Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
38 minut temu, szymon09875 napisał:

Z tym ze to było po przekazaniu paczki :o chłop wioske obok mnie zmarł na covid :o ale starszy juz kolo 80

@stempos1980 brak w katalogu

Koło mnie dwóch 47 właściciel firmy hydraulicznej i drugi 67 🙆‍♂️ kosucha szaleje 

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Z tym ze to było po przekazaniu paczki :o chłop wioske obok mnie zmarł na covid :o ale starszy juz kolo 80

@stempos1980 brak w katalogu

Szymon bo to ktoś zrobił sobie samemu ten przedłużek.w Ori napewno taki nie występuje.

Teraz pasowało by przedłużek kupić ale cyfra pewnie wielką😟

Opublikowano

Pany mam pytanie. Kupował ktoś do swojego T25 nowe cięgło centralne (łącznik)? Gdzie polecacie kupić, bo wszędzie tylko chińczyki po 50-70 zł widzet? A może komuś wala się jakieś ze starych zapasów? 

Opublikowano

a co chcesz czepiać do tego Władka ? ja mam najtańsze ciegna do c330 i c360 używam zamiennie i czepiam opryskiwacz co zalany waży prawie 1000 kg rozsiewacz z zasypem waży 1100 kg a i używałem tego cięgna do połączenia siewnika z agregatem gdzie siewnik waży z zasypem ponad 1000 kg i wytrzymuje już kilka lat

Opublikowano
2 godziny temu, stempos1980 napisał:

Szymon bo to ktoś zrobił sobie samemu ten przedłużek.w Ori napewno taki nie występuje.

Teraz pasowało by przedłużek kupić ale cyfra pewnie wielką😟

No ja patrzyłem we franku i w granicie, nigdzie takiego numeru nie było widać.

Opublikowano
4 godziny temu, Ursus932 napisał:

strony formalnej, czy to po "cichu" idzie przerobić 🤔

Nie idzie, jeśli chcesz swój własny nr. Musisz mieć odbiory na instalacje. Znajomy chciał przerobić gospodaczy w ten sposób. W końcu zrezygnował kupił mieszkanie w czworaku. 

Opublikowano
52 minuty temu, jahooo napisał:

ja mam obie kule na 25 i tak chodzi już x lat

58 minut temu, Uziu92 napisał:

a co chcesz czepiać do tego Władka ? ja mam najtańsze ciegna do c330 i c360 używam zamiennie i czepiam opryskiwacz co zalany waży prawie 1000 kg rozsiewacz z zasypem waży 1100 kg a i używałem tego cięgna do połączenia siewnika z agregatem gdzie siewnik waży z zasypem ponad 1000 kg i wytrzymuje już kilka lat

https://allegro.pl/oferta/lacznik-centralny-kpl-t-25-bez-sworzni-9149499810?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

O ten pytałem, chinczyk

https://allegro.pl/oferta/agro-mar-sruba-centralna-solidna-lacznik-gorny-t25-9822769311?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

O ten jeszcze nie pytałem, ale wygląda ciut lepiej

Opublikowano
daron64 napisał:

1 godzinę temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Jeśli myślisz że baryły dadzą Ci szczęście to jesteś w błędzie. Sam kiedyś poza gospodarką świata nie widziałem i myślałem że jestem szczęśliwy, ciągle robota i robota. Jakim glupcem byłem to sam nie wierzę.

Ale ja pracowałem i pracuje poza gospodarka. Jak mam jakieś wolne i nie pojadę na wieś, to mnie ch*j strzela, że mógłbym to i to zrobić, a siedze bezczynnie w tym czasie. 

mam to samo ale planuje przeprowadzkę na wies

Opublikowano
53 minuty temu, Uziu92 napisał:

a od c 330 czy c 360 nie podejdzie  ? mozesz też wziąć z większym otworem w kuli, są teraz tulejki redukcyjne, aby tylko w  ucho przy traktorze jajo weszło.

No właśnie chyba będzie za szerokie, ale sprawdzę sobie najpierw od 60 czy pasuje i jak z długością

Opublikowano
55 minut temu, akooo napisał:

mam to samo ale planuje przeprowadzkę na wies

No ja dom na wsi mam, tylko takie tam sprawy rodzinne itd.

46 minut temu, bratrolnika napisał:

Jak każdy ciągnik tej wielkości w sumie

2 minuty temu, MF675ursus napisał:

Przeszło dwiesta qnia w cenie 100 konnego Zetora z lat 90

Tylko, który w swoim życiu więcej się napracował?

Swoją drogą ktos komu potrzebny jest taki duży ciągnik, (więc pewnie w większości przypadków to ktoś, to ma dużo ziemi), to czy taka osoba kupuje 20 letnie używki?

Opublikowano
50 minut temu, bratrolnika napisał:

O skurwesyn, ale dzik

Jak już siedzisz chory i szukasz ciągnika to dla mnie Deutz-Fahr  od 80 do 100 kuni i do 50 000. Po 90 roku👍

Opublikowano
Partyzant85 napisał:

50 minut temu, bratrolnika napisał:

O skurwesyn, ale dzik

Jak już siedzisz chory i szukasz ciągnika to dla mnie Deutz-Fahr  od 80 do 100 kuni i do 50 000. Po 90 roku👍

a dla czego dujc?

Opublikowano

@bratrolnika - chyba ze złota ten wyjuch musiały być żebym go kupił :D

@slawek74  - a tak jakoś mi się umyślało. Zastanawiam się na MF 3060/3070/3080  lub właśnie jakimś dojczem 80-100 km. Dziś byłem pooglądać niedaleko mnie gościu ma 3060 i dojcza  100 koni sześciogarowego. Trochę się skrzyni boję w tych MF bo dużo negatywnych opinii o nich krąży

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v