje też poplon więc pewnie ten strunowy byłby najlepszy. Rurowy tylko dociśnie a ten jeszcze coś doprawi i też ułoży.

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

przecież to nie jest samościemniająca, tylko z klapką

I o to chodzi , większość co spawa tigiem takich używa.

Opublikowano
Ursus932 napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

ursus takie pokazujesz chyba portfel się kurczy 😀

Sławek nie bój żaby 😉, portfel się nie kurczy, ale wydatki się piętrzą 😁

na jedno wychodzi 😜😁

ale nie kupił bym ciągnika bez 4x4 tymbardziej jako główny

Opublikowano

albo co dobrego w takiej z uchylną szybką przyciemniającą , jak ręką trzeba będzie otwierać żeby zobaczyć coś jak się nie spawa to szybciej tą w ręku trzymać i przystawić 

5 minut temu, conny napisał:

I o to chodzi , większość co spawa tigiem takich używa.

ale to w pracy ciągłej a w warsztatowej to kto spawa non stop długie spoiny 

Opublikowano

Do tiga podobno za wolne, do miga ok.

Mi z taką jest wygodnie , rzucę gdzie popadnie i zawsze działa.

A spawałem taką i taką dużej różnicy  w wygodzie nie ma.

Opublikowano
3 godziny temu, 6465 napisał:

@grigaDzięki może skorzystam innym razem,  jak będę opryskiwacza szukał. A powiedz mi byłeś kiedy w tej rupieciarni przy a4  na wysokości krzywa -krzyżowa?  Jadąc do granicy po prawej stronie?  Kiedyś zajechalem brama zamknięta nie bylo z kim gadać. 

tam powinna jechać większość co szuka zawsze okazji i jeszcze żeby lux stan był. nauczyło by co niektórych  jak by pojechali .haha .i co to znaczy jak ktoś ma swoje zdanie.hahaha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v