Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, kizak napisał:

Trochę szacunku dla wieku😡,nie ważne że tu jesteśmy na ty,. Pan widział...........:ph34r:😐😉

W domu wszyscy zdrowi, dobrze się czujesz?🤔🤣

Opublikowano

Właśnie chłopak poleciał szukać info na temat amd. 

Ogólnie przez zdalne nauczanie wszystko bardzo zdrożało i po tym jak Chiny stanęły zrobiły się braki co jeszcze bardziej napędziło cenę.

Teraz chyba braków nie ma ale czy po nowym roku nie będzie?

Na razie korzysta z mojego kompa i widzę że jakoś tam gra mu idzie. Lekcje na netbooku odbywa. 

Może warto go pogrilować do stycznia? Będzie grzeczniejszy dopóki nowego nie dostanie😁 

Opublikowano
5 godzin temu, Krzysztof81 napisał:

Hp to szajs. Dell to górna półka. Jak do domu do przeglądania internetu to można kupić coś w jakimś markecie w promocji za 1200-1500 i wystarczy. Ja kupiłem taki 3 lata temu i śmiga. Żona w tym czasie wzieła za 4 tyś inny i tam w codziennym użytkowaniu różnic nie widać. Wiadomo jakby do gier itp to różnica będzie kolosalna.

No i dobra, wziąłem tego della, za 900 mi to puścił

Opublikowano
7 godzin temu, witejus napisał:

co to jest?z przodu Claas z boku Deutz ,a z tyłu? cena to chyba za sam ładowacz

Przecież to składak ode mnie z okolic, kilka razy już go tu wklejałem.

6 godzin temu, Agrest napisał:

Dzięki za podpowiedzi w sprawie kompa.

Parametry to syn będzie wiedział, a cena wiadomo jak naj mniej. Ten z linku za 7500 wypada bo by się młodemu w tyłku przewróciło.

Komp z monitorem 19-21" chciałbym w max 5500 - 6000zł.

Składasz na zamówienie?

Mi się wydaje że 6tys to i tak za dużo jak na kompa do gier dla młodego.

Opublikowano

Komp do wszystkiego, do nauki i do gier. A w sumie i tak wszystko na nic bo net stacjonarna prędkość 2 mega i to rozbite na kilka odbiorników w domu. Niestety tylko radiówka nie ma ograniczeń w poborze danych, a sieci komórkowe ładnie wyglądają w ofercie reklamowej. Chyba że coś się zmieniło.

Muszę jeszcze przemyśleć tą kwotę bo niektìrzy tańsze auta kupują. A córka już się burzy bo laptopa o połowę tańszego 4 lata temu dostała.

Opublikowano

za nic nie wierzę w te mtg. trzeba mieć nie po kolei żeby tyle dać za to.

4 minuty temu, witejus napisał:

sądząc po przednich oponach to tylko turem na betonie robił

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

No ale sam pisales że mlody za swoje kupuje, a nie za twoje

Chyba ze liczysz go nauczyć hektary kupować od młodych lat😋 

Co nie znaczy że ma przewalić całą kasę od razu.

Ja nim się z pieniędzmi rozstanę to o ho ho. Jedynie na ziemię nie szkoda i krócej liczę😁

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

W domu wszyscy zdrowi, dobrze się czujesz?🤔🤣

Ja prawie zdrowy, reszta różnie, ale do ponad siedemdziesięciolatków należy zwracać się z szacunkiem🤗

Opublikowano

Siewnika ja szukał. Ogłoszenie już nie aktualne, zresztą ja na facezbuka nie patrzę to nawet nie wiedziałem. Chyba zrezygnuję z szukania i dalej konnym rozklekotańcem będę siał.

Opublikowano (edytowane)

ano właśnie. cena normalna i fabryczny, 

4 minuty temu, jahooo napisał:

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v