Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-fiat-fiatagri-f-100-new-holland-CID757-IDHeeAi.html warto się zainteresowć, jakieś opinie o sprzedającym? Na plus, że ma pneumatykę.

Opublikowano
KlimekPL napisał:

5 godzin temu, Agrest napisał:

Ciekawa opcja tylko pytanie co tam może sie rozsypać i na co zwracać uwagę żeby nie kupić skarbonki? I jak jest z gratami do tych starych fendów? 

części w miarę tanie patrzyć czy nie wyskakuje dwójka czy sprzęgło turbomatik prawidłowo działa moc chyba zawyżona części ogólnie dostępne i nawet w przyzwoitych cenach

Opublikowano

Ceny części jak na zachodni dosyć tanie i dostępne - pełno zamienników. Z tego co widać fajny ciągniczek. Wiek raczej możliwy bo nowszy typ zegarów z resztą do wymiany wyświetlacz. Ja chciałbym coś 4 garowego ale ceny kosmos.

Opublikowano
Dnia 1.11.2020 o 20:11, igor10246 napisał:

jak robił z turem to całkiem możliwe że będzie miał bardziej wyjechany przód i zakresy biegów, ja swojego mam od września więc nowy nabytek, co ważne to od 81 roku wszystkie 6tki to D358 a i miały moce 90 do 105 km a z turbo 125 km a znajomy pompiarz mówi że mi to by ogarnął za 200 zł i mam  z 90 105 kuca, a jak mocy mało to turbo też można założyć, a i jak byś tego kupił to chętnie bym przygarnął wom przedni nawet z tuzem jak byś nie potrzebował 

w nawiązaniu do tego ciągnika:

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-case-956xl-tuz-wom-CID757-IDFKH1I.html

byłem go obejrzeć i mam mieszane uczucia, ciągnik wygląda na zabiedzony, wiele rzeczy jest na przysłowiowy drut, gdzie nie zajrzałem tam coś klejone na silikon np. praktycznie wszystkie szyby, pompa wtryskowa, odma, wszystko klejone na silikon 

z odmy leci olej mimo że było grzebane więc silnik pewnie ma przedmuchy

ramiona podnośnika spawane, wałek WOM ma praktycznie do połowy wytarte frezy

wyskakuje wsteczny na dwójce

spore luzy na przednich kołach

pompa oleju wyje a olej w skrzyni pieni się

szału nie ma

Opublikowano
5 minut temu, ocean napisał:

byłem go obejrzeć i mam mieszane uczucia, ciągnik wygląda na zabiedzony, wiele rzeczy jest na przysłowiowy drut, gdzie nie zajrzałem tam coś klejone na silikon np. praktycznie wszystkie szyby, pompa wtryskowa, odma, wszystko klejone na silikon 

szału nie ma

Wniosek jeden, omijać szerokim łukiem.

10 godzin temu, damianbor napisał:

Niemcy takie mieli w latach może 50-tych. Jeszcze z napędem od koła, ciągane końmi. Widziałem na własne oczy jak by co.

Widziałeś na własne oczy w latach 50 tych??🤔🤔

Opublikowano
14 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Widziałeś na własne oczy w latach 50 tych??🤔🤔

Trochę szacunku dla wieku😡,nie ważne że tu jesteśmy na ty,. Pan widział...........:ph34r:😐😉

Opublikowano
21 minut temu, ocean napisał:

szału nie ma

100 kuni za 30 tyś . Cóż chcieć więcej.

Oglądałem tego ursusa 5514 .ładna sztuka ale za duzo nie idzie utargować

Opublikowano

Panowie potrzebny dobry komputer. Gdzie kupić żeby miał wszystko jak trzeba a nie jeden parametr super a reszta leży jak to w marketach bywa.

Może ktoś składa takowe na zamówienie? Chłopak oczywiście chce do gier, więc i pamięć i karta graficzna z tych lepszych.

@jahoooTy chyba z branży komputerowej?

Złożyłem wstępnie zamówienie jednemu gościowi ale tak zarobiony że nie wie kiedy to ogarnie, teraz dojdą jeszcze utrudnienia covidowe

Opublikowano
13 minut temu, jacek3773 napisał:

100 kuni za 30 tyś . Cóż chcieć więcej.

Oglądałem tego ursusa 5514 .ładna sztuka ale za duzo nie idzie utargować

To ile zszedł ?? 

Opublikowano

@Agrest zasadnicza kwestia ile chcesz wydać na taki komputer? I czy to ma być stacjonarne pudło czy laptop? W pierwszym przypadku nigdy nie opłaca się kupować gotowego zestawu, lepiej samodzielnie złożyć. Dobrze że wiesz ze nie warto kupować w marketach bo tam wyeksponują procesor albo kartę graficzną a dadzą lujowy zasilacz i płytę główną.

Ja w 2015 tak skonfigurowalem komputer ze zapłaciłem za niego łącznie 2900 i do tej pory odpalam na nim wszystkie gry, nawet te najnowsze i najbardziej wymagające. Więc mogę coś pomóc w złożeniu aby potomek był zadowolony :)

Opublikowano
11 godzin temu, szymon09875 napisał:

A może ktoś poleci jakis w wiadrze 5/10kg - używałem kiedyś smaru w nabojach to towotnica zapowietrzała się conajmniej 2razy na naboju. Także wolę juz załadować ręcznie i mieć sporo taniej, a jak załaduję ścisło to nie zapowietrzy się 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v