Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
galan99 napisał:

Tak tylko kartą i tak zniewolą naród że wszyscy będą płacić kartą i Państwo będzie widziało ile zarabiasz i ile wydajesz a urząd skarbowy na to czeka . Gotówka be . Zniknie szara strefa bo zniknie gotówka .

w pracy mam wszystko na papierze więc skarbówka może mnie cmoknąć. Wiadomo zawsze jakieś pieniądze z bankomatu się wypałaca. lewa jakaś kase tez tam mam.

Opublikowano
7 minut temu, TheraRolnik napisał:

To może ktoś inny kupować 😅

Często zamawiam przez internet i wtedy akurat przydała by się płatność internetowa 

Płatność internetowa to super sprawa i oszczędność. 

Opublikowano
49 minut temu, jedrus2020 napisał:

Zniknie szara strefa bo zniknie gotówka

Nic nie zniknie. Szara strefa dla biedaków - czyli alkohol, papierosy ze wschodu ma się dobrze, szara strefa dla bogatych - swojskie wędlinki z dziczyzny, swojskie alkohole wysokiej jakości itp też nie narzeka.... Także dziś to albo byś zerem albo milionerem

Opublikowano

Tylko tych milionerów będzie 10 na 1 000 000 milion biedaków  prace trwają cały czas w zachodnich krajach żeby w sklepach kasy fiskalne były podpięte pod skarbówkę i każdy kupujący będzie miał paragon z peselem powiązany . żeby było wiadomo ile się wydaje z prawego dochodu a ile okrada skarp Państwa .

W latach panowania COVID -  19 w prowadzą to bo będzie potrzebna kasa a cały COVIT  to jedna wielka przykrywka do wprowadzania różnych przepisów .

Opublikowano

Mam ten starszego typu, za 150 zł oddam. Ewentualnie zamiana z moją dopłatą na jakiś 4 skibowy obrotowy ;)

Opublikowano

Daniel a z jakich stron jesteś. Chciałem ci PW napisać ale nie można do ciebie. Ogarnięty ten pług?

Opublikowano
galan99 napisał:

Tylko tych milionerów będzie 10 na 1 000 000 milion biedaków  prace trwają cały czas w zachodnich krajach żeby w sklepach kasy fiskalne były podpięte pod skarbówkę i każdy kupujący będzie miał paragon z peselem powiązany . żeby było wiadomo ile się wydaje z prawego dochodu a ile okrada skarp Państwa .

W latach panowania COVID -  19 w prowadzą to bo będzie potrzebna kasa a cały COVIT  to jedna wielka przykrywka do wprowadzania różnych przepisów .

kasy fiskalne w wiekszosci sklepow w polsce sa juz polaczone z urzedem skarbowym Czytam czasami Twoje posty i siw zastanawiam w jakim TY swiecie zyjesz

Opublikowano
31 minut temu, jahooo napisał:

Za 300 oddam 2+1 UG okolice Krasnegostawu, stoi już dwa lata nie ruszany szkoda go trzymać.

PW napisałem do ciebie kolego.

Opublikowano
7 godzin temu, TheraRolnik napisał:

To może ktoś inny kupować 😅

Często zamawiam przez internet i wtedy akurat przydała by się płatność internetowa 

Dodac do tego smart na allegro i mało co kupuje na miejscu w sklepach :)

Opublikowano
22 minuty temu, bratrolnika napisał:

Ktoś tu szukał coś podobnego, @jedrus2020 nie ty???

Gość ma jeszcze białoruśkę w podobnych pieniądzach ale ogarnięta bardziej.

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-rolniczy-mtz-82-z-napedem-80km-4x4-CID757-IDH5wTf.html

A tutaj dobity sprzęt, ale koło konkret

https://www.olx.pl/oferta/ursus-150-koni-turbo-CID757-IDH5lSu.html

@Morionjak nie kupiłeś to zobacz fajny tani rusłan i łódzkie 

Opublikowano
12 minut temu, pafnucy napisał:

sprzedany

Nie sprzedany. Otwiera się normalnie. 11000zł

Opublikowano (edytowane)

no jest, jak włączyłem to było że nieaktualne.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v