Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, TheraRolnik napisał:

Chętnie bym kupił jak by było za co 👍 

Za  tą sześćdziesiątke i osiemdziesiątke, podejrzewam że się zamieni zadzwoń spróbuj. A jak nie to daj mu zadatek i sprzedaj swoje i bierz go. 

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Jak mogę sprzedać nie swój ciągnik ? 😅 Ty jak kasy potrzebujesz to sprzedajesz sąsiada ciągnik ? 😅

Za to masz u mnie 👍 prawdę gadasz.  Bo byli tu tacy co chwalili się nie swoim sprzętem,  a do rządzenia w gospodarstwie mieli tyle co Żyd za okupacji. 

Opublikowano
slawek74 napisał:

Uziu92 napisał:

a tam , mogła by mieć mocniejszy , wtedy by sypał bez problemu w rozsiewacz 1000 kg albo 2 bb po 600 i rura w pole 😁

chodzi Ci o to by czapa się nie urywała 😁😉

mogła by mieć te 1500-1700 fabrycznie i juz by spoko było na prawdę

Opublikowano

fiat jak się dobry trafi to chodzi i chodzi. W wiosce mamy 3 sztuki 680, 780 i jakiegoś 160km. ta 780 się po dwunastu latach tyrania w belarce zaczęła sypać. 680 to sam właściciel nie pamięta kiedy olej wymienany i łożysko oporowe już ze 3 lata piszczy. Ta 150 tyra zboże aż miło, kupił fasttrucka do wożenia ale może ze 2 kursy nim zrobił i stoi, a fiat dalej tyra

Opublikowano

Uziu jak chcesz swoją wzmocnić to czapa od zetora i siłownik wspomagający i będziesz miał 😉 no niestety w PL robiono tylko sprzęt po najniższych kosztach i zero rozwoju a maszyny coraz cięższe i bardziej wymagające tak przeanalizować co by zmienić to wychodzi że najlepiej cały traktor😀

• Like 1
Opublikowano
slawek74 napisał:

Uziu jak chcesz swoją wzmocnić to czapa od zetora i siłownik wspomagający i będziesz miał 😉 no niestety w PL robiono tylko sprzęt po najniższych kosztach i zero rozwoju a maszyny coraz cięższe i bardziej wymagające tak przeanalizować co by zmienić to wychodzi że najlepiej cały traktor😀

nie będę już w to brnął. i tak za dużo kasy wladowalem w ten ciągnik.

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, lamboEVO100 napisał:

był tu już

15 godzin temu, Agrest napisał:

długo stoją, co najmniej rok 

15 godzin temu, gregor1284 napisał:

o Cię .... https://www.olx.pl/oferta/ladowacz-cyklop-CID757-IDFItOf.html#fe8a9a5bb1;promoted

one nowe chyba tylko nie kosztowały?

Panowie reflektuje może któryś na zgrabiarkę karuzelową kuhn ga300 do ogarnięcia?

z tą ceną to masakra, a zgrabiarkę sam w przyszłym sezonie bym kupił bo jak pająka widzę to mnie krew zalewa

@jahooo prawda to po części, ten 6911 będzie mniejszy i zwinniejszy od 80 i mi się lepiej jeździło  tymi małymi  zetorami jak ciężką serią,

Edytowane przez igor10246
Opublikowano

zapinaj przyczepkę i przyjeżdżaj, jedna rzecz mniej do omijania. ładowacz od ostrówka jeszcze mam z prawie ogarniętym samopoziomem i euroramka. myślałem ulepić z jednej strony tego ładowacza ładowacz do bagów ale w rusku mi oleju może braknąć :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v