Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, stempos1980 napisał:

Dobra powiem tak 0.5 l na dwóch to wszystko.

Ja rzadko spożywam mocniejsze procenty

Prawdziwy mężczyzna zna swoje słabości i potrafi się do nich przyznać.😁

A może nie ma słabości?🤔🤔🤔

A pal licho. Ja dziś ty ci ty ci wiśnióweczki tylko. Muszę być sprawny żeby prezent imieninowy odebrać🤭🤔

Opublikowano (edytowane)

Gorzej jak po drugiej stronie wyskoczy ,,Remament-garmazerka nieczynna"

A co do tych %%%

To ja dzieki nim poznalem nowy przypadek-Wymiotnik(po czym,po ilu)

Edytowane przez Baks00
  • Haha 1
Opublikowano

E to średnia za ostatnie dwa miesiące wyjdzie Ci  raz w miesiącu, gorzej do roku to odnieść bo już raz na pół roku😁

Opublikowano
8 minut temu, soltys48 napisał:

nie ma nic do śmiacia....nieraz się zdarza

2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Tak się nauczyłem i przyzwyczajenia  i tak robię.

Każdego może dopaść samolot

dobrze że mi to przeszło chociaż dawno nie było okazji sprawdzić czy nie wróciło 

Opublikowano
6 minut temu, czesio200 napisał:

a korbanek mówi, że u niego to wcale drogo nie jest hahah

Nie wiem skąd on te ceny bierze. Szukałem czegoś u niego na stronie to nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać.

@bratrolnika - wyzdrowiałeś? Znalazłeś dojcza dla mnie? :D

Opublikowano
7 minut temu, stempos1980 napisał:

Ale do mokrego doku tak😁

6 minut temu, jahooo napisał:

dobry koń jedzie i po błocie

No niech wam bedzie...

Miecz prawdziwego wojownika plamy krwi nosi.

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, Agrest napisał:

Prawdziwy mężczyzna zna swoje słabości i potrafi się do nich przyznać.😁

A może nie ma słabości?🤔🤔🤔

A pal licho. Ja dziś ty ci ty ci wiśnióweczki tylko. Muszę być sprawny żeby prezent imieninowy odebrać🤭🤔

A żona co dostanie, loda🤔😋

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Ależ piękny i drogi😋🥰🥰🥰

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-fendt-312-z-malym-przebiegiem-w-super-stanie-CID757-IDHeusV.html

Rozsądne, bo nawet samo przewiezienie i przypadkowa kontrola policji . I jak wytłumaczyć że kupione jak kwita brak.

Kupowałem ten swój ciągany  opryskiwacz i gość sam poradził spisać umowę na wypadek kontroli 

ładniutki jest, tylko dobrze sprawdzić,  sam bym targał, w wakacje trochę się najeździłem serią 307c i 308ci, gdybym miał 100 tys na ciągnik to bym brał coś takiego

1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Case te chyba mwm montował ? 

case miał perkinsy, cummunis, a jak przejął international to też ich silniki montowali, co seria to inne silniki 

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

nie ma nic do śmiacia....nieraz się zdarza

prawda to, ja się śmieje że to ekonimizer, ja mam tak że mam granicę, wiem że jak wypiję jeszcze jednego albo 2 to albo padnę albo lecę na modły do świętego sedesu

a tą zastawę to pewnie ktoś zawzięty to by zrobił, znam takiego agenta dla którego nie ma rzeczy nie możliwych, są tylko nie opłacalne, kilka lat temu zrobił uaz'a 469 totalny zgnity wrak a wyjechał jak nówka, teraz sobie kupił dodge'a wc 63 z 1943, i go dłubie, wystarczy mieć rękę i chcieć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v